Skocz do zawartości

Victor Wembanyama

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie! Cieszyliście się chwilą jak zrobiliście oklep Cavs przechodząc przez PO jak burza dajcie dzisiaj się nam nacieszyć. Tak trudno spełnić drobną prośbę gdy się cieszymy na gorąco? 

Jeszcze zdarzymy sobie popisać że wasza ścieżka w PO była z perspektywy zachodu tragikomiczna i Brunson świetny gracz tylko w Atlancie spotkał się z obrońcą PoA. A tak to sobie biegał w shortach jak po kawę do Cofeeheaven na 5 alei. 

Świetnie wykorzystaliście słabości grając na wafla. Super. 

dobry gracz nawet wybitny ale jak ja to mowie dla mnie to nie jest człowiek i nie uznam go za goata w kategorii koszykarz. to jest yao ming ciao/bol bol typ duzo lepszy od nich ale widzieliscie zeby na orliku albo na podworku jakis dzieciak powiedzial "jestem wembley zaraz cię rozpi****le"? nie bo nikt nim nie chce byc na boju. bo kazdy widzi ze szczudlak jest postacia z kreskowki albo z laboratorium ZRSS - wyhodowoany w probowce zeby zniszczyć ameryke

uznaje go za najlepszego grającego w koszykowke ale nie za najlepszego gracza. nie lubie go ogladac bo memy memami ale to naprawde jakby dorosly chlop z budowy poszedł pograc po robocie z reprezentacja przedszkola nr 4 "Antoninkowe Skrzaty"

no jest kurde dobry wymiata i gratuluje jemu ale zawodnikiem najlepszym dla chlopakow normalnych jest ktos kogo koszulke zakladasz na orliku i wiesz ze jestes kotem. z 23 na plecach jiz nie wazne czy Lotnik MJ czy silacz Leberon. tak oni sa duzi i tzw fraeki ale jednak ludzie. a jeszce lepiej jak jestes carry albo iverson czy kyrie. to sa ludzie ludu

10 minut temu, ignazz napisał(a):

Panowie! Cieszyliście się chwilą jak zrobiliście oklep Cavs przechodząc przez PO jak burza dajcie dzisiaj się nam nacieszyć. Tak trudno spełnić drobną prośbę gdy się cieszymy na gorąco? 

Jeszcze zdarzymy sobie popisać że wasza ścieżka w PO była z perspektywy zachodu tragikomiczna i Brunson świetny gracz tylko w Atlancie spotkał się z obrońcą PoA. A tak to sobie biegał w shortach jak po kawę do Cofeeheaven na 5 alei. 

Nom, za to wasza była dosłownie tragikomiczna z perspektywy all time :)

PTB - nie ma co pisać.

TimberWolves I OKC - " troszeczku" się te drużyny połamały tak że ten🫪.

Liczę na dobrą grę w finałach i bez kontuzji.

Edytowane przez agresywnychomik
Tak wiemy że Brunson nie jest top15 w lidze.

Harden to normalny jest? 

Liczycie że coś takiego przejdzie że spurs grając? 

Przecież oba scenariusze są możliwe. Zagracie twardo i rozklepiecie spurs pokazując że to nie przypadek a wschód nie jest taki słaby albo będzie oklep bo spotkacie się ze ścianą i okaże się że te poprzednie serie to było pitu pitu. Może też być cios za cios. 

Patrząc jak organizowały obronę Cavs a jak PTB czy OKC poza fatalnym zmęczeniem serią jestem dobrej myśli. 

Ale daleko mi do rozdawania medali. Zwracam uwagę tylko na pewne ułomności w D które po wicemistrzowsku wykorzystaliście. 

Wysokie lomoty imponują. Przeciwnicy już takiego wrażenia nie robią. 

5 minut temu, ignazz napisał(a):

Przecież oba scenariusze są możliwe. Zagracie twardo i rozklepiecie spurs pokazując że to nie przypadek a wschód nie jest taki słaby albo będzie oklep bo spotkacie się ze ścianą i okaże się że te poprzednie serie to było pitu pitu. Może też być cios za cios. 

Ignazkrates - wiem że nic nie wiem 😃

11 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

TimberWolves I OKC - " troszeczku" się te drużyny połamały tak że ten🫪.

Wemby nie jest jeszcze tak dobry, żeby zostać Mvp finałów w 3 sezonie w lidze, ale pod kątem goat legacy to gość ma masę szczęścia w tym sezonie. Za 15 lat tylko hejterzy będą pamiętać 

10 minut temu, fluber napisał(a):

Wemby nie jest jeszcze tak dobry, żeby zostać Mvp finałów w 3 sezonie w lidze, ale pod kątem goat legacy to gość ma masę szczęścia w tym sezonie. Za 15 lat tylko hejterzy będą pamiętać 

Niestety jest tak dobry, brakuje mu consistency ale czy zabraknie w 4 meczach (najlepiej pierwszych 4), miejmy nadzieję:)

Mógłby dać wygrać komuś innemu w tym sezonie on się jeszcze nachapie ;)

Edytowane przez agresywnychomik

12 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Ignazkrates - wiem że nic nie wiem 😃

Jak rozumiem fani knicks wiedzą już wszystko. Droczę się. ;) 

2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

Niestety jest tak dobry, brakuje mu consistency ale czy zabraknie w 4 meczach, miejmy nadzieję:)

Mógłby dać wygrać komuś innemu w tym sezonie on się jeszcze nachapie ;)

Straszny c***ek z niego. Poza łokciem niczego nie rozdaje chłopina.