RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) Drodzy państwo, zaczynamy naszą epicką zabawą iście epicki filmami. Na każdą kategorię jest 12 dni, tutaj czas na oddanie głosów jest do niedzieli 10 września. Kandydatów do wygrania będzie 9, kolejno są to : @P_M Film: Interstellar Reżyser: Christopher Nolan Produkcja: USA @Kily Film: Hero Reżyser: Zhang Yimou Produkcja: Chiny @RappaR Film: Gladiator Reżyser: Ridley Scott Produkcja: USA @BMF Film: The Fellowship of the Ring Reżyser: Peter Jackson Produkcja: USA @the_secret Film: The Last Samurai Reżyser: Edward Zick Produkcja: USA @Qcin_69 Film: Ben Hur Reżyser: Wiliam Wyler Produkcja: USA @julekstep Film: Braveheart Reżyser: Mel Gibson Produkcja: USA @ernie9005 Film: Barry Lyndon Reżyser: Stanley Kubrick Produkcja: USA @RonnieArtestics Film: Troy Reżyser: Wolfgang Petersen Produkcja: USA Niech w tym widowisku wygra najlepszy gladiator! Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 @ReikaiPodwieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Jak wyglada procedura? Najpierw jakiś czas na obejrzenie filmów, potem czas na dyskusję spoilerową, a potem głosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, Kily napisał(a): Jak wyglada procedura? Najpierw jakiś czas na obejrzenie filmów, potem czas na dyskusję spoilerową, a potem głosy? Miejsce na dyskusję jest tutaj. Do 10 września trzeba oddać głosy, można wcześniej. Jakby co używać po prostu kodu spojler i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 glosy do kogos czy publicznie? jak dla mnie to tu jestesmy na tyle dorosli (poza qcinem ofc) ze chya kto obejrzy wszystko to mozna publicznie haha @P_M intermajora picknal xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 o k**** miałbym dylemat między @julekstep a @RappaR . @the_secret też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 tutaj link do picku PMa jakby ktoś szukał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Wiem, ze wiele osob zwraca szczegolna uwage na sciezke dzwiekowa filmow, a po ostatnim atfie oczywistym dla mnie jest, ze gusta muzyczne uzytkownikow forum sa nieprzecietnie wysublimowane, dlatego ogladajac Barry'ego Lyndona, na pewno kazdy zwroci szczegolna uwage na idealnie dobrane do poszczegolnych scen utwory takie jak Sarabanda Haendla i trio fortepianowe z opusu 100 Schuberta. Uczta dla zmyslow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 3 minuty temu, Koelner napisał(a): o k**** miałbym dylemat między @julekstep a @RappaR . @the_secret też Julek w 5 meczach. Trzech pozycji jednak nie oglądałem. Rozumiem, że jak się obejrzy wszystkie to można głosować czy tylko biorący udział stanęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): tutaj link do picku PMa jakby ktoś szukał: Ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Koelner napisał(a): o k**** miałbym dylemat między @julekstep a @RappaR . @the_secret też no braveheart luźno nr 1 Gladiator ma mocne szanse na top3 (nr dwa to sympathy pick i lotr raczej na bank) Ostatni Samuraj mnie mocno rozczarował z tego co pamiętam, ale pewnie sobie jeszcze luknę bo to oglądałem z 15+ lat temu pewnie) Hero chyba lukałem, ale będę musiał sobie przypomnieć Ben Hura oglądałem jako dzieciak, więc też (ale jednak w tej kategorii bycie filmem z 50s to może być minus nie do przeskoczenia lol) Barry Lyndon chyba największa luka u mnie (chyba w ogóle nie lukałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Julek w 5 meczach. Trzech pozycji jednak nie oglądałem. Rozumiem, że jak się obejrzy wszystkie to można głosować czy tylko biorący udział stanęło? Jak się wszystkie obejrzy co do sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Julek w 5 meczach. Trzech pozycji jednak nie oglądałem. Rozumiem, że jak się obejrzy wszystkie to można głosować czy tylko biorący udział stanęło? w tej kategorii jak najbardziej możesz głosować powinieneś wręcz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 14 minut temu, julekstep napisał(a): glosy do kogos czy publicznie? jak dla mnie to tu jestesmy na tyle dorosli (poza qcinem ofc) ze chya kto obejrzy wszystko to mozna publicznie haha @P_M intermajora picknal xD Właśnie po casach @Pablo81 i @LAF uważam, że jednak głosy powinny iść do jakiegoś neutralnego usera i ujawnienie dopiero na koniec draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 I brakuje Commando a tak serio to Ojciec Chrzestny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Ja się nie wyrobię do 10 września pewnie, co najwyżej zagłosuję później, nie wiem gdzie wcisnę takiego Ben-Hura dla przykładu gdy jestem non stop poza domem przez następny miesiąc. ;] Podział głosowania nie zadziała jak ktoś chce pełny obiektywizm, potem ludzie będą widzieli tak czy siak kto jest dobry, a kto zły na bazie dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) 6 minut temu, RappaR napisał(a): Właśnie po casach @Pablo81 i @LAF uważam, że jednak głosy powinny iść do jakiegoś neutralnego usera i ujawnienie dopiero na koniec draftu no ale przecież w ich przypadku głosy tak właśnie szły xD tutaj wśród grających chyba nie ma jakichś zawistników, którzy by wypaczali rozgrywkę (P_M i qcin są po prostu atf-noobami jbc xD) 5 minut temu, BMF napisał(a): Podział głosowania nie zadziała jak ktoś chce pełny obiektywizm, potem ludzie będą widzieli tak czy siak kto jest dobry, a kto zły na bazie dyskusji. nom a jak nie będzie tej dyskusji w trakcie 'oglądania' itp to ten draft umrze imho więc lepiej poświęcić jakieś tam 5% obiektywizmu i zwiększyć szanse atfa na przeżycie Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 6 minut temu, julekstep napisał(a): nom a jak nie będzie tej dyskusji w trakcie 'oglądania' itp to ten draft umrze imho No tak, odnosiłem się do 13 minut temu, RappaR napisał(a): Właśnie po casach @Pablo81 i @LAF uważam, że jednak głosy powinny iść do jakiegoś neutralnego usera i ujawnienie dopiero na koniec draftu Jak ktoś napisze publicznie ,,Gladiator c***owy", ,,Braveheart spoko", ,,Barry Lyndon zajebisty" (np. ja), to trochę bez sensu utajniać głosy. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 18 minut temu, julekstep napisał(a): (P_M i qcin są po prostu atf-noobami jbc xD) Wypraszam sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi