lorak Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Perkins doczekał się prawie trzech minut highlightów z jednego spotkania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Ciąg dalszy: Edit: no to ma za swoje, ale chodziło mi Chytry o backup dla Chandlera i Boguta nic więcej. Jaki by nie był samą obecnością stanowi wartość dodaną, skoro Okc robi przynajmniej drugą rundę co roku. O perkinsiw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 wiemy już chyba co jest powodem dobrej gry Hinricha Dzieci mu się ostatnio porodziły to może ucieka z domu i na hali siedzi 24 h i rzuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 barcalover: A w czym Thunder są słabsi, niż rok temu i na jakiej podstawie tak twierdzisz, Alternative? Alternative: Nie mają Fishera, który wbrew pozorom wiele razy ratował im dupę. Nie ma też Butlera. aż dziw, że jeszcze nikt nie wrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 4. ibaka wali te jumperki spod linii jak jakiś Kobe. Ale trafia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Boowka Opublikowano 6 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Z Sacramento jest ten problem, że mają skurwiałego GM, który z wyglądu wygląda jak cipka 50 letniej kobiety, wprawdzie ani jednego, ani drugiego nie widziałem na zywo, ale na ekranie monitora wyglądają łudząco podobnie Zeeeniszczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Witam! Jestem nowy na forum, jak i ogólnie w tej dyscyplinie i niestety mam jeszcze dość spore braki w zasadach. Nurtuje mnie kilka kwestii odnośnie samego kozłowania (czytając przepisy nie mam do końca pewności). 1. Czy mogę sobie jeszcze przed rozpoczęciem kozłowania lub po jego zakończeniu przerzucać piłkę z ręki do ręki? 2. Czy rozpoczynając kozłowanie mogę lobnąć obrońcę robiąc to oburącz? Jeśli nie to czy mogę robić to jedną ręką (to nie kwalifikuje się pod niesioną? Bo żeby to zrobić muszę włożyć rękę pod piłkę) 3. Jeśli odpowiedź na 2 będzie twierdząca to czy mogę zrobić pierwszego kozła oburącz? 4. Czym się różni kozioł z zatrzymaniem na jedno tempo od tego z zatrzymaniem na dwa? Pewnie wiele z was przyjmie te pytania z uśmiechem na twarzy, albo sobie pomyśli co za głąb je zadaje, ale wybaczcie, początki są trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Reggie to jest gość, który dostanie po sezonie maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 z racji tego, że sezon coraz bliżej i Denver szykuje się do walki o PO (...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 jak typujecie dzisiejszy mecz MEM - HOU? 51-50 dla MEM po dogrywce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rw30 Opublikowano 17 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 microlab: Przecież nie od dziś wiadomo, że KD to żaden madafaka przynoszący gnata do szatni przed meczem. Żadne przeklinanie tego nie zmieni (u mnie to już normalnie się przeklinało w gimnazjum). normalnie getto, miasto boga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Rose jest jak kokos, czarny na zewnątrz.. biały w środku. Kokosa ciężko uszkodzić. Ale jak sie uszkodzi to ciężko go skleić rozjebali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Tibs zawsze grał SF większe minuty. Zreszta to całe gadanie jest śmieszne. Popovic nie robi takich rzeczy? ogladałem mecz z Sacramento i wydawało mi się, że Leonard z Duncanem i Parkerem grają 48 mint. Patrze później w staty i dużo się nie pomyliłem - koleś [Pop] nawet dziadków zajezdza, a tu pretensje do Tibsa. Timmy, Kawhi - 30 mpg w sezonie XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mhm, Angie25 kibicuje Mavs, więc z automatu została dopisana do mojej listy "dziewczyny do wyrwania". Przez cały dzień myślałem nad jakimś elokwentnym tekstem, który byłby nieco zabawny, a jednocześnie odnosił się do nba i komplementował przy okazji wyżej wspomnianą 25latkę. A teraz ch**, dzięki ignazz, naprawdę. Przedstawiłeś mnie jako nocnego creepa. Nie ma to jak zostać zdyskredytowanym już na starcie. I cały wysiłek poszedł się j****. Jak się skończą bandwagonerki Spurs to też Ci będę robił koło d***. Leżę i nie wstaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 J.R Smith to dla mnie zagadka. Oglądaliście wystąpienie Jaxa przed meczem z Atlantą? "Zawodnicy muszą być jak palce jednej ręki. Jak palec nie funkcjonuje nie zapniesz sobie koszuli, lub rozporka" ciekawe czy miał też na myśli rozwiązywanie sznurówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 queenJames: Brandon Haywood dziś biega po parkiecie , nastąpila jakaś ekhsumacja jego koszykarskiej mogiły czy co ? Przecież ten facet kiedyś trzymał na kolanach małego Juwana Howarda , taki stary z niego skurwiel . rozbawiło mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Sam rozumiem że między obaj a oboje jest różnica ale nie takie rzeczy się na tym forum wybacza. Imo najlepszym wyjściem by kogoś nakłonić do zmiany stylu pisania jest wrzucić jakiś jego post do łapu-capu, tak swego czasu nauczono elwariata jak prawidłowo pisać słowa kimkolwiek i jakkolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Temat zjazdu to trochę taka tradycja tego forum. Co roku powstają tematy ale ch**a wychodzi (szkoda). Teraz dopiero ogarnąłem temat a byłem w stolicy wieczorem na chwilę to mogłem wpaść. Chociaż Ely3 i Ignazz to roczniki chyba bardziej moich dziadków. Swoją drogą zawsze ciekawiło mnie jak by taki zjazd wyglądał skoro mamy rozstrzał od uczniów, przez studentów po ludzi z rodzinami itd. Starsi na balety do cocomo, studenci na najebkę do parku a młodsi do Mcdonalda na 2 for you ? Wowo starsi też chętnie na 2 for you tylko w wersji dla dorosłych i niekoniecznie w Mc Donaldzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Debata w temacie TOP 5 PG: Nikt nie zapodał Brandona Jenningsa Shame on you, people! (A nie, jednak jest, szacun dla Zdzicha!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) przed kontuzjami, na papierze to byla wciaz ekipa, ktora mogla powalczyc o 8 seed. do tego kontrakt boozera w wiekszosci sponsoruja bulls. low risk! o Lakers Edytowane 28 Listopada 2014 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi