kulfon Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Homeland pierwszy sezon kozak, ale z uwagi na nieznosnie wkurwiajaca blondynke w glownej roli nie zabralem sie za 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 W dniu 8.02.2017 o 10:42, Findek napisał(a): A główna rola kobieca, jak już kiedyś pisałem, jest mniej irytująca tylko od siostry Dextera i na równi z Sarą z Prison Brejka. Top3 najbardziej irytujących bohaterek seriali. I żadna z nich mi się nie podoba wizualnie także mam zerową motywację. mnie tam w Dexterze bardziej irytowała Rita. ps - najbardziej wkurwiające babsko w historii serialów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Racja jest wkurzająca ale ma chociaż milifasty urok, kiedy nie ma miny jakby jej ktoś krowie łajno podstawił pod nos. Siostra Dextera jest anorektyczką z końskim pyskiem, ta z Homeland jest z twarzy najzwyklejsza na świecie (ale ma przyzwoitą figurę), a Sarah z Prison Brejka ma czoło jak Plac Wolności w Kielcach. Nie mają dla mnie żadnego uroku. Edytowane 8 Lutego 2017 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Ktoś oglądał The Good Place? Jakie wrażenia? Wg mnie całkiem przyjemny na 2 odcinki wieczorem z żoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Taboo nie jest zły. W sumie akcja jest ciekawa, bardzo dobrze zrobiony świat przedstawiony, pijaki mordercy dziwki aktorzy słudzy bezdomni. W każdym odcinku pojawia się coś nowego co ma wpływ na kolejne wydarzenia. Jedna mina? Wydaje mi się że aktor grając daną rolę musi się trzymać danej charakterystyki szczególnie w pierwszych odcinkach żeby nie być nijaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 W dniu 8.02.2017 o 15:22, Koelner napisał(a): Wydaje mi się że aktor grając daną rolę musi się trzymać danej charakterystyki szczególnie w pierwszych odcinkach żeby nie być nijaki A poza tym gra jedną i tę samą osobę, a nie 10 różnych postaci. Znam ludzi, którzy w prawdziwym życiu nie cieszą się bogatą ekspresją. Ja tego zarzutu nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 nie no, ta panna z homeland dobra sztuka jest, tylko rola c***owa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 W dniu 8.02.2017 o 17:08, kulfon napisał(a): nie no, ta panna z homeland dobra sztuka jest, tylko rola c***owa Sorry ale musze https://ih1.redbubble.net/image.53980009.6125/flat,1000x1000,075,f.u4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 ale o co ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 W dniu 8.02.2017 o 18:59, kulfon napisał(a): ale o co ci chodzi No zwykła jest, mówię. Nie mówię, że brzydka ale nie ma dla mnie nic szczególnego, co by mnie pociągało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Wiesz w serialu wyglada bardziej tak https://i.ytimg.com/vi/oLF8WrSN3p4/maxresdefault.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Duży tyłek, krzywe nogi, ogólnie nic ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 >duży tyłek>nic ciekawego hmmteż mnie wkurwiała skyler jak oglądałem BB pierwszy raz, ale za drugim podejściem lepiej zrozumiałem jej motywy i jej zachowanie w kontekście tego, co odpierdalał walter i już mnie tak nie wkurwiała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Ona chyba w terminatorze grała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Legion kutasowy, wolny i przereklamowany. Główna rola spoko, acz fabuła sztucznie wykręcona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 W dniu 10.02.2017 o 12:10, Elwood napisał(a): Legion kutasowy, wolny i przereklamowany. Główna rola spoko, acz fabuła sztucznie wykręcona. eee, aby na pewno oglądałeś ten "Legion", który ma świetne opinie wśród fanów komiksów, na IMDB notę 9,1 oraz 8,4 (93%!) na pomidorach?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Jestem prze-chuyem-fanem komiksów, uniwersum mutantów mam w małym palcu, na Legiona jako jednostkę z olbrzymim potencjałem czekałem z tupotem stóp w głowie, i tak - to ten sam Legion, który jest wszędzie wychwalany. Jako plus podaje się odejście od typowych komiksowych produkcji typu run and gun, i to fakt - zaleta spora. Główna rola jest ciekawie odtwarzana, ale reszta ma luki skywalkery normalnie. Liczyłem na większą głębię, wielorakość tożsamości i na to liczę w kolejnych odcinkach, Jak na pierwszy odcinek było "za wolno", zbyt przekombinowanie i ze zbyt małym pierdolnięciem. David ma zbyt dużo sztuczek w zanadrzu, by go tak "spowalniać" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Są jakieś miniseriale godne polecenia? Chodzi mi o coś, gdzie fabuła kończy się wraz z sezonem. Jak np. True Detective, albo o seriale, gdzie na sezon składa się 6-8 odcinków i nie są tasiemcami z 9 seriami przy okazji. Z podobnych widziałem już Sherlocka, Peaky Blinders, Broadchurch (imho lepsze niż Twin Peaks, mocno polecam!) no i powyższego Detektywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 The night of jest całkiem spoko, możesz sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Lokalizacja kiepska, ale serial spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi