just like mike Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Taylor Kicz to ten co gra pedała? Drewniak straszny. Vince oczywiście też fatalny, jak dopierdoli jakąś linijke tak jak ta z tym sufitem to głowa zaczyna boleć Edytowane 21 Lipca 2015 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Może Farrell w następnym odc przypierdoli mu kastetem i to jego zacznie głowa boleć, a nie widzów A tak już bez żartów, to aktorsko Farrell mi się najbardziej podoba, reszta też nie jest wcale zła. Jest w porządku, ale bez fajerwerków jak w 1 sezonie. To co zawodzi najbardziej, to tak jak napisał Findek - fabuła. Chociaż w 5 odc już było lepiej według mnie, bo skupili się na śledztwie i stopniowym odkrywaniu tej intrygi. Wydaje mi się, że coś się zaczyna rozkręcać i oby tak już zostało, liczę na dobrą końcówkę. Btw. teraz takie przewidywanie bardziej, więc kto nie chce niech nie czyta Pokaż ukrytą zawartość interesujące jest to, że zawsze w barze kamera pare razy skupia się na tej kelnerce. Na początku myślałem, że to jest ta zagubiona dziewczyna, ale po 5odcinku chyba trzeba oddalić tę hipotezę. W każdym razie, coś będzie na rzeczy z tą kobietą. Może nawet to ona jest zabójcą? Wiem, teraz to brzmi nieprawdopodobnie, jednak postać która postrzeliła Farrella była raczej drobna... Edytowane 21 Lipca 2015 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Podpiszę się pod tym co koledzy wyżej pisali, że aktorsko jest ok a historia sssie paukę na razie. Tylko tez nie wiem czy to nie wina tego że na razie wszystko jest jakieś porozrywane, dzieje się z grubsza mało i jeszcze uderzają chyba nie w te struny, w które powinni w takich serialach. Gejowskie rozterki? NIepłodność? Kerwa, może się czepiam, ale takie rzeczy to wzbudzają emocje i są ciekawe na Wiejskiej a nie w pieprzonym blockbusterze HBO. Btw dla fanów HBO, z ciekawości - w jakiej kolejności byście postawili te 5 arcydzieł? The Wire Oz Deadwood Six Feet Under Sopranos Edytowane 21 Lipca 2015 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 W dniu 21.07.2015 o 17:44, Luki napisał(a): Btw dla fanów HBO, z ciekawości - w jakiej kolejności byście postawili te 5 arcydzieł? The Wire Oz Deadwood Six Feet Under Sopranos 1. The Wire Sopranos 3. Six Feet Under 4. Oz Deadwood nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Rome, Kompania Braci, Gomorra, The Wire, Sopranos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Spoko serial, z The Rockiem w roli głównej o NFLu. Produkcja HBO i Marka Wahlberga. edit: może nie o NFLu, ale o byłych zawodnikach, o hajsie, imprezach i dupach i problemach z hajsem.http://www.serialeonline.pl/ballers-gracze-online Edytowane 21 Lipca 2015 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 1.The Wire 2.Deadwood 3.Sopranos 4. Carnivale 5. Kompania Braci Six Feet Under The Bottom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) 1. The wire 2. Sopranos 3. OZ 4. SFU Deadwooda jeszcze niestety nie widziałem. A jak już przy HBO jesteśmy, to z nowości chyba warto czekać na Show me a hero i Westworld. Chociaż cholera wie kiedy wyjdzie to drugie. Edytowane 22 Lipca 2015 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 True Detective sezon 2 odc. 6 Całkiem ok odcinek, wreszcie ruszyli coś z tym śledztwem, ale znów podjebany patent z jedynki moim zdaniem imo Pokaż ukrytą zawartość jak pedał i collin się skradali po te dokumenty to przypomniałem sobie jak Rusty w pierwszym sezonie sie włamywał, nawet ten dom/willa wydała mi się podobna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 jay z i will smith robia serial dla hbo o jakims czarnuszym gownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Tytuł albo jakiś link do informacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 no to nas seba zachęciłeś, normalnie cały forumek już z ręką w gaciach czeka Mentor sprawdz strone główną filmwebu, jeszcze wczoraj tam było to info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 haha, c*** mnie obchodzi czy cie zachecilem, zostawilem tylko info, bo moze jest tu ktos, kogo to zainteresuje i jednoczesnie nie przerosnie wpisanie ,,will smith jay z hbo" w google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 W dniu 29.07.2015 o 17:00, kulfon napisał(a): haha, c*** mnie obchodzi czy cie zachecilem, zostawilem tylko info, bo moze jest tu ktos, kogo to zainteresuje i jednoczesnie nie przerosnie wpisanie ,,will smith jay z hbo" w google Widzę, że jednak styl Puzona odcisnął się na światowej literaturze forumowych postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 rzeczywiscie ten forumowicz to kopalnia inspiracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 pierdolicie, wkurza mnie te ciagle porownywanie sezonu drugiego do pierwszego. to sa dwa zupelnie inne sezony, nie wiem po jakiego grzyba to porównujecie, sezon pierwszy byl genialny, ale ten nie jest wcale az tak gorszy jak niektorzy tu pisza. Colin Farrell - nienawidzilem go odkad pamietam, jak widzialem film w ktorym on gral od razu wylaczalem, powaznie mówie, nie wiem czemu go tak nie lubilem, po prostu ma cos w sobie co mnie odpycha. jednak w tym serialu gra genialnie i tworzy jak dla mnie najlepsza postac, ale reszta tez jest ogólnie spoko. gangster sie rozkreca z odcinku na odcinek, kobita spoko, jedynie to nie kupuje troche tego pedala na motorze, ale nie jest az tak zle. ostatni odcinek to byl dla mnie majstersztyk. troche przesadzili z ta scena, w której Colin wciaga mnóstwo kresek i popija to roznego rodzaju alkoholem w duzej ilosci, ale po za tym to bylo zajebiscie. najlepszy w tym serialu jest zajebisty klimat i muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 W dniu 29.07.2015 o 21:31, bananowy_joe napisał(a): pierdolicie, wkurza mnie te ciagle porownywanie sezonu drugiego do pierwszego. to sa dwa zupelnie inne sezony, nie wiem po jakiego grzyba to porównujecie, sezon pierwszy byl genialny, ale ten nie jest wcale az tak gorszy jak niektorzy tu pisza. Colin Farrell - nienawidzilem go odkad pamietam, jak widzialem film w ktorym on gral od razu wylaczalem, powaznie mówie, nie wiem czemu go tak nie lubilem, po prostu ma cos w sobie co mnie odpycha. jednak w tym serialu gra genialnie i tworzy jak dla mnie najlepsza postac, ale reszta tez jest ogólnie spoko. gangster sie rozkreca z odcinku na odcinek, kobita spoko, jedynie to nie kupuje troche tego pedala na motorze, ale nie jest az tak zle. ostatni odcinek to byl dla mnie majstersztyk. troche przesadzili z ta scena, w której Colin wciaga mnóstwo kresek i popija to roznego rodzaju alkoholem w duzej ilosci, ale po za tym to bylo zajebiscie. najlepszy w tym serialu jest zajebisty klimat i muzyka. no właśnie. od koksu trzymam sie z dala , ale jak ktokolwiek cos widział, coś wie... czy poza charlie'm sheenem jest ktoś w stanie wciągnąć w ciągu jednego wieczoru tyle koksu, żeby nie pierdolneła mu pikawa ? Przyspiesza druga seria powoli. Zresztą... Mysle, ze ten serial byłby duzo lepszy oglądany jednego / 2 wieczorów od a do z. No i intro jest kozackie, Hannibal - czy tylko mnie męczy drugi sezon? więcej pierdolizny niż akcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 W dniu 29.07.2015 o 21:31, bananowy_joe napisał(a): Colin Farrell - nienawidzilem go odkad pamietam, jak widzialem film w ktorym on gral od razu wylaczalem, powaznie mówie, nie wiem czemu go tak nie lubilem, po prostu ma cos w sobie co mnie odpycha. jednak w tym serialu gra genialnie i tworzy jak dla mnie najlepsza postac A ja dalej na typa nie mogę patrzeć. I ten serial tego nie zmienił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 wielcy patrioci, niemawidzą typa bo bzykał Zośkę z Pana Tadeusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 W dniu 30.07.2015 o 06:36, Koelner napisał(a): wielcy patrioci, niemawidzą typa bo bzykał Zośkę z Pana Tadeusza A może dla tego, że to aktorskie drewno które chodzi niewyspane od 12 roku życia? Co jak co, ale jego rola jest jak na razie najlepsza w całym drugim sezonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi