Skocz do zawartości

(2) Nuggets - (7) Lakers - WCF 1st Round

Kubbas

Wynik serii  

70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra

• Lakers 4:0
      1
    • Lakers 4:1
      0
    • Lakers 4:2
      8
    • Lakers 4:3
      4
    • Denver 4:0
      4
    • Denver 4:1
      38
    • Denver 4:2
      15
    • Denver 4:3
      0

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Kubbas napisał(a):
3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ja pi****le

a no tak, ostatnie 2 mecze to byly 30 punktowe blowouty

do G3 tylko Jok i Porter rzucali dobrze, za 3, reszta drużyny poniżej 20%, a i tak Lekers dostali na cipe, jak dla mnie możesz z Hama nawet Auerbacha zrobić jeśli Ci to polepszy dzień, ja się tylko pośmieje z boku

16 minut temu, Koelner napisał(a):

nie zmienia się nic, mamy 2024 a jak zespół LeBrona wygrywa to zasługa LeBrona a jak przegrywa to wina trenera lub supportu, never ending story 🤣🤣🤣

Wiadomo, ze dzisiaj trolle I hejterzy Lakers maja dzis ucieche I beda prowokowac, to poki co to jest chyba najglupsze.

32 minuty temu, Kubbas napisał(a):

a no tak, ostatnie 2 mecze to byly 30 punktowe blowouty

fajnie tam u ciebie musi byc w swiecie gdzie dla Denver nikt nie gwizde a serie w ktorych mecze koncza sie kilkoma punktami nie sa bliskie, tak jak WCF rok temu ;)

No fakt Leakers -Denver dwie najbardziej wyrównane serie w historii sportów zawodowych, mało najbardziej zacięte bitwy w historii ludzkości., JPRDL siedemnaście stron pi****lenia o historycznej wspaniałej serii., Weźcie sobie jakąś tabletkę dzień po, to może trochę ochłoniecie ., Wtedy będzie szansa ,że na trzeźwo zauważycie jak Denver kontrolowali przebieg całej serii a w szczególności Jokic , który się nawet nie spocił ,kiedy LBJ był upocony jak mysz, zresztą podobnie jak clean sweep WCF w zeszłym roku

Teraz, Reikai napisał(a):

Wiadomo, ze dzisiaj trolle I hejterzy Lakers maja dzis ucieche I beda prowokowac, to poki co to jest chyba najglupsze.

Jutro tez jest dzień i lud będzie krzyczał o głowę kolejnego trenera. Kto tam w kolejce? Ja się nad tymi trenerami zastanawiam w kontekście zmian w szkole podstawowej i traktowania nauczycieli przez uczniów. Ogólnie szacunku zero a młodzież coraz głupsza. Co jeżeli trenerzy wiedzą co robić ale milionerzy nie słuchają zupełnie i trzeba być tylko pacynką aby robotę zachować. Nie wiem czy trudniej powalczyć z randomowym Grzesiem z IIIa czy z 300 milionowym Brownem który od 11 roku życia słyszy tylko zachwyty nad sobą. 

Teraz, ignazz napisał(a):

Jutro tez jest dzień i lud będzie krzyczał o głowę kolejnego trenera. Kto tam w kolejce? Ja się nad tymi trenerami zastanawiam w kontekście zmian w szkole podstawowej i traktowania nauczycieli przez uczniów. Ogólnie szacunku zero a młodzież coraz głupsza. Co jeżeli trenerzy wiedzą co robić ale milionerzy nie słuchają zupełnie i trzeba być tylko pacynką aby robotę zachować. Nie wiem czy trudniej powalczyć z randomowym Grzesiem z IIIa czy z 300 milionowym Brownem który od 11 roku życia słyszy tylko zachwyty nad sobą. 

Zmiana trenera w LA to pudrowanie trupa. Mi sie marzy z grubej rury wyczyscic towarzystwo od ludzkiej glizdy Pelinki, po pognanie doradcow Rambisow I wyslanie Jennie spowrotem do Waszyngtonu do Kuzmy.

Nie przez ta czy inna serie, za wieloletni caloksztalt nalezy sie restrukturyzacja.

7 minut temu, Reikai napisał(a):

mowisz masz:

Cytat

Denver kontrolowali przebieg całej serii a w szczególności Jokic , który się nawet nie spocił

pelna kontrolka na 2 game winnerach

Edytowane przez Kubbas

4 minuty temu, ignazz napisał(a):

Akurat Brown to jeden z normalniejszych koszykarzy.

4 minuty temu, ignazz napisał(a):

yup, pelna zgoda, czesto sie nad tym pochylam jak krytykuje jakiegos trenera, ale to chyba niestety pytanie na ktore nie dostaniemy nigdy odpowiedzi

niektore rzeczy sa w miare oczywiste i ciezko szukac tutaj jak napisales milionerow ktorzy niewykonuja zadan, jak track record Budenholzera ktory w Atlancie i Milwakie nie robi i nie chce robic adjustments, co powtarzaja jego ex gracze w podcastach

ale sa tez ciezsze do ocenienia przypadki

Świetny Porter w całej serii, wygrał te serie Nuggets, bo dał coś extra i to w tych okolicznościach zamieszania wokół braci, szacunek. Z Minnesota mógłby przynajmniej część tego podtrzymać, bo to będzie dużo trudniejszy rywal niż Lakers.

Lakers byli lepsi niż rok temu, ale znów Denver wygrywało końcówki, bo w tym nie ma lepszego zespołu w tej lidze, to nie jest przypadek czy fart. No i patrząc na urazy Murraya, KCP czy Davisa to dobrze dla wszystkich stron, że to już koniec ;)

Trochę mnie dziś Jokic irytował, ale na szczęście W się udało wyciągnąć i zamknąć serie. Props dla Lakers za walkę, bo było ciekawie.

Nie ma co kopać leżącego, ale faktycznie dajcie na wstrzymanie, seria 4-1, owszem trochę zacięta, ale w c*** dużo było takich w przeszłości, a tu w tym tempie za kilka godzin przeczytamy, że Lakers byli o krok od mistrzostwa, gdyby nie trener i słabsza dyspozycja rolsów. 

Powiem więcej, gdyby nie Denver, to LAL wzięliby tę serię.

42 minuty temu, ignazz napisał(a):

Akurat przyczepić się do dziadka w tym roku to tak nie-za-bardzo. 

w 2004 roku miał gorszy support niż Melo

43 minuty temu, Reikai napisał(a):

nie znasz możliwości trolli i hejterów :D :D :D 

46 minut temu, Kubbas napisał(a):

440148989_1141942763812701_7733273307328

trochę zazdro, ja w jego wieku to już na balet nie wyjdę 

3 godziny temu, Van napisał(a):

Czepiałeś się wielokrotnie kibiców Lakers jak we wcześniejszych latach tłumaczyli coś kontuzja i, ten sezon nikt z kibiców nie odzywał się na te ta kontuzji bo nie wypada jak diwe gwiazdy grają ponad 70 meczów i większości kluczowych graczy też, ale jest ktoś kto ten sezon tłumaczy kontuzjami:

Stay healthy. You take a lot of flak for your rotations and all of that. Rotations are secondary. The primary is health."

Nie ważne co napiszesz 

Lakers odpadli i reszta jest historią 

2 minuty temu, josephnba napisał(a):

W sumie to nie oglądałem po ostatnim gwizdku ale teraz czytam że samozwańczy król wyszedł nie podając reki i nie dziękując rywalom 

Prawda to?

a c*** cie to obchodzi ale pytać się możesz

tak by wyglądało twoje spotkanie z "samozwańczym królem" w realu