Pablo81 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): gramy wg impactu/statusu/ jaki dany gracz miał w Ekstraklasie, a nie jak się później jego kariera potoczyła. Nie wymyślaj ATFa na nowo LBS No i jaki impakt miał Lewy w Ekstraklasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Taaaa, chciałbyś co? Nie bój nic, jeszcze odświeżę Ci pamięć no bez jaj, ja od 4h analizuje na Transfermarkt. niczym mnie nie zaskoczysz, Misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): nic nie wymyślam, było wcześniej mówiono, że podświadomie późniejsza kariera będzie oddziaływać, nie wiem co w tym dziwnego tak samo rozumiem, że u Ofoe to może nie mieć znaczenia bo aż tak zajebisty uczciwe proporcje że podświadomie, a nie z założenia. 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): No i jaki impakt miał Lewy w Ekstraklasie? bdb napastnik, utalentowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał(a): że podświadomie, a nie z założenia. nigdzie nie napisałem, że jest to decydujące niemniej Lewy dał wszystko by zostawić to z boku i to z tak late pickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nigdzie nie napisałem, że jest to decydujące niemniej Lewy dał wszystko by zostawić to z boku i to z tak late pickiem zdjęcie lewego obok papieża i Adama Małysza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał(a): zdjęcie lewego obok papieża i Adama Małysza? i Willa Bartona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Historia Atfow toczy się kołem, Pablo wybiera, ktoś niezgodnie z linią wybierającego ów wybór ocenia i rusza maszyna xD. Czekajcie wezmę popcorn. It never gets old;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): Historia Atfow toczy się kołem, Pablo wybiera, ktoś niezgodnie z linią wybierającego ów wybór ocenia i rusza maszyna xD. Czekajcie wezmę popcorn. It never gets old;) tak jest zabrać mu paszport Lewemu, Pablo to wszystko jedno akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie rozumiem o czym mówisz, jeden był wtedy nikim drugi poszedł jako topowy transfer ever do topu bundes Jakie to ma znaczenie? Poszedł bo był młody i bardzo utalentowany. Nie potrafisz spojrzeć na Lewandowskiego z oceną tak jak na Paulinho czy Podolskiego i ocenić tylko tych lat, które spędził w Ekstraklasie? Nie ma znaczenia co Ci zawodnicy grali wcześniej czy później w swoich karierach. @Pablo81 Tobie to nawet nie odpisuje na tak uwłaczającą manipulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Jakie to ma znaczenie? Poszedł bo był młody i bardzo utalentowany. Nie potrafisz spojrzeć na Lewandowskiego z oceną tak jak na Paulinho czy Podolskiego i ocenić tylko tych lat, które spędził w Ekstraklasie? Nie ma znaczenia co Ci zawodnicy grali wcześniej czy później w swoich karierach. @Pablo81 Tobie to nawet nie odpisuje na tak uwłaczającą manipulacje Co jest uważające? Że Legia bez Vadisa dużo pewniej obronią tytuł, czy, że Lech spadł o 4 pozycję po odejściu Lewego. To są proste fakty: Impakt Lewego w mistrzowskim Lechu > impakt VOO w mistrzowskiej Legii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): To są proste fakty: Impakt Lewego w mistrzowskim Lechu > impakt VOO w mistrzowskiej Legii OK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Nie potrafisz spojrzeć na Lewandowskiego z oceną tak jak na Paulinho czy Podolskiego i ocenić tylko tych lat, które spędził w Ekstraklasie? tyle, że ja go nie uznaje jako specjalny steal, poszedł akurat i jest może kilku, którzy przed nim nie byliby niespodzianką oczekujesz by Ofoe traktować jak goata a pocisz się przy Lewym na pograniczu 4ej rundy no kiddin me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 5 minut temu, P_M napisał(a): Historia Atfow toczy się kołem, Pablo wybiera, ktoś niezgodnie z linią wybierającego ów wybór ocenia i rusza maszyna xD. Czekajcie wezmę popcorn. It never gets old;) Co? Dyskutować w ATF nie można? Teraz, MarcusCamby napisał(a): OK! Słucham kontrargumentów, że tak nie jest Młody Robert został graczem sezonu w Ekstraklasie, a jego drużyna zdobyła tytuł nie będąc faworytem (w przeciwieństwie do Legii). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Co? Dyskutować w ATF nie można? Można, po prostu strasznie poważnie i personalnie odbierasz to wszystko, ale nie zwracaj tu na mnie uwagi, kontynuuj dyskusję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): tyle, że ja go nie uznaje jako specjalny steal, poszedł akurat i jest może kilku, którzy przed nim nie byliby niespodzianką oczekujesz by Ofoe traktować jak goata a pocisz się przy Lewym na pograniczu 4ej rundy no kiddin me Ja to tylko ubolewam nad kiepską argumentacją, Smoku I tym, że ja o zupie, ty o dupie Myślałem, że ATF będzie przeznaczony dla miłośników Ekstraklasy, a jak ktoś twierdzi, że Lewy > Ofoe to co ja mogę poradzić, tylko się uśmiechnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 (edytowane) 19 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no bez jaj, ja od 4h analizuje na Transfermarkt. niczym mnie nie zaskoczysz, Misiu Pfffff ja od 2 dni p.s. Dalej nie kunam jak założyć filtr na asysty xD Edytowane 15 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): Można, po prostu strasznie poważnie i personalnie odbierasz to wszystko, ale nie zwracaj tu na mnie uwagi, kontynuuj dyskusję Ale ja się odniosłem do faktów piłkarskich. Niespecjalnie wiem, czemu mają służyć takie zaczepki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Myślałem, że ATF będzie przeznaczony dla miłośników Ekstraklasy, a jak ktoś twierdzi, że Lewy > Ofoe to co ja mogę poradzić, tylko się uśmiechnąć Nie wiem co Ty do mnie pitolisz, serio chodzi o to, że Lewy w ekstraklasie miał mocny peak jak na młokosa i tyle, gdyby poszedł rundę wcześniej to chyba byśmy Ciebie nie odratowali, to niepokojące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 (edytowane) 16 minut temu, P_M napisał(a): Historia Atfow toczy się kołem, Pablo wybiera, ktoś niezgodnie z linią wybierającego ów wybór ocenia i rusza maszyna xD. Czekajcie wezmę popcorn. It never gets old;) Przesadzasz, tym razem pełna kulturka jest (czytaj brak pewnych stalych atfowych graczy). A co do dyskusji meteoryty (Vadis) u mnie maja mniejsza wartosc od Zurawskiego, Kosowskiego czy Uche. Lewandowski mial 2 sezony w Eklapie jednak umowmy się że Lewy z Lecha to nie Lewy z Bundesligi stad sa w naszej grze napastnicy przynajmniej porownywalni onile nie lepsi. Oczywiscie nie zmoenia to faktu ze ciągle solidny napastnik i chyba calkiem ok pick na srodek 3 rundy. Edytowane 15 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Jeśli chodzi o impact Lewandowskiego w ekstraklasie, to jesteśmy mniej więcej w tym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi