matek Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Wywalam CP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Wywalam Mamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Wywalam Cola Anthony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Wywalam R. Westbrooka @Roger Kiedy planujemy ruszać z Fa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 (edytowane) 9 minut temu, piotreksuper napisał(a): @Roger Kiedy planujemy ruszać z Fa? Jutro deadline na zejście z sc, potem muszę wklepać składy na yahoo (to raczej w weekend), więc myślę że ruszymy w poniedziałek. Edytowane 20 Września 2023 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 31 minut temu, Roger napisał(a): Jutro deadline na zejście z sc, potem muszę wklepać składy na yahoo (to raczej w weekend), więc myślę że ruszymy w poniedziałek. weźże przestań weź wolne na piątek i wklep kto jak kto ale Mistrz nie może ? ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Wywalam: boston jr hayes duarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Do zsypu Yuta Watanabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Kenyon Martin Jr. out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Vanderbilt out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 co to k**** za Micic z 20 spoza listy ? pytałem się o niego przed draftem trochę taki śmierdzący bonk Rogerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 W drafcie chodzili Navarro, Garbajosa etc, więc nie masz o co strzępić ryja, tylko oddaj pokłon przed moim geniuszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 1 minutę temu, Lu- napisał(a): W drafcie chodzili Navarro, Garbajosa etc, więc nie masz o co strzępić ryja, tylko oddaj pokłon przed moim geniuszem. Navarro i Garbajosa byli dostępni w draftach, gdyż oni wcześniej nie grali w NBA i u nas w lidze nie byli dostępni. Inaczej było z Micic, bo był dostępny w 2014 ... Jego miejsce jest na FA/waiverach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Dobra pamięć, nie wiedziałem o tym, że już był w drafcie do wyboru. W takim razie @Lu- musisz wziąć kogoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Jak powyżej imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Na waiverach micic poleci za dobre pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Qrwasz, ale wszystkie moje ruchy z wczoraj były pod ten pick. YouCut_20230920_185648352.mp4 Dobra @Rogerdo kiedy mam wybrać? Trochę ochłonąłem, więc dawajcie oferty na PM za ten 20pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 (edytowane) Jak dla mnie masz 48h na wybór licząc od 18:40 dziś. To ja Cię wprowadziłem w błąd i biorę to na klatę. Jako że @Lu-i tak nie ma ani więcej graczy niż 13, ani nie ma raczej możliwości przekroczenia salary, to deadline na zejście pozostaje dla wszystkich bez zmian, również dla Hornets. Edytowane 20 Września 2023 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Do @evitacre Jevon Carter , do mnie 20$ Zwalniam: Clarkson, Joe, Highsmith. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Zaraz k**** czas na zejście z sc jest 48h po ostatnim wyborze więc bez nie stalinuj mi tutaj!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi