Kubbas Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 21 minut temu, Pepis21 napisał(a): Swoją drogą chłop nie ma kostek, a kostek nie ma, bo te jego buty od pumy są tak sk****syńsko chybotliwe, że ja przymierzając je bałem się w nich chodzić a co dopiero biegać. mordercze Pumy polecam Anty Kyriego (scalpel 2.0), zaczalem grac w polowie tego sezonu tak dobre ze kupilem 3 pary na zapas, do tego zaplacilem 170 zeta smieszne pieniadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 22 minuty temu, Kubbas napisał(a): mordercze Pumy polecam Anty Kyriego (scalpel 2.0), zaczalem grac w polowie tego sezonu tak dobre ze kupilem 3 pary na zapas, do tego zaplacilem 170 zeta smieszne pieniadze No ta linia MB jest taka sobie. 1.0 były spoko, 2.0 jako tako a potem już tak średnio, a wydawało się początkowo, że to będzie świetny zamiennik dla linii Kyriego od Nike'a. Niemniej inne buty Puma ma nieźle. Co do Ant sam myślałem nad jakimiś, ale skończyłem z Xtepami i też są spoko. Ogólnie Chińczyki się teraz bardziej opłaca kupować niż zachodnie, stosunek ceny do jakości jest niewspólmierny, a jeszcze bym zerkał kątem oka na Decathlon i ich Kipsty, bo tam też ciekawe się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu To wolves maja teraz 40mln trade ext. Bedzie na bank jeszcze jeden ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Godzinę temu, Robaq napisał(a): Matko bosko to ten Wolves robia, ale z drugiej strony...drugi wysoki w ciagu tygodnia. Ale czy oni maja Salary na Browna? bo on przeciez lubi Koty.. to tak mi ten Wolves chodzi po glowie. Jak do Celtycka poleci Gobert to mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Jakby puscili Goberta i sciagneli Browna to mózg mi wyparuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 27 minut temu, allen napisał(a): Jakby puscili Goberta i sciagneli Browna to mózg mi wyparuje. To by znaczylo ze mozg wyparował wczesniej włodarzom Wolves. Chociaz odnosze to wrazenie ze juz sie to stało. Pikow sie pozbyli wczesniej a srebra rodowe z dobrymi PF oddali za worek kartofli. Jak teraz zamiarzaja grac z takimi Denver czy SA? Sam Gobert tego nie obrobi a jakby sie go mieli pozbyc to juz nie ma tematu w ogóle. Widac w Wolves uznali ze z SA i OKC nie maja i tak podejscia wiec co by nie zrobili to bedzie zle. Nie pomysleli ze to co ich spotkalo w tym roku czyli kontuzje moze za rok spotkać glownychi konkurentow. Wtedy trzeba byc gotowym. Nie nauczyli sie nic z sukcesu NYK. Edytowane 6 godzin temu przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, allen napisał(a): Jakby puscili Goberta i sciagneli Browna to mózg mi wyparuje. Edwards z Brownem i dziurą pod koszem okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 godziny temu, marceli73 napisał(a): To by znaczylo ze mozg wyparował wczesniej włodarzom Wolves. Chociaz odnosze to wrazenie ze juz sie to stało. Pikow sie pozbyli wczesniej a srebra rodowe z dobrymi PF oddali za worek kartofli. Jak teraz zamiarzaja grac z takimi Denver czy SA? Sam Gobert tego nie obrobi a jakby sie go mieli pozbyc to juz nie ma tematu w ogóle. Widac w Wolves uznali ze z SA i OKC nie maja i tak podejscia wiec co by nie zrobili to bedzie zle. Nie pomysleli ze to co ich spotkalo w tym roku czyli kontuzje moze za rok spotkać glownychi konkurentow. Wtedy trzeba byc gotowym. Nie nauczyli sie nic z sukcesu NYK. A po co im picki? Nie uda się to Ant poleci za picki i wszystko wróci do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu ten to jest niedojebany drugi Durant zostawil contendera a teraz szuka frajera na extension na swoj polamany koniec kariery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kubbas napisał(a): drugi Durant zostawil contendera a teraz szuka frajera na extension na swoj polamany koniec kariery Ale w odróżnieniu od Durant nie rozpieprza szatni i grał momentami basket najblepszy w NBA i to nie 5 lat temu tylko teraz w styczniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Po ASG miał staty sztos Averaged 28ppg on 53/40/86 after the all-star break. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Raptors mogliby mu rzucić jakieś roczne extension Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 54 minuty temu, ely3 napisał(a): Ale w odróżnieniu od Durant nie rozpieprza szatni i grał momentami basket najblepszy w NBA i to nie 5 lat temu tylko teraz w styczniu. prawda dziwi mnie ze nie ma nic o golden state jesli chodzi o extension ci najbardziej sa na niego napaleni (i na kazdego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Kubbas napisał(a): prawda dziwi mnie ze nie ma nic o golden state jesli chodzi o extension ci najbardziej sa na niego napaleni (i na kazdego) A kto mu załatwił noge w tamtych sławetnych playoffs. Moze byc tak że Pachulia miał jakies wytyczne z zespołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi