Bastillon Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ok, 100 na Hornets. @szoszon, I'm in. 50 na Grizzlies, ty stawiasz na Clipps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 troche duzo bedzie zalezalo od zdrowia, ale powinno byc ciekawie. @theo potwierdz nasz zaklad o NOH vs Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Chyba od Paula. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 troche duzo bedzie zalezalo od zdrowia, ale powinno byc ciekawie. @theo potwierdz nasz zaklad o NOH vs Suns no ile jeszcze mam potwierdzać zdrajcoro :> wchodzę w to jak dziś w żołędzie, kochaniutki. szykuj hajsik mogę iść ci nawet na rękę i dodać jakieś warunki w stylu zdrowy EG czy AP, grający w min. 80% spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 no ile jeszcze mam potwierdzać zdrajcoro :> wchodzę w to jak dziś w żołędzie, kochaniutki. szykuj hajsik mogę iść ci nawet na rękę i dodać jakieś warunki w stylu zdrowy EG czy AP, grający w min. 80% spotkań. skoro ty nie masz zadnych warunkow, to bedzie sprawiedliwie zebym ja tez nie mial. ale szczerze powiedziawszy ja widze Suns walczacych o loterie. IMO Eric Gordon z kilkoma role playerami to jest wystarczajaco zeby byli lepszym zespolem od Suns. AD bedzie dominujacym rookie of the year, najbardziej dominujacym pod wzgledem impactu od czasow Duncana. ja widze Hornets spokojnie na poziomie 40 wins i nie wiem co musialoby sie stac zeby byli jakos znacznie nizej. natomiast Suns bez Nasha mieli w ostatnich dwoch sezonach kolejno: 2011: -9.5 point differential 2012: -7.0 point differential to jest zespol ktory nie byl w stanie rywalizowac przeciwko NBA gdy Nasha nie bylo na boisku, niby zrobili jakies wzmocnienia ale Scola i Dragic nie zrobia z nich nagle playoff teamu. bylbym zszokowany jakby Suns wygrali chociaz 30 spotkan. poza tym nie jestem zadnym zdrajca. ja kibicuje zawodnikom, a nie zespolom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 ja widze Hornets spokojnie na poziomie 40 wins i nie wiem co musialoby sie stac zeby byli jakos znacznie nizej. natomiast Suns bez Nasha mieli w ostatnich dwoch sezonach kolejno: 2011: -9.5 point differential 2012: -7.0 point differential nie chcę znowu wdawać się w polemikę na ten temat, bo wszystko i tak rozstrzygnie sezon, ale nie wiem po co przywołujesz te cyferki, skoro dziś Suns to zupełnie inna drużyna, której 60% s5 się zmieniło + w sporej części ławka. To naprawdę zupełnie inna ekipa, więc to po prostu bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 chetnie wejde w zaklad nawiazujacy do zwyciestw w regularze Lakers Knicks niech ktos zaoferuje jakis spread i stawke bo juz mnie to meczy jak Steve Nash bedzie w stanie rozjebac lige w wieku 39 lat a Carmelo i Amare nie beda w stanie przyzwoicie bronic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Lakers wygrywają 65 i więcej a Knicks wygrywają 53 i mniej ---> wygrywa Luki Lakers wygrywają 64 i mniej a Knicks wygrywają 54 i więcej ---> wygrywa ai3 O stóweczkę. Hm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 ai3 +15W dla Lakers, stawka do ustalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 wejde w. oba stawka 100 luki stawka 100 bast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 wchodze. z toba ai3 everyday allday. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 wejde w. oba stawka 100 luki stawka 100 bast Ok, potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 wejde w. oba stawka 100 luki stawka 100 bast ai o 100kę, że zachód wygra mistrza, bo tak mówiłeś i powiedziałeś, że o każde pieniądze w to wejdziesz ;] wchodzisz? Kubbas - zachód wygrywa mistrza ai - wschód wygrywa mistrza o 100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 ale ja mowilem ze to pisalem po wcf 2012 jak widzialem co siedzieje w tamtej serrii, nie wiem jak bedzie grala oklahoma w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 a ok to spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 ai o 100kę, że zachód wygra mistrza, bo tak mówiłeś i powiedziałeś, że o każde pieniądze w to wejdziesz ;] wchodzisz? Kubbas - zachód wygrywa mistrza ai - wschód wygrywa mistrza o 100. Kubbas Ja w to wejdę Ty na Zachód Ja na Wschód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Ok Done Deal, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Ok Done Deal, Yap Done Deal;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Chętnie z godnym zaufania Laker Fanem wejdę o to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi