ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: no widzę ten Gajusz z 1szym miejscem u LAFa i maca póki co najlepsze xD @MarcusCamby widzisz to? xD Serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) Teraz, ignazz napisał: Serio? serio a obaj Panowie Leonidasa (który w rankingach sportowców starożytnych zazwyczaj jest przed Gajuszem i dodatkowo nie było tu kontrowersji z kategorią jak w przypadku Gajusza w sportach 'motorowych') dali na 18tym xDDD Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: serio a obaj Panowie Leonidasa (który w rankingach sportowców starożytnych zazwyczaj jest przed Gajuszem i dodatkowo nie było tu kontrowersji z kategorią jak w przypadku Gajusza w sportach 'motorowych') dali na 18tym xDDD boś kseroboj Ksiega ulicy mówi: „kto się z koni wysmiec***e ten jest zwykłym c***em” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Reikai napisał: Chociaz jeden ogarnia Potwierdzenie, że głosowałem obiektywnie, pomimo, że wybrałeś Niemkę w najpiękniejszej to była wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) @julekstep ktora była cyganka? xD Moja generalka skoro głosy i tak sa jawne: Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Coś mi się wydaje, że @ignazz by to wygrał gdyby wziął Spartakusa zamiast De La Huja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Chce się komuś wypisać TOP 18 E-NBA wśród koszykarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, agresywnychomik napisał: @julekstep ktora była cyganka? xD u maca wysoko u LAFa ostatnia (za Hałatkiem, Jóźwiak i tym ogrem z Brazylii) generalnie mac lepiej ogarnia jak działać w spółdzielni a LAF jak widać jeszcze mało doświadczony (+ on tam się na mnie cały czas mści za 3 atfy do tyłu jak śmiałem krytykować jego picki xD, dał mi 4x 18 i 1x 17 tutaj xDDD) Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Kily napisał: Coś mi się wydaje, że @ignazz by to wygrał gdyby wziął Spartakusa zamiast De La Huja Bliżej byłem Bruce Lee jak zobaczyłem amerykański ranking i jego top 10 w sporcie ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 5 minut temu, Qcin_69 napisał: boś kseroboj nom obaj skserowaliśmy pomysł od Chytruza potwierdzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Ciekawe czy Kliczko lub Evander by dali więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Reikai napisał: Chce się komuś wypisać TOP 18 E-NBA wśród koszykarzy? Pablo81 Michael Jordan 44 ignazz LeBron James 51 julekstep Kareem Abdul-Jabbar 87 BMF Bill Russell 130 Sewer Magic Johnson 131 Braveheart22 Tim Duncan 140 LAF Stephen Curry 164 Qcin_69 Larry Bird 173 Reikai Shaquille O'Neal 176 MarcusCamby Hakeem Olajuwon 210 DRK Kobe Bryant 224 Sylvinho Wilt Chamberlain 237 P_M Giannis Antetokounmpo 276 fluber Kevin Durant 278 Rappar Kevin Garnett 281 The Game 85 Oscar Robertson 302 ernie9005 Karl Malone 343 jack Diana Taurasi 345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, ignazz napisał: Bliżej byłem Bruce Lee jak zobaczyłem amerykański ranking i jego top 10 w sporcie ogólnie Mogłem brać jednak Chucka Norrisa, gorzej by nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, ignazz napisał: Bliżej byłem Bruce Lee jak zobaczyłem amerykański ranking i jego top 10 w sporcie ogólnie Biorąc pod uwagę, że Serena była piąta to nie zdziwiłby mnie Bruce Lee w TOP3. Jak mi moja pozwoli odpalić laptopa to swój ranking dam potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Chyba bardzo fair NBA wyniki? Widać, że tylko na tym się znam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Szokuje przeoczenie u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, Reikai napisał: Chyba bardzo fair NBA wyniki? Widać, że tylko na tym się znamy xD xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @BMF Ode mnie propsy za galę i Eileen Gu, pamiętam dodatkowo jej start w ostatnich IO Graty dla top3 i reszty, ledwo mi się udało to ogarnąć ale jak będziemy robić następny (mam nadzieję) to już będzie więcej czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) cCC grała Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, ignazz napisał: Ciekawe czy Kliczko lub Evander by dali więcej Tak by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi