RonnieArtestics Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) Drogi użytkowniku, więc wyjaśniam ci zasady tego tematu. wrzucamy niefortunne, dwuznacznie brzmiące teksty lub wpadki typu "walka mma w pentagonie" a nie opinie z ktorymi się nie zgadzamy. A po drugie jesteś głupi i sam sobie zaprzeczasz na każdym k...a kroku. piszesz że w tym temacie nie komentujemy, a zaraz że nie ma zasad w tym temacie. Kto ci powiedział że nie komentujemy? Edytowane 20 Marca 2015 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 jak się trzy raz z rzędu wrzuca do łapu-capu normalne wypowiedzi to jak ma być inaczej? dopóki barca nie zrozumie jak funkcjonuje forum internetowe i że nie jest pępkiem świata to będzie mu się dostawać regularnie sam przez pewien czas toczyłem prywatną wojnę z matkiem w sprawie usuwanych postów i teraz już wiem dlaczego tak się działo i wyszło mi to w sumie na dobre, koledze polecam podobną refleksję bo jako user ma spory potencjał, ale wszystko ma swoje granice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 ale tak na serio - chyba literke mi zjadlo albo moze dlatego, ze mam uszkodzony przycisk R na klawiaturze Dlatego właśnie napisał rzut, przez "ż". Zamiast "r" robi się kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 W ogóle to Harden zrobił 4 bilans w lidze grając przez większość czasu z ogórkami. Nawet LeBron nie miał tak słabego supportu w Cavs. support next generation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Dlatego właśnie napisał rzut, przez "ż". Zamiast "r" robi się kropka. nie mowiac o tym ze wczesniej uRZył literki R z 20x razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JH13 Opublikowano 30 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Houston z Hardenem nie oglądam, Curry w Golden St jest świetny, ale dla mnie MVP tego sezonu jest Wade. Zaorane. Aż się dziwię, że od 2:50 to jeszcze nie zawitało do łapu-capu. Takimi zdaniami wchodzi się do HoF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 nie wierzę, że są jeszcze ludzie którzy nabierają się na Clippers. jak byliście mali to chyba musieliście dotykać piekarnika siedem razy, żeby stwierdzić, że jest gorący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 było coś chyba elwooda w stylu coś tam coś tam to jak spodziewać się od niewidomego czegoś więcej niż no look pass spoko, jakiś eripe mógłby to zarapować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ty już się nie baw cyferkami bo jak zwykle to Ciebie przerasta To sobie policz jakie są szanse na to że nr 3 będzie w TOP 3 a jakie że nie i odpowiedz nam które są większe Mylisz się Te szanse są ok 1/3 tzn jest dwukrotnie większa szansa wg rachunku że nr 3 się nie utrzyma w TOP 3 niż że się w nich utrzyma http://www.libertyballers.com/the-liberty-beat/2014/10/20/7009899/the-new-nba-lottery-odds-and-you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Macie jakieś patenty, akcesoria, produkty kosmetyczne na zwiększenie przyczepności dłoni? Ja jedynie znam chuchanie ciepłym powietrzem w zamknięte pięści, ale pomaga na bardzo krótką metę. W NBA gracze używają talku, ale ten ma działanie wysuszające. Ja mam problem odwrotny, moje dłonie są zbyt suche i dobry chwyt piłki pojawia się u mnie dopiero w trakcie gry, gdy już się rozgrzeję i dłonie się nieco spocą. Wszystkie produkty na jakie natrafiłem, dedykowane tenisistom, baseballistom itd. opierają się również na talku, więc odpadają. Reggie Jackson zakłada na ławce ogrzewane rękawice, ale nie chciałbym się aż tak wygłupiać rozjebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zakłady zakładami ale ciężko przewidzieć kto może polecieć w ch**a. Kilka lat temu założyłem się z forumowieczem Bastillon(czy jakoś tak) o 100zł, że Heat wygrają finały z OKC. Zakład wygrałem a typ się do dzisiaj nie odezwał. Lekka konsternacja, nie powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) świeżynka z soccerowego ATF Oho! Staty per game. Czekam na TS % (formuła w stylu gole+asysty + wygenerowana ilosc stałych fragmentów gry) Passes to turnovers ratio dobrze ze Lorak w pilce nie siedzi, przejebane bysmy mieli wszyscy ;] Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) pamiętaj, że ostatnio przegrał matchup z kawhim, którego mógłby być ojcem O LeBronie. Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eMeS Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jak sporo spadną to oni są będąca. Jak wygrają to na mam nie ma szanaBez hcaSzansAutokorekta Brzmi jak awangardowy przykład wiersza sztuki współczesnej ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) 1. Rocco Siffredi 2. Jake (Gyllenhaal) A trzeci kto? ;p Nacho Vidal, overall performence, durability, longevity + niby drugoplanowy ale stawia na swoim. Tylko czasami coś chlapnie.. no i strzelil wczoraj wazna bramke Hahahahahhahahaha Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) w temacie o Bostonie: ,,Thomas zabrał mu piłkę z dłloni i to popsuło chemię w zespole'' Plis...bez jaj, co to są dzieci 7 letnie czy dorośli ludzie.. no bez jaj ze takie cos chemie psuje a jak juz psuje to nie w zespole tylko miedzy Dragicem a Thomasem. forumowy expert Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Jako psycho fan Rondo, który uważa go za top3 PG ligi i top1 PG w playoff, jestem święcie przekonany, że poprowadzi on Mavs do gładkiego zwycięstwa nad Rakietami. 4:3 dla Mavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Sorry Spis mistrz GSM 4:0 Rakiety 4:3 SpUrz 4:1 Mam 4:0 Atlanta 4:0 Caps 4:0 Bull 4:0 Wiz 4:3 SpUrz miszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rw30 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Generalnie dla Rockets dobrze, że trafili na Dallas bo PG każdego innego zespołu z zachodu robiłby im jesień z dupy średniowiecza w przypadku wiekszosci userow pomyslabym 'smieszna pomylka', ale ze to big kozak just like mike to wrzucam do lapu capu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Back 2 back łapu capu appearance Jest moc. Beal z tą czapeczką podobny do murarza, to nie przypadek (W odpowiedzi na: http://pl.tinypic.com/r/2lu309v/8) Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi