P_M Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Krzemo biorąc pod uwagę wymóg trzech Polaków może tutaj nieźle namieszać mimo, że heheszkujecie sobie z Maćka Z. Z kolei Tomczyk to legit pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Maciej Z był w wybranym roku najlepszym zawodnikiem ligi i mvp finałów. Krzemo może mieć najlepszy pakiet Polaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) jo z kolei guardow zagranicznych sporo. w sumie taki logan pewnie lepszy wybor od greera. obywatelstwo, a i w sumie czy nie lepszy gracz? Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 od którego roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, Gregorius napisał(a): Maciej Z był w wybranym roku najlepszym zawodnikiem ligi i mvp finałów. Krzemo może mieć najlepszy pakiet Polaków. Zielu '99 to chyba topka jego prime, choć można byłoby rozpatrywać sezon czy dwa wcześniej, albo później, ale 2 x MVP z sezonu 99 mówi samo za siebie, top forma, impakt no i przede wszystkich charakter. Dominik Tomczyk z '97-98 to jeszcze wersja sprzed kontuzji, pierwszy sezon w Pruszkowie po 2 mega sezonach w Śląsku, MVP finałów wraz z Wójcikiem, uniwersalny skrzydłowy, rozważany wówczas jako porównywalny do Wójcika, a może i największy polski talent. Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zastanawiałem się czy nie wziąć Zeliga z sezonu 90/91, bo oglądałem coś tam na yt mecze, ale stwierdziłem, że skoro wtedy wymiatał to tutaj mam to samo ale młodszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Ciekawe, czy w atfie obok też pojawi się Zelig. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Proponuje na koniec dodatkowa turę z trenerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 W końcu poszedł Józek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Od którego roku bierzemy? Bo tak to biorę Mieczysława Łopatkę i kończymy draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Myślałem czy w 3 rundzie nie wziąć McNulla. Dobry zawodnik choć bardzo skorzystał na tym jaki był wtedy poziom Polskiej ligii. Aż przykro się patrzy jacy zawodnicy zagraniczni byli gwiazdami Polskiej ligi w latach 91-99 . Może to tylko moje wrażenie ale dopiero od 97-98 zaczęli powoli przychodzić fajni gracze z liczących się reprezentacji europejskich. Zamierzam oceniać poziom zawodników na tle konkurencji w Polsce ale ciężko całkowicie uciec od poziomu PLK w danych latach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): Nie No mi zostanie jakiś Miloszewski czy Machowski Ty już masz dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Koelner napisał(a): Od którego roku bierzemy? Bo tak to biorę Mieczysława Łopatkę i kończymy draft Chyba miałbym lepszego kandydata na GOAT tej zabawy. Ale uczciwie nie bardzo chce wybierać zbyt starych graczy bo dla mnie koszykówka zbyt się zmieniła zeby traktowac ich w pełni poważnie. Ale to oczywiście moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Ogólnie to mam tu większy Fun niż w NBA atf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 33 minuty temu, LAF napisał(a): Nie No mi zostanie jakiś Miloszewski czy Machowski Każdy z nich oklepalby Frasunkiewicza(jeden nawet oklepał) Frasunkiewicza w PO, więc mógłbyś mieć gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Pierwsza 10 jakotako ogarniam ale kogo @Koelner wybral tonie mam pojecia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zbyszek Pyszniak jedzie wszystkich 7 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Pierwsza 10 jakotako ogarniam ale kogo @Koelner wybral tonie mam pojecia xD A co Ty przez ostatnie lata komiksy malowałeś? wiesz kto to jest przynajmniej Britney Spears? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 7 minut temu, Koelner napisał(a): Zbyszek Pyszniak jedzie wszystkich A co Ty przez ostatnie lata komiksy malowałeś? wiesz kto to jest przynajmniej Britney Spears? Ta co sie całowała z Madonną mi wiedza o PLK sie zatrzymala jakos srodek 00s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 @Koelner nie masz poczucia, ze Gurovic mial troche lepsze CV niz gra w Polsce? Wydawalo sie, ze przychodzi jakis kosmita, oczywiscie byl zajebisty i sluszny pick, ale jakos jak ogladalem jego mecze na zywo na hali, to nie mialem takiego poczucia co przy wielu innych grajkach, ze zaraz cos odpierdoli strasznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): Od którego roku bierzemy? Bo tak to biorę Mieczysława Łopatkę i kończymy draft Kijewski Gieniu chyba lepsiejszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi