sirkozi Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Serial jest wzorowany na Wahlbergu i jego ziomkach. Tak, Wahlberg=Vince. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Oglądał ktośł serial Scandal ? Może jakieś opinie na jego temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Chcę sobie podessać całe Oz, wszystkie sezony. Czy ma ktoś jakieś dobre tego źródło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Chcę sobie podessać całe Oz, wszystkie sezony. Czy ma ktoś jakieś dobre tego źródło? Jest na zatoce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Chcę sobie podessać całe Oz, wszystkie sezony. Czy ma ktoś jakieś dobre tego źródło? Ja ostatnio wrzuciłem po prostu "oz torrent" w google'a i wyskoczył mi link, gdzie były wszystkie sezony. Czwarty czy piąty ściagałem potem osobno , bo był w strasznej jakości i nie było napisów nawet angielskich, co jednak przy slangu więziennym jest przydatne. Ale serial jak na razie, a został mi ostatni sezon bardzo dobry. I pół obsady the wire występuje co jest sporym plusem, nie licząc dziesiątek innych postaci z pozostałych seriali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Tzn. ja już kiedyś oglądałem i wg mnie to jest jeden z najwybitniejszych seriali eva więc chciałem sobie powtórzyć. Tylko na kickassie widziałem że jeden z sezonów jakiś niekompletny i liczyłem, że ma ktoś może coś lepszego. Jest na zatoce. Dałbyś linka do tego o którym mówisz? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Tzn. ja już kiedyś oglądałem i wg mnie to jest jeden z najwybitniejszych seriali eva więc chciałem sobie powtórzyć. Tylko na kickassie widziałem że jeden z sezonów jakiś niekompletny i liczyłem, że ma ktoś może coś lepszego. Dałbyś linka do tego o którym mówisz? :] Wysłałem Ci na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Dobra po 2 odnickach Tró detective: Wg mnie aktorzy dobrani spoko, nie mam zastrzeżeń, jest dobrze. A Kelly Reilly to już w ogóle moja faworytka. <3 Chcieli trzymać mniej więcej taki klimat jak w jedynce (albo tak mi się wydaje) ale wg mnie tamten jest nie do podrobienia. Fuck, tam czułem wilgoć Luizjany i cały syf seksualno-sekciarski. Tutaj więcej czuć bród i smród, i dobrze, ale nastrój jest bardziej melancholijny niż w jedynce. Za to tutaj na razie historia mnie nie porywa... Ale z oceną tego poczekam do końca sezonu. No i nie wiem co oznacza to co się stało na końcu drugiego odcinka. Btw, w drugim odcinku mamy polski akcent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 a w jedynce historia cię porwała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 mnie ta gadka Rusta na koniec pierwszej serii porwała, niczym second coming of Paulo Coelho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 "Deadwood" warto czy nie moje Pany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Whuj warto. Cocksucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 "Deadwood" warto czy nie moje Pany? findek mówił, że warto więc pewnie warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 findek mówił, że warto więc pewnie warto Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 "Deadwood" warto czy nie moje Pany? Polecam 3 nogami. To jest jeden z wielkiej trójcy HBO z lat 90. (Wire/Oz/Deadwood). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Tylko "The Wire" i "Deadwood" są z 2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) a w jedynce historia cię porwała? I to jak. Co prawda ze 2 odcinki trochę przystopowały akcję gdzieś w połowie, ale normalnie to premiera nowego odcinka była świętem na który się czekało cały tydzień. Btw jak chcecie zobaczyć film z podobnym klimatem do 1 sezonu TD to polecam Harry'ego Angela. Coś mi się zdaje, że mocno z tego filmu Pizolatto czerpał. Tylko "The Wire" i "Deadwood" są z 2000 No w sumie to fakt. Ale wieje w nich 90.-tymi. Edytowane 30 Czerwca 2015 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 TD. Collin spoko, nawet bardzo. Kirsch również trzyma formę ale pozostała trójka "wiodąca" nie uskrzydla. 1 odcinek wziąłem na przeczekanie, by zobaczyć wtf. Było średnio, ale uszło. Na 2 odcinku w połowie film mi się zerwał. Nie widzę tego w kolorowych barwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Ja tam czekam podobnie jak z hannibalem na cały sezon, bo wolę się nie udręczać odświeżaniem na zatoce czy jest już czy dalej nie ma. Co nie zmienia faktu, że utrzymać poziom pierwszego sezonu będzie bardzo ciężko, a przy tej obsadzie to nie wiem w ogóle czy jest to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 wkurwia mnie ten drugi sezon True Detective póki co, a już ten tekst, że nawet jak sra to czuje jakby miał pistolet przyłożony do głowy to............................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi