RappaR Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Jak dla mnie drugi był najlepszy, trzeciego zmęczyć nie potrafię będąc na 8 odcinku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 ,,True Detective" (1 sezon) miał fajny klimat, ale rzeczywiście tam prawie nic się nie działo. Sama główna intryga słabiutka i nadaje się raczej do seriali produkowanych taśmowo do kotleta w stylu CSI czy Cold Case. W ogóle nie wiem po co był cały ten myk z retrospekcją i wracaniem do sprawy po latach, skoro nic to w zasadzie do serialu nie wniosło. Poza tym cały czas sugerowano nam, że jeden z głównych bohaterów skrywa jakiś mroczny sekret, a potem okazuje się, że był po prostu zwyczajnym dziwakiem. Tak czy owak argument z opinią QT dość słaby (jak właściwie każdy ,,argument z autorytetu"), jednak jemu przynajmniej nikt na jakimś onecie nie pojedzie z tekstem ,,sam zrób lepszy film, jak taki mądry jesteś". ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Wiem że sporo osób tutaj oglądało Entourage-serial więc mam pytanie. Czy jeżeli film był wg mnie bardzo średni i nieśmieszny i jedynie kilka scen z cyckami sprawiło, że to dokończyłem to warto sięgać po serial? Edytowane 2 Października 2015 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) jedynie kilka scen z cyckami sprawiło, że dokończyłem Od tego są lepsze produkcje A tak na poważnie to mi się serial podobał, ale filmu jeszcze nie widziałem. W podobnych klimatach polecam Ballers, nie trzeba się interesować NFL. Edytowane 2 Października 2015 przez Mentor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Wiem że sporo osób tutaj oglądało Entourage-serial więc mam pytanie. Czy jeżeli film był wg mnie bardzo średni i nieśmieszny i jedynie kilka scen z cyckami sprawiło, że to dokończyłem to warto sięgać po serial? Nie widziałem filmu, ale oglądalem serial i bardzo mi się podobał. Perypetie ekipy + występy różnych gwiazd sprawiają, że całość jest ciekawa, świetny Bob Saget! i spoiler alert Sasha Grey ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Oglądałem obie edycje. Serial >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Wiem że sporo osób tutaj oglądało Entourage-serial więc mam pytanie. Czy jeżeli film był wg mnie bardzo średni i nieśmieszny i jedynie kilka scen z cyckami sprawiło, że to dokończyłem to warto sięgać po serial? Film trzeba oglądać po serialu, bez tego faktycznie mi też pewnie wydałby się słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Spróbuj. Odcinki po 20 minut to niewiele stracisz jak się nie spodoba. Sasha to akurat jedna z najsłabszych ról tych realnych postaci. Eric Roberts rozjebał system, Val Kilmer w niecodziennym wcieleniu tez mocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 artlan, to nie był argument, po prostu przytoczyłem zdanie qt entourage serial polecam, filmu nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Dzięki za opinie. Chyba sobie obczaję, ale wpierw muszę skończyć Seinfeld i Curb your enthusiasm. Film trzeba oglądać po serialu, bez tego faktycznie mi też pewnie wydałby się słaby. Czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Czemu? Jak znasz postacie to się inaczej do tego podchodzi, przez te 8 sezonów się z nimi zżywasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Jak znasz postacie to się inaczej do tego podchodzi, przez te 8 sezonów się z nimi zżywasz. Potwierdzam, film bez serialu faktycznie może się wydawać słaby. Poza tym w filmie jest sporo odniesień i smaczków nawiązujących do sytuacji serialowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Film trzeba oglądać po serialu, bez tego faktycznie mi też pewnie wydałby się słaby. Tak, ale w filmie bohaterowie zostali jeszcze mocniej przerysowani i w ten sam sposób przestali być sobą. Film jest w ogóle słaby, niezależnie od tego czy oglądało się serial czy film. Zepsuli wspaniałe postaci, żeby dostosować je do szerszej publiki. Dlatego cieszę się, że nie powstała filmowa kontynuacja Deadwood. Wniosek jest taki, że jak nie oglądałeś filmu to jest szansa, że Ci się spodoba jeśli jesteś standardowym widzem kinowo-tefałenowskim 13-49 a jeśli oglądałeś serial to film Ci się szczególnie nie spodoba, chyba że jesteś Rapparem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 ma ktos napisy do 2 ostatnich odcinkow Narcos? napiprojekt nie znajduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Na cda są udostępnione ostatnie odcinki z napisami, więc same napisy też powinieneś znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#safe=off&q=narcos+napisy Uwierz... nie boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 obejrzalem 2 odcinki, no i calkiem przyjemnie sie oglada jutro bede kontynuowal tym bardzie jesli akcja nie konczy sie po jednym odcinku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 To to da się oglądać przynajmniej, delikatna nuta tajemniczości i bohater w miarę wyraźny. W kontekście poprzedniej gigaprodukcji serialowej w postaci Watahy, to to cud świata jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ktos ogłada Minority Report? Ósmy sezon Castle'a zaczął się bardzo ciekawie. No i facet który zabija Gordona wrócił. " Na tego będę potrzebował coś większego. Shotgun. Albo mój topór. Albo połączenie shotguna i topora..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Narcos mniej więcej od 5-tego odcinka zaczął mnie nużyć. W kółko jedno i to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi