the_secret Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 I jaka ostateczna decyzja z tym Qcinem? Ja nie mam nic przeciwko karze, tbh nie mam ochoty oglądać tego Ben Hura skoro on też nie planuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 (edytowane) W dniu 16.08.2023 o 21:34, RappaR napisał(a): Wśród kategorii chcę zamieścić filmy, więc zależy mi, by każdy z głosujących te filmy obejrzał. Ale za co chcecie karać? Co najwyżej że juz po wybraniu nie chce go oglądać. Rappar pozostaje Rapparem i ma problem z tym że ktoś przeczytał to co napisał a nie to co sobie później ubzdurał. Edytowane 31 Sierpnia 2023 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 @mac broni tego Ben Hura @Qcin_69 jakby to on wybierał xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): @mac broni tego Ben Hura @Qcin_69 jakby to on wybierał xD Odkryłeś tajemnicę poliszynela, brawo - odblokowałeś pierwszy lvl na forum w dziale ATF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 3 minuty temu, P_M napisał(a): Odkryłeś tajemnicę poliszynela, brawo - odblokowałeś pierwszy lvl na forum w dziale ATF Co trzeba na lvl 5? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Co trzeba na lvl 5? xD Musisz zagłosować jak Pablo na julka w ostatnim Atfie, ale nie zostać wykryty (dlatego Pablo jest na 3.cim lvlu) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 8 minut temu, P_M napisał(a): Musisz zagłosować jak Pablo na julka w ostatnim Atfie, To zdecydowanie byłby najwyższy lvl gdyby udało umiejscowić się Julka na jedynastym miejscu w większości kategorii w tym atfie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 4 minuty temu, DRK napisał(a): To zdecydowanie byłby najwyższy lvl gdyby udało umiejscowić się Julka na jedynastym miejscu w większości kategorii w tym atfie. Za wybór Django to ja chetnie bym go wjebał na 11 miejsce w westernie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 11 minut temu, RappaR napisał(a): Za wybór Django to ja chetnie bym go wjebał na 11 miejsce w westernie Ciiii Panie Karira Nikosia Dyzmy xD dalbym Cie na 15 miejsce ale chyba nie ma tylu uczestnikow xD Co do Django gdzies czytalem że razem z Bekartami plus cos jeszcze, to miala być "trylogia" (niewolnictwo, holocaust +jeszcze coś co ludzie ludziom zgotowali) ale nigdy nie widziałem oficjalnego potwierdzenia. Lvl 10 osiągne jak ogarne wężyka ABBA xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Ciiii Panie Karira Nikosia Dyzmy xD dalbym Cie na 15 miejsce ale chyba nie ma tylu uczestnikow xD https://www.youtube.com/watch?v=WDFlIfyoUk0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 (edytowane) 4 minuty temu, RappaR napisał(a): https://www.youtube.com/watch?v=WDFlIfyoUk0 Jak juz ogladniesz eposy i co tam jeszcze to polecam to, tylko godzinka. Edytowane 31 Sierpnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 20 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Jak juz ogladniesz eposy i co tam jeszcze to polecam to, tylko godzinka. Film niedostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Z Ben Hura serio te kolce nie powinny być legalne i strasznie to psuje scenę jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 7 minut temu, Kily napisał(a): Film niedostępny Żółty Szalik z Gajosem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 2 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): @mac broni tego Ben Hura @Qcin_69 jakby to on wybierał xD Dostałem od jednego z userów taką prośbę: W dniu 30.08.2023 o 15:23, RappaR napisał(a): A możesz się nie odzywać jak nie bierzesz udziału w zabawie? Chciałbym móc ją uszanować, ale to wtedy do takich wypowiedzi na mój temat jak taka Twoja nie mogę się odnieść. W związku z czym mam prośbę do Ciebie jak i reszty, która to czyta. Proszę mnie nie oznaczać i najlepiej w żaden sposób nie wiązać/angażować z tym ATF (a więc i odpowiadać na ten post). z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 2 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Ciiii Panie Karira Nikosia Dyzmy xD dalbym Cie na 15 miejsce ale chyba nie ma tylu uczestnikow xD Co do Django gdzies czytalem że razem z Bekartami plus cos jeszcze, to miala być "trylogia" (niewolnictwo, holocaust +jeszcze coś co ludzie ludziom zgotowali) ale nigdy nie widziałem oficjalnego potwierdzenia. Lvl 10 osiągne jak ogarne wężyka ABBA xD Dałoby się obronić wybór Nikosia jakby grała tam Dereszowska. Ale tam Ania i jakieś tanie dzifki obok niej. To jest to co najbardziej bije po oczach w tym „filmie”. I trudno mi znaleźć kultowe cytaty które są udziałem Killera Chłopaków czy Misia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 ATF stworzony dla mnie a że człowiek zabiegany ostatnio to nie zauważyłem tematu, nikt nie oznaczył.Ajj, szkoda że mnie ominęło :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 28 minut temu, Sewer napisał(a): ATF stworzony dla mnie a że człowiek zabiegany ostatnio to nie zauważyłem tematu, nikt nie oznaczył.Ajj, szkoda że mnie ominęło :< Zawsze możesz z całą resztą oglądać to czego nie widziałeś i głosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 A pomyśleć, że musiałem się naprosić i napisać, by chociaż 4 osoby znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Secret dostaje żółtą kartkę za "wesele" w kategorii komedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi