LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 13:18 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:18 Taki dobry mecz, ale musiał kiedy ostatnio był jakiś szpil bez takich jego kurewskich zagrań? chyba w połowie maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano wczoraj o 13:25 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:25 Wtedy jeszcze Shannon Jr zabawiał się z Jokicem w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 13:37 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:37 beczka w c*** no jeszcze.wuększa będzie jak naprawdę w końcu krzywdę komuś zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano wczoraj o 13:54 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:54 Mnie śmieszy. Ale to akurat dzisiaj bo dobrą kawę piłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano wczoraj o 14:00 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:00 A mnie tam irytuje. W ogóle Victor to jeden z najbardziej odpychających grajków do oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 18 godzin temu, balech napisał(a): A mnie tam irytuje. W ogóle Victor to jeden z najbardziej odpychających grajków do oglądania. Najgorsze że liga to przyklepuje, a on myśli że to ok, wcześniej czy później kogoś połamie a @ignazzbedzie smakował kawusie oglądając powtórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 5 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Najgorsze że liga to przyklepuje, a on myśli że to ok, wcześniej czy później kogoś połamie a @ignazzbedzie smakował kawusie oglądając powtórki. c***a nic nie wygra przez nastepne 5-6lat az opusci SAS dla NYC i bedzie gral w szachy w central parku, medytowal czy cos tam aktualnie trendujacego. a ignazz bedzie wrozyl z fusow po tej fantastycznej kawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Oby nie zagrał z SGA w te szachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 12 minut temu Udostępnij Opublikowano 12 minut temu 7 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Najgorsze że liga to przyklepuje, a on myśli że to ok, wcześniej czy później kogoś połamie a @ignazzbedzie smakował kawusie oglądając powtórki. Predzej to połamą Wembego rzucając mu sie pod nogi lub spychajac go podczas wyskoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi