Anyway Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 To również podpytam - czy opłaca się kupować Adidasy Isolation? Dla osoby chcącej wrócić do gry, ale ze względu na zdrowie nie do końca pewnej czy uda się grać regularnie. Docelowo do gry na hali i "orlikach" tartanowych. Koszt to 120zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlunQ Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Ja grałem w Nike AV Pro IV i jak na tą cenę były ok, ale nie mam porównania w tej cenie. Swoją drogą czekam na odpowiedź w moim poprzednim pytaniu (str 140) Oczywiście grałem w tych z poduszką, bo nie jestem pewien czy te bez amortyzacji są dostępne w większych rozmiarach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlunQ Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Póki co nastawiam się na Jordan Super Fly 2, ale chciałbym się dowiedzieć czy dla rozgrywającego często wjeżdżającego zwodami pod kosz nie będą lepsze hyperquicknesy albo hyperdisruptory ? Zadaję dużo pytań, ponieważ chcę wybrać jak najlepiej, a to będę moje pierwsze "profesjonalne" buty więc nie chciałbym wywalić pieniędzy w błoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maje34 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 http://allegro.pl/nike-roshe-run-45-5-bcm-swag-air-jordan-free-i4421050683.html Witam oryginałki czy fake??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek16 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 http://allegro.pl/nike-air-jordan-iv-white-cement-r-43-okazja-z-pl-i4448148323.htmlOG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maje34 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam co to za model buta: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10590067_809304459114027_1096727794_n.jpg?oh=59f1ebfede091dabb36f7ea818113ff1&oe=53E0475D&__gda__=1407228749_0cba37798279d84430c41d3a5fec6a62 Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez maje34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) @maje34 New Balance model 574. Kwestia odnalezienia konkretnej kolorystyki. Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez DamianOItalianO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maje34 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 @maje34 New Balance model 574. Kwestia odnalezienia konkretnej kolorystyki. Znajoma właśnie mnie poprosiła żebym znalazł tą kolorystykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Znajoma właśnie mnie poprosiła żebym znalazł tą kolorystykę Podejrzewam że to Custom. Można sobie takie zrobić oficjalnie na stronie NB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Czy ktoś mógłby mi rzucić nazwami paru sklepów internetowych wartych uwagi? Oczywiście chodzi o zakup butów do kosza i najlepiej, jakby był jako taki wybór. Oczywiście wiem, co to google, wyskakują mi sklepy, oglądam, ale nie wiem, które z nich są mniej lub bardziej wiarygodne, istnieją dawna, sprawdzone itp. Będę wdzięczny, bo widzę, że siedzicie tutaj w temacie. Taki sportowysklep.pl kojarzycie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 sportowysklep jest jak najbardziej w porządku sklepkoszykarza.pl butymarkowe.pl basketmania.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Czy ktoś mógłby mi rzucić nazwami paru sklepów internetowych wartych uwagi? Oczywiście chodzi o zakup butów do kosza i najlepiej, jakby był jako taki wybór. Oczywiście wiem, co to google, wyskakują mi sklepy, oglądam, ale nie wiem, które z nich są mniej lub bardziej wiarygodne, istnieją dawna, sprawdzone itp. Będę wdzięczny, bo widzę, że siedzicie tutaj w temacie. Taki sportowysklep.pl kojarzycie? Ja z czystym sumieniem polecę Tobie forum hype5.pl Jest to forum , które powstało w wyniku , że tak się wyraże niezbyt popularnych decyzji zarządców swaggerhypeclub Generalnie jest t forum maniaków butów i ciuchów, gdzie możesz wyhaczyć naprawdę zajebiste okazje cenowe - w Twoim wypadku butów. Dodatkowo właściciele sklepów stacjonarnych i internetowych w Polsce, wrzucają tam sami nowości oraz kody promocyjne do ich sklepów. Te wymienione wyżej również. Ja dzięki nim kupiłem juz po okazyjnych cenach 8 par a w zeszłym roku za 197 pln kupiłem Jordany MELO8 Advance w kolorystyce New York Knicks (białe). Z tego co widziałem ostatnio to na ataf.pl były przecenione Lebrony 11 na 399 pln. Dużo zależy od tego jaką masz stopę. Aha i przez ludzi tam każdy sklep i sprzedawca czy to na ebayu czy na allegro jest weryfikowany więc jezeli cokolwiek Tobie się podoba, wrzucasz w odpowiedni temat i za 5 minut masz info , typu kupuj- nie kupuj- tutaj znajdziesz taniej- słaba jakość olej je itd. Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez Sharif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Cześć, szukam czegoś taniego na lato, do gry na orliku. http://allegro.pl/nike-zoom-attero-44-5-basketball-kd-kobe-jordan-i4424171356.html Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Mam takie tylko w innej kolorystyce od roku i są ok, tylko nie wiem czy ten link co dales to legit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Czy ktoś mógłby mi rzucić nazwami paru sklepów internetowych wartych uwagi? Oczywiście chodzi o zakup butów do kosza i najlepiej, jakby był jako taki wybór. Oczywiście wiem, co to google, wyskakują mi sklepy, oglądam, ale nie wiem, które z nich są mniej lub bardziej wiarygodne, istnieją dawna, sprawdzone itp. Będę wdzięczny, bo widzę, że siedzicie tutaj w temacie. Taki sportowysklep.pl kojarzycie? sklepkoszykarski.pl ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Mam takie tylko w innej kolorystyce od roku i są ok, tylko nie wiem czy ten link co dales to legit To poza opinią byłoby dobrze, gdyby ktoś ocenił oryginalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Moje wyglądają podobnie, więc może i oryginały. Za dużo w nich jeszcze nie grałem, ale zapłaciłem 170zł i za tą cenę wydają się świetną propozycją. Amortyzacja moim zdaniem lepsza niż w Hyperfusach i podobnych. Przyczepność nie wiem, bo kupiłem je do grania na dworzu. Brakuje niestety wstawki plastikowej w podeszwie i czuć, że nie są tak stabilne jak inne buty. Ale da się przeżyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Myślę, że Chińczycy takich modeli nie podrabiają więc można śmiało brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) chcę ogarnąć coś do chodzenia, nie do grania og? http://allegro.pl/nike-air-force-1-mid-07-315123-111-meskie-roz-42-i4483149678.html jeśli nie te to coś w tym stylu ok 250 zł? tylko nie dunki aha i tylko midy albo high Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez ncmpcpp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek28m1 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Nie radziłbym ci kupować butów z allegro, łatwo natknąć się na podróbkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi