P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @BMF możesz puścić szybki ranking gdyby wyłączyć z gry kategoria najladniejsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 5 minut temu, P_M napisał: @BMF możesz puścić szybki ranking gdyby wyłączyć z gry kategoria najladniejsza? To nie ma sensu, bo wybieraliśmy najładniejsze w różnych rundach, ale: Nick Suma Qcin_69 61 Pablo81 62 ignazz 65 P_M 65 MarcusCamby 68 BMF 68 Braveheart22 71 Sylvinho 73 Rappar 74 The Game 85 76 LAF 78 DRK 79 Sewer 80 Reikai 83 ernie9005 84 julekstep 90 jack 92 fluber 94 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @julekstep jak tam analiza głosów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 32 minuty temu, DRK napisał: Hirscher vs Maier 2x złoto IO. vs 2x złoto IO 7x złoto MŚ vs. 3x złoto MŚ 8x KK vs. 4x KK 12x mała KK vs. 10x mała KK 67PŚ vs 54PŚ Ocena forum: Hirscher 9, Maier 6 I żeby nie było. Sam Maiera dałem wysoko ( co zrozumiałe za Hirscherem), ale ciekawi mnie co zdecydowało że ogólnie tak rozłożyly się głosy wobec osiągnięć tych dwóch reprezentantów jednej dyscypliny. @ignazz Gratuluję Ci konsekwencji. Wybierasz narciarza alpejskiego w sportach indywidualnych na swój pick. Daję drugiego , raczej nie gorszego od Twojego. U Ciebie twój pick siłą rzeczy ląduje na pierwszym miejscu, a mój u Ciebie kończy na 15 choć ma wszystkich sukcesów więcej za wyjątkiem wypadków na motorze. Nikt ( doslownie NIKT) nie dał Hirschera tak nisko jak Ty. Ciężko w tym ATF znaleźć większy fikołek logiczny. U mnie za to Hirscher 1, Phelps 2, Maier 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 5 minut temu, P_M napisał: @BMF możesz puścić szybki ranking gdyby wyłączyć z gry kategoria najladniejsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 5 minut temu, DRK napisał: @ignazz Gratuluję Ci konsekwencji. Wybierasz narciarza alpejskiego w sportach indywidualnych na swój pick. Daję drugiego , raczej nie gorszego od Twojego. U Ciebie twój pick siłą rzeczy ląduje na pierwszym miejscu, a mój u Ciebie kończy na 15 choć ma wszystkich sukcesów więcej za wyjątkiem wypadków na motorze. Nikt ( doslownie NIKT) nie dał Hirschera tak nisko jak Ty. Ciężko w tym ATF znaleźć większy fikołek logiczny. U mnie za to Hirscher 1, Phelps 2, Maier 3. ja Ci Hirschera na 4 dałem a Ty mnie wszędzie udupiles xd 8 minut temu, BMF napisał: To nie ma sensu, bo wybieraliśmy najładniejsze w różnych rundach, ale: Nick Suma Qcin_69 61 Pablo81 62 ignazz 65 P_M 65 MarcusCamby 68 BMF 68 Braveheart22 71 Sylvinho 73 Rappar 74 The Game 85 76 LAF 78 DRK 79 Sewer 80 Reikai 83 ernie9005 84 julekstep 90 jack 92 fluber 94 dałbym jako oficjalke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) 11 minut temu, Reikai napisał: @julekstep jak tam analiza głosów? nie uwzględniając głosów maca i LAFa qcin byłby ex aequo na miejscach 4-6 z @ignazz i @MarcusCamby a na drugim byliby ex aequo @P_M i @RappaR, nr 1 bez zmian Gajusz byłby oczywiście na końcu w motorowych tak czy siak miłego grania w BEGEJEM z chłopakami! xD Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: ja Ci Hirschera na 4 dałem a Ty mnie wszędzie udupiles xd Nieprawda .W sportach walki byłeś u mnie 1, i jeszcze w jednej na 3 (nieliczac moich), a pozostałe tylko raz w ostatniej czwórce. Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez DRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, julekstep napisał: nie uwzględniając głosów maca i LAFa qcin byłby ex aequo na miejscach 4-6 z @ignazz i @MarcusCamby a na drugim byliby ex aequo @P_M i @RappaR, nr 1 bez zmian a weź wyrzuć jeszcze głosy Cambyego i Ignazza I czemu ani słowa o Sylwka głosach? nie pasuje do narracji Obozu Przegrywow? Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Obozy, kolonie na forum xD jak miło że wygrał forumowicz nieumoczony w te rozgrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 7 minut temu, Qcin_69 napisał: a weź wyrzuć jeszcze głosy Cambyego i Ignazza odliczając głosy ich oraz Twoje tak to wygląda u zainteresowanych Pablo81 64 Rappar 76 P_M 77 Sewer 78 BMF 79 Sylvinho 79 ignazz 80 Qcin_69 81 MarcusCamby 84 czyli to Ty bardziej zwalczasz Marcusa niż on Ciebie HEJTERKU ZE SPÓŁDZIELNI 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: Obozy, kolonie na forum xD jak miło że wygrał forumowicz nieumoczony w te rozgrywki jak nie? @Pablo81 ma na forum nawet swój prywatny Klub Kokosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, julekstep napisał: jak nie? @Pablo81 ma na forum nawet swój prywatny Klub Kokosa -.- Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: -.- jedyny uczciwy uczestnik forumowych rozgrywek to ja bo wszystkich nienawidzę po równo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: jedyny uczciwy uczestnik forumowych rozgrywek to ja bo wszystkich nienawidzę po równo! Prawda i miałeś Connorsa na 5. szanuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: odliczając głosy ich oraz Twoje tak to wygląda u zainteresowanych Pablo81 64 Rappar 76 P_M 77 Sewer 78 BMF 79 Sylvinho 79 ignazz 80 Qcin_69 81 MarcusCamby 84 Hahaha ale niesmak ta analiza Julka, ale czekam na kontry Qcina bo fajna bitwa A begm właśnie dzięki takim dramom jest fajne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: odliczając głosy ich oraz Twoje tak to wygląda u zainteresowanych Pablo81 64 Rappar 76 P_M 77 Sewer 78 BMF 79 Sylvinho 79 ignazz 80 Qcin_69 81 MarcusCamby 84 czyli to Ty bardziej zwalczasz Marcusa niż on Ciebie HEJTERKU ZE SPÓŁDZIELNI ja Marcusa nigdy nie zwalczam, to mój ziomal. U mnie był w środku stawki, ja u niego bottom 5 Ignazz u mnie 3 1 minutę temu, Reikai napisał: Hahaha ale niesmak ta analiza Julka, ale czekam na kontry Qcina bo fajna bitwa A begm właśnie dzięki takim dramom jest fajne xD wiesz, wszystko zależy jakie filtry zastosujesz xd Niech wyrzuci jeszcze kategorie najładniejsza dupa i wyjdzie szydło z worka Zreszta, jako vicemistrz ATF sportowo-dupnego (i mistrz ATFu SPORT) nie muszę się tłumaczyć, idę się napić szampana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Dzięki @BMF za organizacje końcową tego ATF oraz @Reikai za pomysł. W końcu udało się odbić od dna i środek stawki mnie zadawała patrząc na to, że przed przystąpieniem byłem typowany do bottom. @julekstep nie mszczę się , ale co zrobić, że miałeś chu jowe picki. Przykład, że @RappaR jest wysoko u mnie udowadnia mój obiektywizm więc daruj sobie te gadki. 1922 > 1916 to też pokazuje , że nie kierowałem się antypatią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 3 minuty temu, LAF napisał: @julekstep nie mszczę się , ale co zrobić, że miałeś chu jowe picki. widać po kilku ostatnich głosowaniach xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: widać po kilku ostatnich głosowaniach xDDD Dałem Rakse w poprzednim ATF wysoko i Lewandowskiego Tak czy Nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 8 minut temu, LAF napisał: Dałem Rakse w poprzednim ATF wysoko i Lewandowskiego Tak czy Nie ? A czym cie przekonał 1 pick w motoryzacji? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi