ignazz Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 (edytowane) 24 minuty temu, kcp78 napisał: Nie, bo najważniejszy czas w jego młodym życiu to był okres, gdy jego mama grała dla detroit shock (i późniejszy)... Jak miał 3 lata a mama tam grała rok? chyba stan Indiana ( 3 sezony) gdzie została wybrana w drafcie i gdzie zdobyła tytuł NCAA z Notre Dame było dla rodziny dużo ważniejsze tam tez syn wybrał uczelnie HS Tu chodzi o wpływ całej rodziny i nawet te czasy przed urodzeniem gracza się liczą. Jego wybór NCAA Perdue tez przecież Indy Wyglada mi na dorobienie tej teorii pod pistons już po wysokim wyborze Kurtuazję Teraz patrzę ze mama przez lata asystowała w Notre Dame. To wnba to tak dziwnie wyciągnąłeś bo to był rok tylko i to sezon słabiutki bo łomot 0:2 w 1rd gdzie wcześniej Shocks to była ekipa mistrza 2003&2006 bez mamy Dopytuje bo nie jestem insiderem z Detroit Ale z 2 dekad około życia gracza tam był rok ( jak miał 3 latka) w Detroit sportowo bo nie mam pojęcia gdzie mieszkał 220 mil Detroit Notre Dame. Mało praktycznie dojechać. Edytowane 16 Maja 2023 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 (edytowane) Godzinę temu, ignazz napisał: Jak miał 3 lata a mama tam grała rok? chyba stan Indiana ( 3 sezony) gdzie została wybrana w drafcie i gdzie zdobyła tytuł NCAA z Notre Dame było dla rodziny dużo ważniejsze tam tez syn wybrał uczelnie HS Tu chodzi o wpływ całej rodziny i nawet te czasy przed urodzeniem gracza się liczą. Jego wybór NCAA Perdue tez przecież Indy Wyglada mi na dorobienie tej teorii pod pistons już po wysokim wyborze Kurtuazję Teraz patrzę ze mama przez lata asystowała w Notre Dame. To wnba to tak dziwnie wyciągnąłeś bo to był rok tylko i to sezon słabiutki bo łomot 0:2 w 1rd gdzie wcześniej Shocks to była ekipa mistrza 2003&2006 bez mamy Dopytuje bo nie jestem insiderem z Detroit Ale z 2 dekad około życia gracza tam był rok ( jak miał 3 latka) w Detroit sportowo bo nie mam pojęcia gdzie mieszkał 220 mil Detroit Notre Dame. Mało praktycznie dojechać. Ale to przecież Ty, nikt inny, próbuje dorobić teorie. Ja jeno powtarzam, co sam ivey mówił w wywiadach. A mówił, mi mniej, ni więcej, że motown to jego 'dom'... His grandfather, James Hunter, also played in the NFL for the Detroit Lions. - > może tu jest klucz do tej zagadki?... EDIT: zapomniałem! Babcia Iveya ma sklep z ciuchami w motown, w którym Jaden bywał już jako gówniarz. Tak, że...wątpliwości rozwiane, Ignacy? ... Godzinę temu, ignazz napisał: Edytowane 16 Maja 2023 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) Detroit nr 5. To jest jednak przeklęte miejsce. Edytowane 17 Maja 2023 przez DRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Haha gratulacje dla fanów Spurs Sochan i Wiktor razem nice Szansa na spopularyzowanie basketu w Polsce następna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) SAS, Pop, @ignazz etc gratulacje. Macie to. Edytowane 17 Maja 2023 przez DRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) 8 minut temu, DRK napisał: Detroit nr 5. To jest jednak przeklęte miejsce. zaczynam wierzyc w 'gorace' kuleczki...czulem, ze jedynka pojdzie do sas... Edytowane 17 Maja 2023 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Najlepsze miejsce dla Victora, jebać sprawiedliwość dziejową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 jedynka w drafcie + mnostwo gotowki. sas beda czarnym koniem tego off season... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Teraz, kcp78 napisał: zaczynam wierzyc w 'gorace' kuleczki... Drugi raz z rzędu,, 5,,. Jest zawód. Już nie tyle z braku nr 1, ale znowu duuużo poniżej oczekiwań i w ogóle rachunku prawdopodobieństwa. No nic, zawsze pisałem, że SAS dla mnie druga opcja po Pistons dla VW że wzg na Jeremiasza. Chociaż tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 10 minut temu, kcp78 napisał: jedynka w drafcie + mnostwo gotowki. sas beda czarnym koniem tego off season... Właśnie tak kasa to ... wydaje mi się że najrozsądniej będzie obudować Wembe ogarniętymi wetami. Raczej kimś jak np. Barnes a nie Green. Kimś kto pokaże mu trochę z innej strony NBA niż robienie szumu wokół siebie, a skuopienie się na grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Jaja by były jakby Victor nagle powiedział "kij z wami zostaje w Europie", ale by to wszystko się posypało. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) Po jego tt - wątpię Ale może jeszcze warto popatrzeć na Scott z lamelo . No ciekawe Tzn. Że pewnie Oubre nie dostanie propozycji kontraktu z Hornets Edytowane 17 Maja 2023 przez Robaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Komedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 2 godziny temu, kcp78 napisał: zaczynam wierzyc w 'gorace' kuleczki...czulem, ze jedynka pojdzie do sas... Czemu w ogóle już nie pokazują tego? 9 minut temu, BMF napisał: Komedia. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Jakie były szansę Spurs na 1 w tym drafcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Jak każdego 14% The San Antonio Spurs won the NBA Draft lottery and the right to select Victor Wembanyama with the ping pong ball combo 14, 5, 8, 2. The Portland Trail Blazers held the combination 14, 5, 8, 3. They missed by just one number on the final ball. https://twitter.com/TheHoopCentral/status/1658639699911774209?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1658639699911774209|twgr^9f4c5af6e1498b37b9f68d3fd9c988fa4a9cdbdb|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.spurstalk.com%2Fforums%2Fshowthread.php%3Ft%3D301900page%3D5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Znajdź ktoś posty Ignazza o ustawionej loterii i pomocy Lakers gdy ci mieli fajne picki i wklej tu, bo mi jest ciężko na telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 4 godziny temu, kcp78 napisał: jedynka w drafcie + mnostwo gotowki. sas beda czarnym koniem tego off season... Harden coś mówił że chce do TX hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Below are the results from NBA Draft Lottery 2023 presented by State Farm: 1. San Antonio 2. Charlotte 3. Portland 4. Houston 5. Detroit 6. Orlando 7. Indiana 8. Washington 9. Utah 10. Dallas 11. Orlando (from Chicago) 12. Oklahoma City 13. Toronto 14. New Orleans 15. Atlanta 16. Utah (from Minnesota) 17. Los Angeles Lakers 18. Miami 19. Golden State 20. Houston (from LA Clippers) 21. Brooklyn (from Phoenix) 22. Brooklyn 23. Portland (from New York) 24. Sacramento 25. Memphis 26. Indiana (from Cleveland) 27. Charlotte (from Denver via New York and Oklahoma City) 28. Utah (from Philadelphia via Brooklyn) 29. Indiana (from Boston) 30. LA Clippers (from Milwaukee via Houston) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi