BMF Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 21 minut temu, Kily napisał: 56 mln poza USA Słabiutko tbh jeśli to prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 49 minut temu, julekstep napisał: nie wiem ze trzech? To i tak wiecej niż deskorolkarzy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: To i tak wiecej niż deskorolkarzy xD TONY HAWK NAJWIĘKSZA IKONA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Teraz, julekstep napisał: TONY HAWK NAJWIĘKSZA IKONA grało się na PS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 (edytowane) 21 minut temu, BMF napisał: Słabiutko tbh jeśli to prawda. Tak wychodzi (będąc ścisłym nieco więcej): https://www.nfl.com/news/global-audience-of-more-than-56-million-watch-super-bowl-lvii Czy to słabiutko czy nie to już kwestia ocenna. Zwłaszcza biorąc pod uwagę, że poza USA oglądanie SB to głównie imprezy w pubach i streamy. Na tle takich finałów NBA (gdzie ogólna oglądalność razem z USA potrafiła spadać do kilku milionów) to jest kosmos. 23 minuty temu, julekstep napisał: mając model rozgrywkowo-biznesowny niczym jakiś boks zawodowy to aż tak nie dziwi (ten Brady max zagrał 20 meczów w sezonie z tego co widzę) No już bez jaj, że mecz zawodnika co tydzień przez pół roku to model typu boks 34 minuty temu, P_M napisał: Sprawdź dane oglądalności krykieta w Indiach xD Ja tam miałem w sportowym ATFie krykiecistę Julka wysoko A ogólnie to i tak można tylko przytoczyć Gregoriusa, że każdy sobie oceni wg własnych kryteriów, choćby się miały zmieniać z kategorii na kategorię jak u Julka (czyli w sporcie liczy się liczba języków na Wiki, a w muzyce nieważne, że "Yesterday" najczęściej coverowane i puszczane w mediach w historii muzyki, bo ja tam wolę "Revolution") Edytowane 14 Lipca 2023 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 5 minut temu, julekstep napisał: TONY HAWK NAJWIĘKSZA IKONA Chyba na Twoim pulpicie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Ktoś oprócz mnie rozważał Himmlera za antygoata? W pewnych aspektach gorszy niz Hitler. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Ktoś oprócz mnie rozważał Himmlera za antygoata? W pewnych aspektach gorszy niz Hitler. Tak, ja nad nim myślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 6 minut temu, P_M napisał: Ktoś oprócz mnie rozważał Himmlera za antygoata? W pewnych aspektach gorszy niz Hitler. Ja, ale wybrałem jednak pojeba który osobiście robił okrucienstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 to co jak z głosowaniem? kto ogarnia szablony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 @BMF nie chcialbys znowu poprowadzic gali? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 26 minut temu, Reikai napisał: @BMF nie chcialbys znowu poprowadzic gali? Nie wiem czy będę miał czas, ale mogę Wam szybko zrobić arkusz na szybko tak jak ostatnio. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 39 minut temu, BMF napisał: Nie wiem czy będę miał czas, ale mogę Wam szybko zrobić arkusz na szybko tak jak ostatnio. ;] Poprosimy. JakIes krótkie opisy do północy z środy na czwartek pasują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Dobry pick @RappaR w kategorii najładniejsza ; D Jak dla mnie Brad Pitt ląduje na ostatnim miejscu. Bo o ile rozumiem , że jest chadem z Hollywood to jednak trochę słabo oceniać wygląd facetów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Ostatnio oglądałem Thelmę i Louise, i z heteroseksualną niechęcią - dobry pick RappaRa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 40 minut temu, LAF napisał: Dobry pick @RappaR w kategorii najładniejsza ; D Jak dla mnie Brad Pitt ląduje na ostatnim miejscu. Bo o ile rozumiem , że jest chadem z Hollywood to jednak trochę słabo oceniać wygląd facetów Marlon Brando ładniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 haha jak wszyscy teraz hetero udaja xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Planck odkrył kwanty, fizyka kwantowa to głównie zasługa Heisenberga. 4 godziny temu, LAF napisał: Dobry pick @RappaR w kategorii najładniejsza ; D Jak dla mnie Brad Pitt ląduje na ostatnim miejscu. Bo o ile rozumiem , że jest chadem z Hollywood to jednak trochę słabo oceniać wygląd facetów Można oceniać wygląd facetów, ale Pitt może być co najwyżej najprzystojniejszy a nie najładniejszy. Ale ogólnie myślę, że @RappaR nie będzie ostatni w głosowaniu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Dobra jak zwał tak zwał Natomiast teraz przeczytałem argument. No ogólnie beka z wyborem i argumentem. To już lepszy był Deltus albo ten na Rydwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi