havlicek Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Po obejrzeniu potwierdzam tutejsze propsy dla Utopii. Z kolei The man in the high castle mnie znużył na 3 odcinku, nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 "Vinyl" drodzy Państwo. "Vinyl" od HBO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Wrócił The Walking Dead, gdyby ktoś nie zauważył. Pierwszy odcinek po przerwie naprawdę bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Wrócił The Walking Dead, gdyby ktoś nie zauważył. Pierwszy odcinek po przerwie naprawdę bardzo dobry. Ja dawno się tak nie ucieszyłem przy oglądaniu serialu jak w pewnym momencie dzisiaj. Jak zeżarli wkurwiającego dzieciaka. Potem jak blond typiarę i małolata sekundy później - miła wisienka na torcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 "Vinyl" drodzy Państwo. "Vinyl" od HBO!<br /><br />Właśnie dodawalem wyżej ale nikt nie zdawał się zainteresowany. Krąży już po necie?<br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Lepsze, lepsze. Mniej magii, mniej dłużyzn, szybkie przeskoki z akcji do akcji, mniejszy nacisk na formę, a odwzorowania historyczne faktycznie lepsze. Król, który siedział na srebrze i miał dwie żony był królem. za bardzo kolorowi są Ci aktorzy. brakuje mi w tych filmach odzwierciedlenia średniowiecznego. takiego brudu, lakonicznych wypowiedzi, Ci wikingowie są za piękni i młodzi a the last kingdom zbyt cukierkowe, już książka nawet przy delikatności Cronwella jest bardziej mroczna. A Uthred to mógłby grać co najwyżej w cyrku, najlepiej z nich prezentował się Skolpa i ten koleś co miał być królem ale go ominęli dla Alfreda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja dawno się tak nie ucieszyłem przy oglądaniu serialu jak w pewnym momencie dzisiaj. Nie no... blondyna była bardzo spoko. Reszta zgoda. Szczególnie ten pierwszy bachor zasłużył sobie na zjedzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 o kurde Vinyl już z lektorem nawet lata na oltjubie i to dwugodzinny <br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 <br /><br />Właśnie dodawalem wyżej ale nikt nie zdawał się zainteresowany. Krąży już po necie?<br /> Tak. HD + lektor http://alltube.tv/vinyl/pilot/odcinek-1-sezon-1/43532 Ja dawno się tak nie ucieszyłem przy oglądaniu serialu jak w pewnym momencie dzisiaj. Jak zeżarli wkurwiającego dzieciaka. Potem jak blond typiarę i małolata sekundy później - miła wisienka na torcie no i co z tego jak jest Carl i jebany Glen??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Pierwszy odcinek Vinyla trwa prawie 2h, nieźle. Miałem zamiar dzisiaj zobaczyć, ale pewnie to zrobię dopiero w weekend. Następne odcinki już chyba normalnie po około 1h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Tak. HD + lektor http://alltube.tv/vinyl/pilot/odcinek-1-sezon-1/43532 no i co z tego jak jest Carl i jebany Glen??? Co do Glenna Jeśli pójdą zgodnie z komiksem to będziesz usatysfakcjonowany jego losem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Co do Glenna Jeśli pójdą zgodnie z komiksem to będziesz usatysfakcjonowany jego losem wiem, bo już na początku wspomnieli pewne nazwisko, które ma przypieczętować jego los Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Pierwsza godzinka Vinyla zadziwiająco dobra, czuć ten zajebisty klimat rock'n'rolla lat 70 i narkomani <br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Dokonczylem i polecam każdemu (edycja mi nie działa w tapatalku, niech jakiś mod sklei)<br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Ja dawno się tak nie ucieszyłem przy oglądaniu serialu jak w pewnym momencie dzisiaj. Jak zeżarli wkurwiającego dzieciaka. Potem jak blond typiarę i małolata sekundy później - miła wisienka na torcie k****, Cipek nie mógł przeżyć, druga, słabsza Carol również. A ten pedał zbuntowany co mu Carl odbił dupę to już z samego tego faktu nie zasługiwał na to by dalej żyć. Pierwsza godzinka Vinyla zadziwiająco dobra, czuć ten zajebisty klimat rock'n'rolla lat 70 i narkomani <br /> Masz doświadczenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 OK ludki prośba o pomocną dłoń i skondensowaną opinię Chciałem zapodać sobie jakiś serial po długim rozbracie z takowymi i szukam jakiejś petardy. O wielu znanych tytułach słyszałem mega pozytywne jak i też niezbyt pochlebne rzeczy, więc pytam.... Mój koncert życzeń brzmi mniej więcej tak : Intryga jak w pierwszych dwóch sezonach LOSTa, akcja jak w pierwszym sezonie PRISON BREAK, cliffhangery i twisty fabularne jak w GRZE O TRON w pierwszych czterech sezonach, no i główny bohater jak w VIKINGS A no i oczywiście całokształt SPARTAKUSA Wiadomo, nie da się mieć wszystkiego, ale może jakaś mieszanka? Co polecacie? True Detective, The Walking Dead, Breaking Bad, House of Cards? Coś innego jeszcze? ps. Dexter czy Supernatural mi średnio popasowały tak btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Intryga jak w pierwszych dwóch sezonach LOSTa, akcja jak w pierwszym sezonie PRISON BREAK, cliffhangery i twisty fabularne jak w GRZE O TRON w pierwszych czterech sezonach, no i główny bohater jak w VIKINGS A no i oczywiście całokształt SPARTAKUSA Wiadomo, nie da się mieć wszystkiego, ale może jakaś mieszanka? ARROW ;] zdefiniowałeś Arrow stary. Nie jest to moja definicja petardy więc nie polecam zgodnie ze swoim sumieniem, ale zgodnie z Twoim opisem bez zawahania. Edytowane 16 Lutego 2016 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 ja dopiero obejrzałem pierwszy (!!!) sezon GRY O TRON i żałuje że tak późno.. bo z perspektywy tych paru straconych lat inaczej się go ogląda ( w tym znaczeniu że parę lat temu byłby dla mnie lepszym towarem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) OK ludki prośba o pomocną dłoń i skondensowaną opinię Chciałem zapodać sobie jakiś serial po długim rozbracie z takowymi i szukam jakiejś petardy. O wielu znanych tytułach słyszałem mega pozytywne jak i też niezbyt pochlebne rzeczy, więc pytam.... Mój koncert życzeń brzmi mniej więcej tak : Intryga jak w pierwszych dwóch sezonach LOSTa, akcja jak w pierwszym sezonie PRISON BREAK, cliffhangery i twisty fabularne jak w GRZE O TRON w pierwszych czterech sezonach, no i główny bohater jak w VIKINGS A no i oczywiście całokształt SPARTAKUSA Wiadomo, nie da się mieć wszystkiego, ale może jakaś mieszanka? Co polecacie? True Detective, The Walking Dead, Breaking Bad, House of Cards? Coś innego jeszcze? ps. Dexter czy Supernatural mi średnio popasowały tak btw Widząc Twój opis, to może Breaking Bad by Ci pasował, bo z tych najlepszych seriali to chyba ma najwięcej zwrotów akcji itd. Możesz jeszcze spróbować 24 czyli akcja i clifhangery. Najbardziej oczywiście polecam The wire, ale akurat ten serial to jest przeciwieństwo wszystkiego co napisałeś(być może dlatego jest taki genialny). Edytowane 16 Lutego 2016 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Mi skojarzyła się od razu Utopia, ale Arroe też Ci pyknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi