Skocz do zawartości

Victor Wembanyama

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, agresywnychomik napisał(a):

Najgorsze że liga to przyklepuje, a on myśli że to ok, wcześniej czy później kogoś połamie a @ignazzbedzie smakował kawusie oglądając powtórki.

c***a nic nie wygra przez nastepne 5-6lat az opusci SAS dla NYC i bedzie gral w szachy w central parku, medytowal czy cos tam aktualnie trendujacego.

a ignazz bedzie wrozyl z fusow po tej fantastycznej kawie ;)

17 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Nie spodziewałem się bardziej obiektywnej odpowiedzi 🤞

Ja po sobie w kwestiach spurs nie oczekuję obiektywności tak jak od zagorzałych fanów knicks w kwestii NY. 
Ale jeżeli gdzieś miałbym widzieć realne zagrożenie zdrowia to nawet pomimo tego łokcia niestety większe zagrożenie widzę że ktoś połamie patyczaka który złoży się jak scyzoryk ( a tfu) niż że komuś Wemby celowo zrobi taką krzywdę że będzie miał koniec kariery. 
Jasne że to luźne dywagacje ( oby nietrafione w obie strony) ale te latające długie łapy są mniejszym zagrożeniem niż jakieś zwarcie z gościem napakowanym i robiącym dźwignię. 
Jeżeli w tym samym czasie na planecie Ziemia w podobny sposób upadłby LBJ i Wemby to o tego pierwszego mimo że starszy bym się nie martwił. 
Ale z drugiej strony jakby podobny łokieć sprzedawali mi na szczękę to poproszę jak mam wybór od Wembiego ;) 

Jezeli w przyszłości będą się nasilać frustracje i głupie ataki na innych graczy to liga go szybko wyjaśni. Nie martwcie się na zapas. 

Liga spojrzała i zadecydowali o tym że nie ma kary. Widzicie to jako inaczej? Rozumiem. 
Ale nie piszcie że tu coś liga przyklepuje a Wemby widzi to i planuje coraz to ostrzejsze zagrania.  To już moja teza o tym zmęczeniu 7 meczowym maratonem z OKC trzyma się bardziej kupy. Bo po dłuższym odpoczynku zagrali lepiej mając 3 dni na regenerację ;)!

6 minut temu, ignazz napisał(a):

Ja po sobie w kwestiach spurs nie oczekuję obiektywności tak jak od zagorzałych fanów knicks w kwestii NY. 
Ale jeżeli gdzieś miałbym widzieć realne zagrożenie zdrowia to nawet pomimo tego łokcia niestety większe zagrożenie widzę że ktoś połamie patyczaka który złoży się jak scyzoryk ( a tfu) niż że komuś Wemby celowo zrobi taką krzywdę że będzie miał koniec kariery. 
Jasne że to luźne dywagacje ( oby nietrafione w obie strony) ale te latające długie łapy są mniejszym zagrożeniem niż jakieś zwarcie z gościem napakowanym i robiącym dźwignię. 
Jeżeli w tym samym czasie na planecie Ziemia w podobny sposób upadłby LBJ i Wemby to o tego pierwszego mimo że starszy bym się nie martwił. 
Ale z drugiej strony jakby podobny łokieć sprzedawali mi na szczękę to poproszę jak mam wybór od Wembiego ;) 

Jezeli w przyszłości będą się nasilać frustracje i głupie ataki na innych graczy to liga go szybko wyjaśni. Nie martwcie się na zapas. 

Liga spojrzała i zadecydowali o tym że nie ma kary. Widzicie to jako inaczej? Rozumiem. 
Ale nie piszcie że tu coś liga przyklepuje a Wemby widzi to i planuje coraz to ostrzejsze zagrania.  To już moja teza o tym zmęczeniu 7 meczowym maratonem z OKC trzyma się bardziej kupy. Bo po dłuższym odpoczynku zagrali lepiej mając 3 dni na regenerację ;)!

Nikt od Ciebie już nic nie oczekuje ! Ja np nie oczekuje że ktoś przeczyta całego Twojego posta xD

1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a):

Nikt od Ciebie już nic nie oczekuje ! Ja np nie oczekuje że ktoś przeczyta całego Twojego posta xD

Nie ma takiego obowiązku. 

Rozbawił mnie tekst że Wemby widzi bezkarność i planuje zbrodnię doskonała. 

W bonusie z przytykiem że ktoś inny jest nieobiektywny. 

Wemby wszystko widzi ;) 

Bo jest najwyższy. 

Gracze z topu zawsze mieli bardzo dużo skrajnych „fanow” ale jeżeli ktoś kto wzbudza rekordowe zainteresowanie liga ( w walce z innymi dyscyplinami) jest nazwany najbardziej odpychającym grajkiem do oglądania to chyba pisze tylko o swoich odczuciach. 

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Nie ma takiego obowiązku. 

Rozbawił mnie tekst że Wemby widzi bezkarność i planuje zbrodnię doskonała. 

W bonusie z przytykiem że ktoś inny jest nieobiektywny. 

Wemby wszystko widzi ;) 

Bo jest najwyższy. 

Kto mówił o zbrodni doskonałej? Brak reakcji ligi w pewien sposób zachęca do takich akcji - tyle, no ale oczywiście możesz to rozumieć po swojemu, xD.

Jak zwykle w temacie o Spurs wszystko, wyolbrzymiasz, przekręcasz, rozumiesz symetrycznie, etc.

Teraz, agresywnychomik napisał(a):

Kto mówił o zbrodni doskonałej? Brak reakcji ligi w pewien sposób zachęca do takich akcji - tyle, no ale oczywiście możesz to rozumieć po swojemu, xD.

Jak zwykle w temacie o Spurs wszystko, wyolbrzymiasz, przekręcasz, rozumiesz symetrycznie, etc.

A ja dalej pisze że ostatnią rzeczą jaką robi Wemby gdy musi walcować się pod koszem i przeżyć to to że myśli że mu się coś upiekło co sugerujesz i że planuje co sugerujesz tego więcej. Wyższy poziom gdybania 

Jak zwykle w temacie knicks … 

wszystko, wyolbrzymiasz, przekręcasz, rozumiesz symetrycznie, etc.

Bo piszesz o Wemby w kontekście finału obecnie. 

W dniu 9.06.2026 o 16:00, balech napisał(a):

W ogóle Victor to jeden z najbardziej odpychających grajków do oglądania.

Mamy inne zdanie. Jak spora część fanów NBA. A że wraz z sukcesami ( oby dużo gęsto i często) pojawi się coraz więcej krytyków i hejterow jakoś trzeba będzie z tym żyć. 

Czepiam się tego w ogóle. Bo raczej powinno być „dla mnie” 

Ale to detal i bzdet. 

Oglądalność finałów szybuje w górę. 

6 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Możecie przejść z tymi rozmowami na PW? Jeśli ta seria potrwa 7 meczów to połowa userów wydłubie sobie oczy 

A to akurat luźniejszy temat o Wemby tak ogólnie. O serii jest obok. Więc obawiam się że ten temat może być bardziej aktywny a na pewno dłużej niż 7 spotkań. 

39 minut temu, ignazz napisał(a):

Pewnie, gdyby dostał flag2 to byłby o jeden flag od zawieszenia na co przecież Liga nie może sobie pozwolić aby ich wschodząca gwiazda się wykluczyła i tym samym położyła finał dla swojego zespołu 😉

2 minuty temu, kuba2419 napisał(a):

Pewnie, gdyby dostał flag2 to byłby o jeden flag od zawieszenia na co przecież Liga nie może sobie pozwolić aby ich wschodząca gwiazda się wykluczyła i tym samym położyła finał dla swojego zespołu 😉

Działa to w obie strony. Te punkty liczy liga spurs i knicks. 
Jednym zależy aby Wemby dotrwał do końca z tymi żółtymi kartkami drugą stroną wręcz przeciwnie. I tych prowokacji będzie coraz więcej. Nie można też będzie wykluczyć jakiejś gry aktorskiej. 

Mam nadzieję że z wiekiem będzie podatność na prowokacje maleć. 

11 minut temu, ignazz napisał(a):

Działa to w obie strony. Te punkty liczy liga spurs i knicks. 
Jednym zależy aby Wemby dotrwał do końca z tymi żółtymi kartkami drugą stroną wręcz przeciwnie. I tych prowokacji będzie coraz więcej. Nie można też będzie wykluczyć jakiejś gry aktorskiej. 

Mam nadzieję że z wiekiem będzie podatność na prowokacje maleć. 

Nie no Ty to jesteś najlepsze prowo podczas tych finałów, obiektywny jesteś jak moja zona podczas okresu ;)