ernie9005 Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 (edytowane) Ten film W samo poludnie jest bardzo kiczowaty -pare polek nizej niz takie Rio Bravo. Dlatego to, ze Wayne w nim nie gral to tym lepiej dla niego. Edytowane 20 Lipca 2023 przez ernie9005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 6 minut temu, julekstep napisał(a): myślę że tylko opis wrzucony w samo południe może dać jakiekolwiek szanse Wayne'owi na wyjście z bottom-1 xD (ktoś wtedy może uwierzy że tam też grał!) Wejna raczej nie obronię, ale na pewno nikt nie powie, że chłop nie generuje wyśmienitej rozrywki dla każdego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 10 minut temu, ernie9005 napisał(a): Ten film W samo poludnie jest bardzo kiczowaty -pare polek nizej niz taki Johnny Bravo. Dlatego to, ze Wayne w nim nie gral to tym lepiej dla niego. poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Do kiedy głosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Do kiedy głosy? Do końca roku, żeby LBS nie marudził znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Połowę opisu mam już zrobioną, do południa dokończę na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 4 godziny temu, Reikai napisał(a): Do końca roku, żeby LBS nie marudził znowu Spoko, tylko nie płacz że czekasz na czyjeś głosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 6 godzin temu, P_M napisał(a): poprawiłem Ej, ale Rio Bravo to się szanuje, a nie śmieszkuje! https://screenrant.com/quentin-tarantino-rio-bravo-movie-western-influence-career/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 7 godzin temu, Reikai napisał(a): Do końca roku, żeby LBS nie marudził znowu nie do końca roku, tylko do północy 24 grudnia, trzymajmy się starych, sprawdzonych założeń przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 W dniu 15.07.2023 o 08:20, P_M napisał(a): Ktoś oprócz mnie rozważał Himmlera za antygoata? W pewnych aspektach gorszy niz Hitler. Spośród nazistów oczywiście sporo postaci mogło się tu znaleźć, m.in. Himmler czy Heydrich z niewybranych właśnie. Mamy Hitlera, Eichmanna czy Mengele. Kłopot w tym, że pewnie każdy z nich będzie mocno w cieniu Hitlera po prostu. Ja jeszcze zapisałem sobie wcześniej Paszów, którzy są odpowiedzialni za ludobójstwo Ormian, Asyryjczyków i Greków. Tylko miałem lekki problem, bo jednak oni byliby lepsi w pakiecie (Talaat + Enver Pasza), jeden minister spraw wewnętrznych, potem wielki wezyr, który był mózgiem tego haniebnego planu, drugi minister wojny odpowiedzialny za wojsko, bardziej odpowiedzialny już za realizację. I ciężko przypisać to wydarzenie jednemu, bo grali do jednej bramki i był podział władzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Po opisach bardziej polubiłem zespół @LeweBiodroSmoka wiele fajnych wyborów @Braveheart22 może dostać bonusa za Stevie Wondera. kiedyś facet pojawił się na meczu nba i na pytanie co by robił jakby nie został muzykiem odpowiedział. KOSZYKARZEM. OD lat chodzi za mną ta odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Tydzień na głosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Pobierajcie arkusz i odeślijcie, a nie proście o udostępnienie praw do edycji, bo wtedy każdy widziałby Wasze głosy. @ignazzto chyba Ty sądząc po nazwisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 @BMF ilu uprawnionych zasłosowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Rappar i fluber + LAF mi wysłał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 1 godzinę temu, BMF napisał(a): Rappar i fluber + LAF mi wysłał. to niewiele, ja zagłosuję jutro żeby nie było, że znowu wstrzymuje rozgrywke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 ja mogę zagłosować najwcześniej w przyszły wtorek- nie mam zupełnie czasu teraz na to, a to o wiele trudniejsze wybory niż w przypadku poprzednich ATFow i nie chce robić na odpierdol, bo jak ktoś miał mocniejsza wczute w ten ATF- a sadzać po niektorych dyskusjach takie osoby były, to nie chce wypaczać rozgrywki, poza tym pisanie głosów dla 6 osób ze Spółdzielni to nie takie hop siup jak robienie samemu sobie arkusza, co nie @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 W dniu 26.07.2023 o 23:46, Qcin_69 napisał(a): ja mogę zagłosować najwcześniej w przyszły wtorek- nie mam zupełnie czasu teraz na to, a to o wiele trudniejsze wybory niż w przypadku poprzednich ATFow i nie chce robić na odpierdol, bo jak ktoś miał mocniejsza wczute w ten ATF- a sadzać po niektorych dyskusjach takie osoby były, to nie chce wypaczać rozgrywki, Na razie głosy wysłało chyba 5 osób, tak że typuję, że nie będziesz ostatni. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Zyjemy? Troche sie to przeciagnelo, jak zwykle gdy sie daje zbyt odlegle terminy. Jakis nowy deadline moze by tak? @BMF bo zakladam ze dalej masz pewnie z 5 glosow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Mam 7 osób od grających: Brave, Gregorius, DRK, Ernie, fluber, Rappar, jack + LAF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi