rw30 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 28 minut temu, BMeF napisał(a): Jeszcze zabawne w tej całej sytuacji, że sam Murray rzucał przy -14 i 12 sekundach, więc wrażliwi emocjonalnie chłopcy z Kolorado sami mogli przekozłować akcję do końca meczu, a nie statpaddować w przegranym spotkaniu, a potem zasłaniać się niepisanymi zasadami, bo wleciała frustracja po kompro-występie. niezły plotTwist w aferze szacunkowej 4 minuty temu, balech napisał(a): odpalił się, nie on pierwszy i ostatni. nie no dokładnie, tam się nic wielkiego nie stało przecież, jest mecz są emocje, jest prowokator no i Joka poniosło, ale nie zajebał mu w tył głowy ani nie podłożył nogi w fastBreaku. Pewnie po meczu sobie pomyślał a niepotrzebnie, no ale co zrobisz, zajebałem to zajebałem, na chooi drążyć. Co nie zmienia faktu że lepiej takie sprawy pozostawić rolsom z końca rotacji, bo w takiej scysji różne rzeczy się dziejo, i może się skończyć na niczym / ejection tak jak tutaj a może na 2-3 meczach suspention i wtedy jest słabo. Natomiast jak się widzi teraz broniących go fanów że dobrze zrobił to jednak lekki LOL, zwłaszcza biorąc pod uwagę ten plotTwist Edytowane 1 godzinę temu przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 20 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Jebać to Lakers z tym flopem Lebronem zastrzelcie go jeszcze Oho ho ho ale mi powiedziałeś a tak btw, ciekawe czy ta banda rolsow ma w sobie jeszcze jeden mocny występ w ataku, żeby zamknąć serię. DDV out na +/- rok, Edwards wróci albo i i nie, a jak wróci to znowu będzie granie na 30% możliwości Czyli Spurs vs OKC w finale konfy, będzie się działo Edytowane 1 godzinę temu przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 52 minuty temu Udostępnij Opublikowano 52 minuty temu 12 minut temu, airmax napisał(a): ale mi powiedziałeś nic Ci nie powiedziałem, tylko ten Twój fake-elite kurwidołek wyjaśniłem dobrze kolega wyżej zauważył, zresztą od poczatku serii widać było widać jak wszystko co Nuggets zrobią jest wyolbrzymiane, mam nadzieje, że jest szansa aby ten incydent był punktem zwrotnym, jak niegdyś spięcie Sapa z Morrisem i znów wrócić z 1-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 41 minut temu Udostępnij Opublikowano 41 minut temu (edytowane) Punktem zwrotnym są kontuzje i tu straty Minny są moim zdaniem nie do nadrobienia. Już nie rób narracji jakoby całe Denver teraz zrobiło zryw bo lider ruszył ochoczo przez całe boisko i dał przykład jak w Mazurku Dąbrowskiego. Moim zdaniem DEN wezmą serię i to wydarzenie nie ma nic wspólnego. Wypadł Aaron ale tu spodziewam się Watsona. Mnie tylko dziwi że taki zmęczony chciał tyle jeszcze przebiec. Edytowane 39 minut temu przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 40 minut temu Udostępnij Opublikowano 40 minut temu (edytowane) Nawet jak Nuggets odwrócą tą serię (2 wiodących graczy out), przydałoby się jeszcze żeby Gobert wypadł. To na pewno nie będzie najłatwiejsze mistrzostwo ever za to z wykurwiscie wielkim asteriksem. Edytowane 39 minut temu przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 23 minuty temu Udostępnij Opublikowano 23 minuty temu 22 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nic Ci nie powiedziałem, tylko ten Twój fake-elite kurwidołek wyjaśniłem dobrze kolega wyżej zauważył, zresztą od poczatku serii widać było widać jak wszystko co Nuggets zrobią jest wyolbrzymiane, mam nadzieje, że jest szansa aby ten incydent był punktem zwrotnym, jak niegdyś spięcie Sapa z Morrisem i znów wrócić z 1-3 Dobrze, niech będzie, że cokolwiek wyjaśniłeś no ciężko tu budować narrację o punkcie zwrotnym pod tytułem „ale nas wkurwili”, w momencie, jak DDV jest definitywnie out, a Ant i tak już był mocno meh ze zdrowiem, to teraz jeszcze cholera wie jak mocno się uszkodził dodatkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 minuty temu Udostępnij Opublikowano 4 minuty temu 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): szkoda, że jeszcze czegoś z NCAA nie wykopałeś Po co z NCAA jak Murray rzucił sam z 12 sekundami do końca zamiast wyklepać? Zasadowcy ten Jokic i Murray jak Denis Zalecki Sorry Denis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi