Skocz do zawartości

Victor Wembanyama

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Nie no Ty to jesteś najlepsze prowo podczas tych finałów, obiektywny jesteś jak moja zona podczas okresu ;)

Nigdzie nie napisałem że w temacie spurs jestem obiektywny. Jeżeli tak czytasz potrzeby twojej żony jak to moje zdanie o tym że jestem obiektywny to nie dziwię się jej reakcjom. To że i tam nie dostrzegasz kwestii elementarnych w tym przypadku występowania okresu ( zapewne chodziło Tobie o napięcie przed ale tu się nie wypowiem ) mnie nie dziwi. Zarzucasz mi tu wiele rzeczy ale jak mam nie odbiegać od tematu jak wleczesz do tematu o koszykarzach swoją  żonę  z miesiączka? Opamiętaj się. Nie sięgaj po takie argumenty. 

Filmik z przewracającym się Brunsonem ludzie wytrzymają. Ale z miesiączka żony może być ciężko. 

Masz filmik jak się zachowuje może? 

Starting to see a trend here …..

WCF:

OKC (SGA on): -35

OKC (SGA off): +9

SAS (Wemby on): +62

SAS (Wemby off): -36

Finals:

NYK (Brunson on): -13

NYK (Brunson off): +20

SAS (with Wemby on): +10

SAS (with Wemby off): -17

Fatalnie to wygląda bez niego 

Edytowane przez ignazz

40 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Nie no Ty to jesteś najlepsze prowo podczas tych finałów, obiektywny jesteś jak moja zona podczas okresu ;)

Jak to mówił pan Garrison w south parku: „Przepraszam, Wendy, nie ufam niczemu, co krwawi przez pięć dni i nie umiera"