LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 w temacie "Podróże lotnicze itp." Jak wygląda transport gitary i ile to kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Schetyna [...] polityczny lew, Mam gorączkę, słabym jest, więc może przesadzam, ale to mnie rozwaliło dziś najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Z cyklu "ukryte pragnienia fanów Jazz": Problem z takim S5 że tam na razie nikt by nie rzucał za 3.. taki mam problem z oddaniem inglesa. Bo to ,że Hitler pasuje do Jazz to wiem btw. co na to ptak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 (edytowane) Jak on debiutował to niektórzy jeszcze mieli tatuaż od nocnika na dupce i wykupiony w przód wieloletni abonament na piaskownicę. Rozjebuał Edytowane 1 Października 2018 przez Boowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Tak swoja drogo. Wiedźmina 3 kupiłem miesiąc temu (nie grałem wcześniej w żadną z poprzednich, książek też nie czytałem). O Sapkowskim nie wiedziałem z grubsza nic, poza tym, że napisał i wziął hajs z góry. Dzisiaj przeczytałem ze dwa stare wywiady z nim i k****, kolo jest takim Januszem, że bardzo dziwne, jeśli w wolnych chwilach nie pisze u nas na forum. Gry mu obniżyły sprzedaż książki Czy są dobre to nie wie - nikt z jego znajomych nie grał, bo obraca się wśród inteligentnych Dam głowę, że w wolnych chwilach narzeka, że w NBA jest za mało post upu i wysokich takich jak kiedyś. Po ostatnim zdaniu wyglądałem jak debil, śmiejąc się sam do siebie . Nominacja z kategorii pozytywnych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Suns wywalili GM, bardzo miło z ich strony ze jednak pozwolili starej ekipie ułożyć drużynę i dopiero na 9 dni przed sezonem wszystkich zwolnic Dej pan spokój, moja prababcia zaprowadziłaby Suns tak samo daleko jak McDonough przez te ostatnich 5 lat, a nie żyje od 1999. jest też wreszcie jakaś konkretna recenzja meczu z pre, bo niektórzy zaczęli już rozdawać miejsca w all-nba team & finałach konferencyj na podstawie 1 kwarty meczu z 5 października: 2-gi mecz z MAVS miał intensywność All Star Game... Jeżeli cokolwiek nam powiedział, to tylko tyle, że Covington ma koszmarną fryzurę. Co za strata czasu... Ale chińczykom się na pewno podobał (paki, trójki na 2 metry przed linią, przechwyty...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. julekstep Opublikowano 11 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 (edytowane) LJ like Curry https://www.instagram.com/p/Box023cnS9i/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1n3dma9zl8ie1 Mi sie wydawalo ze o ile lebron ma duzo ziomkow w lidze to akurat curry nie jest jednym z nich Na pewno Lebron like wade and chris paul and carmelo Słowo "like" może być użyte zarówno jako verb/czasownik,adjective/przymiotnik i noun/rzeczownik i conjunction/spójnik.,Kolega miał pewnie na myśli ,że LJ jest jak Curry, a nie ,że LJ lubi Stefka Curry.,Prawidłowo by trzeba dodać w tym zdaniu adverb "is" LJ is like Curry Jak już bawimy się w językoznawstwo i mayor Cię poinstruował (choć to skrót myślowy częsty w necie, prawidłowo powinno być LJ plays like Curry) to dodam, że na pewno u Ciebie powinno być "Lebron likes..." Tak mi się jakoś od razu z tekstem piosenki skojarzyło: https://youtu.be/iEPTlhBmwRg A to nie jest tak ze jak jest liczba mnoga to nie ma "s" na koncu? Bo wypisałem ze lubi kilku graczy LOLOLOLOLOLO czekam na dalszy ciąg dyskusji! Edytowane 11 Października 2018 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 (edytowane) 1.Rockets 2.Warriors 3.Jazz 4.Lakers 5.OKC 6. Brazzers 7.Timberwolves 8.Nuggets 9.Spurs 10.Pelicans 11.Maverics 12.Clippers 13.Suns 14.Kings 15.Grizzlies 1.Celtics 2.Raptors 3.Phila 4.Pacers 5.Wizards 6.Bucks 7.Heat 8.Pistons 9.Hornets 10.Knicks 11.Nets 12.Bulls 13.Magic 14.Cavaliers 15.Hawks Na zachodzie wierzę, że Pelicans poza PO i A.D. w Lakers od 19/20 :-) Łysy wprowadzi Brazzers do PO bo jak nie teraz to kiedy?? Edytowane 14 Października 2018 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Eld Opublikowano 14 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Kiedy śmiesz się odezwać na temat Jokića i Denver Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Millsap to chyba już po drugiej stronie rzeki jest. Nie wiadomo na ile to efekt łapy. Z tym Russellem i problemami ze zdrowiem to nie przesadzajta. Problemy to ma Roberson. Ty jak idziesz do dentysty, mimo że Cię nie boli to też można powiedzieć że masz problemy z mleczakami? No chyba, że nie chodzisz do dentysty. George obejrzyj sobie w preseason games jak grał. Jemu teraz wchodzą najlepsze lata kariery + ma spokojną głowę o przyszłość. To będzie pozytywnie na niego oddziaływać. Wiek Adamsa również możesz sobie sprawdzić i zobaczyć czy nie ma szansy na upside. O Pattersonie na razie mi się nawet nie chce gadać. Wygląda jak mój stary Nissan Sunny. Ruda szmata go wpierd**la. Odejście Melo to wzmocnienie . ta, rok temu się stresował że w lipcu/sierpniu 2018 wyląduje w pośredniaku, dlatego mu rzuty nie wpadały. Zwłaszcza w PO. A Joe Ingles na niskim, ale gwarantowanym kontrakcie miał spokojną głowę, dlatego jechał z nim jak z gównem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 O Jimmy Butlerze: Rozegrał 59 spotkań, które wystarczyły by Wilki po 14 latach wróciły do PO. Czyż po Garnecie nie stał się drugim najbardziej zasłużonym zawodnikiem w historii tego klubu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJEK_PL Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Bullsi wyglądali na do pokonania, oni nie dominowali, oni po prostu wygrywali nad swoimi przeciwnikami w ciekawych seriach. Teraz tego nie mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 To bardzo smutne jest ze kibice nix aby mieć dobry nastrój to musza wstawić sobie filmik z 1994 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kcp78 Opublikowano 18 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Świetny początek sezonu Heat i wejście w sezon, ale po kilku minutach chłopaki spuchli i dali się dogonić Magic, a potem przegrali mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Towns podpisał maca. By był super to musi trafić do 3piątki NBA Zastanawiam się w jakieś roli nasz mac pracuje dla Townsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJEK_PL Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Odpuść sobie gupawe odpowiedzi. Mnie rozśmieszyło gupawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 (edytowane) Dobrze, że CP3 nie zechciał zastosować metody pięciu punktów rozsadzajacych serce bo by Rondo do szatni nie zdążył zejść. w tamtym wątku jest sporo zabawnych postów w ogóle, ale ten jest najbardziej "WTF" Edytowane 22 Października 2018 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Na mecze z Lakers zespoły wychodzą bardziej zmotywowane i każdy gra tak jakby LeBron krzywdził mu matkę, a Ingram wyjadał z lodówki., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 w temacie 76ers: Serio wyjebało w powietrze prawie stronę komentarzy? Modzi, bez przesady. Weźcie zostawcie czasami jakieś przepychanki + coś śmiesznego. Szczególnie że wynalazłem takiego pięknego gifa na ich podsumowanie! Komu to przeszkadza? sfojo drogo GIF byl naprawde przedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 No, ale że fani Lakers przy oklepach od pierwszego spotkania wyciagna sedziow jako winnych porażek to żodyn się nie spodziewał, żodyn! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi