Mailman Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 The Take 4 odcinkowy serial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 W dniu 10.02.2017 o 17:00, Tomek9248 napisał(a): Są jakieś miniseriale godne polecenia? Chodzi mi o coś, gdzie fabuła kończy się wraz z sezonem. Jak np. True Detective, albo o seriale, gdzie na sezon składa się 6-8 odcinków i nie są tasiemcami z 9 seriami przy okazji. Z podobnych widziałem już Sherlocka, Peaky Blinders, Broadchurch (imho lepsze niż Twin Peaks, mocno polecam!) no i powyższego Detektywa. Z tej pierwszej kategorii to Fargo, The Killing mi przychodza do głowy, z drugiej to chyba tylko brytyjskie się kwalifikują - Utopia, Black Mirror, Luther Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 W dniu 10.02.2017 o 17:15, ptak napisał(a): Lokalizacja kiepska, ale serial spoko Oczywiście Boston by był lepszą lokalizacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 top boy, happy valleya ogólnie to podbijam elwooda, legion przerost formy nad treścią. i niech ktoś powie w hollywood, żeby nie obsadzali april ludgate w roli innej niż april ludgate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 W dniu 10.02.2017 o 17:52, mayor napisał(a): Oczywiście Boston by był lepszą lokalizacją no oczywiście. największy plus Ally McBeal z Nowego Yorku/New Jersey to tylko zespoły hc są lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 W dniu 10.02.2017 o 17:37, Mailman napisał(a): The Take 4 odcinkowy serial No proste! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 W dniu 10.02.2017 o 21:24, Przemek_Orliński napisał(a): No proste! Niby tak, ale nie do końca. Nigdzie tego ustrojstwa nie ma w 720p bez lektora. Co Ty na to? Hę? Dzięki za wszystkie propozycje, kilka innych też mnie zainteresowało mocno, na pewno sprawdzę, póki mam sporo wolnego czasu. Przy okazji przypomniałem sobie, że oglądałem kiedyś taki serial jak Luther, a wcale nie tak dawno Fargo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Na zatoce jest. Edytowane 11 Lutego 2017 przez halfoat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) W dniu 10.02.2017 o 17:00, Tomek9248 napisał(a): Są jakieś miniseriale godne polecenia? Chodzi mi o coś, gdzie fabuła kończy się wraz z sezonem. Jak np. True Detective, albo o seriale, gdzie na sezon składa się 6-8 odcinków i nie są tasiemcami z 9 seriami przy okazji. Z podobnych widziałem już Sherlocka, Peaky Blinders, Broadchurch (imho lepsze niż Twin Peaks, mocno polecam!) no i powyższego Detektywa. Sprawdź Belfra (PL). Zacząłem wczoraj, całkiem przyjemne. 10 odcinków i na końcu jest podobno wyjaśnienie. Ktoś pisał też o Utopii. Utopia, to serial z niesamowitym klimatem i świetną ambientową muzyką. Bardzo ciekawy. Edytowane 11 Lutego 2017 przez mateuszf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) W dniu 10.02.2017 o 17:00, Tomek9248 napisał(a): Są jakieś miniseriale godne polecenia? Chodzi mi o coś, gdzie fabuła kończy się wraz z sezonem. Jak np. True Detective, albo o seriale, gdzie na sezon składa się 6-8 odcinków i nie są tasiemcami z 9 seriami przy okazji. Z podobnych widziałem już Sherlocka, Peaky Blinders, Broadchurch (imho lepsze niż Twin Peaks, mocno polecam!) no i powyższego Detektywa. Angels in America. /edit Teraz dopiero to zauważyłem: Cytat Broadchurch (imho lepsze niż Twin Peaks, mocno polecam!) Nie bluźnij. W każdym razie trafił na listę 'kiedyś obejrzę'. Edytowane 12 Lutego 2017 przez sirkozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Belle Epoque, czyli przehajpowany serial średniej klasy w polskim wydaniu z parabellum w tle. Do obejrzenia i zapomnienia. Legion, czyli Rogue i White Queen się rozwijają, można już ustalić schemat w pozbawionym schematów świecie i kolejny przehajp. Niczym ASW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Belle Epoque po samym tytule można było skreślić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 no i też po stacji która go robi TVN nie stworzył jeszcze serialu godnego uwagi tylko sam shit do przerw miedzy reklamami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Odwróceni byli całkiem spoko. Ja tu chciałem tylko napomknąć, że Lemony Snickets od Netflixa jest rewelacyjne. To jest jeden z tych seriali, które są inne, wyjątkowe i mają niepodrabialny klimat. Kwintesencja tego, co kiedyś telewizja starała się co tydzień w niedziele do obiadu puścić. Polecam każdemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Odwróceni dla mnie osobiście bez szału zresztą jeden przyzwoity serial na kilkanaście lat działalności to i tak dalej słabo Edytowane 17 Lutego 2017 przez rahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Ktoś tu się przypierdalał do Legiona... nie rozumiem ! Po pierwszym odcinku luźno mogę stwierdzić, że to najlepsza adaptacja komiksu nie licząc Daredevila, ale tylko dlatego że Daredevil potwierdził w 2 sezonach równy poziom od początku do końca, a Kingpin i Punisher byli prze sk****synami, z głębią i dobrze zagranymi. Tutaj mamy podobny poziom realizacyjny (chociaż kamery w DD chyba nic nie przebije) i zajebistą historię, akcję dawkowali przyjemnie i ostatnie 3 minuty 1 odcinka są KOSMICZNE. Bajka. Nie mogę się doczekać 2 odcinka i siedzę na bandwagonie. Edytowane 18 Lutego 2017 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 przeciez 2 odcinek juz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 W dniu 18.02.2017 o 19:20, kulfon napisał(a): przeciez 2 odcinek juz jest Ale nie miałem czasu oglądać ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 W dniu 17.02.2017 o 07:22, Elwood napisał(a): Belle Epoque, Magdę M. sobie jeszcze obejrzyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 W dniu 18.02.2017 o 21:04, Przemek_Orliński napisał(a): Magdę M. sobie jeszcze obejrzyj Melo w playoffs sobie obejrzyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi