Skocz do zawartości

Nuggets Wolves

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

szykuje się potencjalnie najlepsze starcie w 1st rd w historii NBA, ciągle nie ma tematu, a wy dyskutujecie o jakichś play inach i czy LeBron to dobra 1st option na PO w 2026 roku. No ej.

Copilot-20260415-234431.png

Czy Aaron Gordon będzie zdrowy? Czy Edwards wyrucha Jokica pod koszem czy jakąś grubo babe w nightClubie? Czy Murray odpali PO mode? Czy @LeweBiodroSmoka zachowa zimną krew podczas trwania serii? Czy Gobert trafi choć raz do kosza? Odpowiedzi na te i inne pytania poznacie już wkrótce na ruskich torrentach.

Timbs w 7, róbcie screenshoty.

fpisujcie mjasta które popierajo

Edytowane przez rw30

To se Nuggets "wylosowali" drabinkę. Wielokrotni finaliści konfy, przyszły goat i mistrzowie NBA.

Tymczasem Rockets grajo z Lakers (dwa upośledzone teamy), a OKC i Spurs będą lać drużyny których szczytem jest wygranie 3 kwart w calej serii. Chyba że się Clippers coś zepną ale pewnie nie. 

Nuggets w NBA Finals, róbcie screenshoty.

W dniu 15.04.2026 o 23:51, rw30 napisał(a):

potencjalnie najlepsze starcie w 1st rd w historii NBA

No nie wiem, abstrahując nawet od kontuzji to Wolves to weryfikatorzy bieda-contenderów (Suns, Lakers), wyjaśniacze w bólach defektowych contenderów (Nuggets) i semiwpierdol-tejkerzy od legit contenderów (Thunder, Mavs). Ze zdrowym Murrayem Nuggets powinni być faworytem tutaj. Wolves b. fajna ekipa, ale na końcu dnia znowu się okaże, że starpower fajny, ale niepierwszotierowy, rolesi też fajni, ale głębia taka se, zobaczymy na którym etapie playoffów - ja sobie myślę, że na I rundzie właśnie tym razem.  

11 godzin temu, BMeF napisał(a):

No nie wiem, abstrahując nawet od kontuzji to Wolves to weryfikatorzy bieda-contenderów (Suns, Lakers), wyjaśniacze w bólach defektowych contenderów (Nuggets) i semiwpierdol-tejkerzy od legit contenderów (Thunder, Mavs)

takie coś byś mógł napisać o 95% drużyn, które nie weszły do finałów, co nie zmienia faktu że za poprzednie 2 PO są najrówniej grająco drużyno na zachodzie. Nie oglądałem ich jakoś bardzo dużo w tym roku, ale widziałem kilka razy jak Ant po leniwych H1 przejmował mecze w końcówce, w tym z OKC raz czy 2x, do tego nawet bez Anta byli w stanie dojechać Rockets w tym epickim comeBacku w OT (wiadomo, yet another boring RS game, but still).

vs. OKC: 2-2

vs. Spurs: 2-1

vs. Nuggets: 1-3 (jedna z porażek bez Anta, druga w OT przy meczu 56-16-15 woźnicy)

najgorzej z Lakers, 0-3, ale hehe, Lakers w PO leco w pierwszej.

11 godzin temu, BMeF napisał(a):

rolesi też fajni, ale głębia taka se

panie weź pan, jedna z lepszych głębi w czołówce ligi jesli wszyscy są zdrowi i w formie 

Edytowane przez rw30