Skocz do zawartości

Lato 2026- wymiany nowe umowy itp

ely3

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, Pepis21 napisał(a):

Swoją drogą chłop nie ma kostek, a kostek nie ma, bo te jego buty od pumy są tak sk****syńsko chybotliwe, że ja przymierzając je bałem się w nich chodzić a co dopiero biegać. 

mordercze Pumy

polecam Anty Kyriego (scalpel 2.0), zaczalem grac w polowie tego sezonu tak dobre ze kupilem 3 pary na zapas, do tego zaplacilem 170 zeta smieszne pieniadze

22 minuty temu, Kubbas napisał(a):

mordercze Pumy

polecam Anty Kyriego (scalpel 2.0), zaczalem grac w polowie tego sezonu tak dobre ze kupilem 3 pary na zapas, do tego zaplacilem 170 zeta smieszne pieniadze

No ta linia MB jest taka sobie. 1.0 były spoko, 2.0 jako tako a potem już tak średnio, a wydawało się początkowo, że to będzie świetny zamiennik dla linii Kyriego od Nike'a. Niemniej inne buty Puma ma nieźle. 

Co do Ant sam myślałem nad jakimiś, ale skończyłem z Xtepami i też są spoko. Ogólnie Chińczyki się teraz bardziej opłaca kupować niż zachodnie, stosunek ceny do jakości jest niewspólmierny, a jeszcze bym zerkał kątem oka na Decathlon i ich Kipsty, bo tam też ciekawe się robi.

Godzinę temu, Robaq napisał(a):

Matko bosko to ten Wolves robia, ale z drugiej strony...drugi wysoki w ciagu tygodnia.

Ale czy oni maja Salary na Browna? bo on przeciez lubi Koty.. to tak mi ten Wolves chodzi po glowie. 

Jak do Celtycka poleci Gobert to mają😁

27 minut temu, allen napisał(a):

Jakby puscili Goberta i sciagneli Browna to mózg mi wyparuje.

To by znaczylo ze mozg wyparował wczesniej włodarzom Wolves. Chociaz odnosze to wrazenie ze juz sie to stało. Pikow sie pozbyli wczesniej a srebra rodowe z dobrymi PF oddali za worek kartofli. Jak teraz zamiarzaja grac z takimi Denver czy SA? Sam Gobert tego nie obrobi a jakby sie go mieli pozbyc to juz nie ma tematu w ogóle. 

Widac w Wolves uznali ze z SA i OKC nie maja i tak podejscia wiec co by nie zrobili to bedzie zle. Nie pomysleli  ze to co ich spotkalo w tym roku czyli kontuzje moze za rok spotkać  glownychi konkurentow. Wtedy trzeba byc gotowym. Nie nauczyli sie nic z sukcesu NYK.

Edytowane przez marceli73

2 godziny temu, marceli73 napisał(a):

To by znaczylo ze mozg wyparował wczesniej włodarzom Wolves. Chociaz odnosze to wrazenie ze juz sie to stało. Pikow sie pozbyli wczesniej a srebra rodowe z dobrymi PF oddali za worek kartofli. Jak teraz zamiarzaja grac z takimi Denver czy SA? Sam Gobert tego nie obrobi a jakby sie go mieli pozbyc to juz nie ma tematu w ogóle. 

Widac w Wolves uznali ze z SA i OKC nie maja i tak podejscia wiec co by nie zrobili to bedzie zle. Nie pomysleli  ze to co ich spotkalo w tym roku czyli kontuzje moze za rok spotkać  glownychi konkurentow. Wtedy trzeba byc gotowym. Nie nauczyli sie nic z sukcesu NYK.

A po co im picki? Nie uda się to Ant poleci za picki i wszystko wróci do normy.

1 minutę temu, Kubbas napisał(a):

drugi Durant zostawil contendera a teraz szuka frajera na extension na swoj polamany koniec kariery

Ale w odróżnieniu od Durant nie rozpieprza szatni i grał momentami basket najblepszy w NBA i to nie 5 lat temu tylko teraz w styczniu.

54 minuty temu, ely3 napisał(a):

Ale w odróżnieniu od Durant nie rozpieprza szatni i grał momentami basket najblepszy w NBA i to nie 5 lat temu tylko teraz w styczniu.

prawda

dziwi mnie ze nie ma nic o golden state jesli chodzi o extension

ci najbardziej sa na niego napaleni

(i na kazdego)