karpik Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 12 minut temu, spabloo napisał: Trafiał w collegu 40% z c&s, kończył 66% spod obręczy w HC (i powtórzę - nie tylko na pusty kosz, ale i po wjazdach na koźle). Będzie mógł bronić SG/SF. Rola porządnego 3&D + cutter + kontrataki wydaje się jego podłogą, jeśli nic by nie zrobił z tunel vision (chociaż przed collegem aż tak źle to nie wyglądało). Zakładam, że coś innego zdecydowało niż to co pokazał na parkiecie. Przekonamy się co to było. I będzie to dla mnie bardzo ciekawa lekcja na przyszłość . A może ten draft był jednak tak mocny, że te skille starczyły tylko na 20 miejsce? Po prostu wydaje się, że obecnie skauci coraz mniej cenią tego typu warunki fizyczne, jeśli nie idzie za tym super skill i BBIQ. Bo jak porównasz Whitmore do takiego Bilala, to Cam na dzień dzisiejszy jest dużo lepszym atletą, przede wszystkim jest dużo silniejszy, ale raczej nie ma tutaj zbyt wiele miejsca na poprawę. Coulibaly z kolei poszedł wyżej, bo można w ciemno zakładać, że w 2-3 lata złapie masę, może jeszcze nawet coś urośnie i wtedy to on będzie lepszym atletą od Cama. Czy pójdą za tym też umiejętności? Może pójdą, może nie, przebłyski są, ale na dzisiaj decision making też jest po stronie Francuza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Jett Howard ma ponizej 3 zbiorek na mecz w collegu majac 6.8 wzrostu? Jak to jest w ogole mozliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Maly sleeper z wczorajszego draftu, ktory odbil sie troche viralem w internecie. Eve Wembanyama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Ważniejsze kto wygrał a kto przegrał w tym drafcie poza oczywiście Spurs , które wygrało i nie odwaliło babola stulecia jak wybranie Hakeema ponad Jordanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Winnerzy: Rockets - mimo wszystko mają dwa loteryjne picki, Whitmore spadł strasznie ale jakby ktoś im przed draftem powiedział że mogą mieć i Amena i Whitmora to braliby w ciemno, a raczej kazali się po głowie popukac. Hornets - mieliby idealny draft, gdyby wybrali Scotta. Reszta pickow swietna Jazz - 3 fajnych prospektów Blazers - 3x tak za 2 runde GSW - dostali goscia który nie wiem jakim cudem spadł tak daleko, ale wydaje się idealny do nich i jest NBA ready. Podziemski trudno ocenić, ale ja kupuje ten jego pierwiastek ładnie wyglądającej gry. Wolves - Leonard Miller z 33? Steal Mavs - wzięli swojego człowieka, zrzucili Bertansa i dostali dodatkowy 1st Looserzy: Miami - nie za szybko? Spokojnie można było trade down robic Raptors - ten Dick ugh, mieli na stole lepsze opcje, ale Dick chyba mowi ze nie chcą iść w przebudowę jednak. Mieli na stole lepszych prospektów grających po obu stronach parkietu, a wzięli jednowymiarowego shootera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 A Pacers? Zawsze lubiłem ich wybory ale ten Walker? Nawet sobie oglądałem ten mecz Houston vs UCF i jednak ten Walker wyglądał gorzej. Może coś jest w tym Walkerze czego nie dostrzegam albo jak można poczytać już z kilka dni temu jestem zbyt dużym fanem Hendricksa( i tym bardziej sie ciesze ,ze trafił do Jazz choć zdaje sobie sprawę ,że on ma świetny pakiet wejściowy ale nie ma wielkiego jeszcze pola do poprawy.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 14 minut temu, ely3 napisał: A Pacers? Zawsze lubiłem ich wybory ale ten Walker? Nawet sobie oglądałem ten mecz Houston vs UCF i jednak ten Walker wyglądał gorzej. Może coś jest w tym Walkerze czego nie dostrzegam albo jak można poczytać już z kilka dni temu jestem zbyt dużym fanem Hendricksa( i tym bardziej sie ciesze ,ze trafił do Jazz choć zdaje sobie sprawę ,że on ma świetny pakiet wejściowy ale nie ma wielkiego jeszcze pola do poprawy.) Dla mnie Walker będzie wtopą. Był wyższy i silniejszy od rówieśników to wygladal nieźle, w NBA odbije się o ścianę moim zdaniem. Co do bliźniaków i umniejszania ich rywalom: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Poszło już sporo kontraktów dla ludzi spoza draftu np. SANOGO. TdJ juz się odgraża że będą żałować. To bardzo ciekawe co się tam stało z nim. Ale chciałem tylko napomknąć że to był jeden bodajże z 15 zawodników testowanych przez Kings a mimo tego że wybierali z 54 i 34 to go odpuścili także może być tam jakiś problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 3 godziny temu, Reikai napisał: Maly sleeper z wczorajszego draftu, ktory odbil sie troche viralem w internecie. Eve Wembanyama. To jego siostra? Chyba Sochan jej sie spodobal z tego co zauwazylem jak sie witali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 7 minut temu, bogans2 napisał: To jego siostra? Chyba Sochan jej sie spodobal z tego co zauwazylem jak sie witali Siostra. Z tego co sprawdziłem też grywa zawodowo. 6'1 rocznik 2001. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 51 minut temu, ozzy110 napisał: Siostra. Z tego co sprawdziłem też grywa zawodowo. 6'1 rocznik 2001. 2001 dobry rocznik dla wina i kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 1 Matas Buzelis G League Ignite Wing Born 2004 2 Ron Holland G League Ignite Wing Born 2005 3 Isaiah Collier USC Guard Freshman 4 Zaccharie Risacher France Wing Born 2005 5 DJ Wagner Kentucky Guard Freshman 6 Cody Williams Colorado Wing Freshman 7 Justin Edwards Kentucky Wing Freshman 8 Stephon Castle UConn Guard Freshman 9 Aday Mara Spain Big Born 2005 10 Kyle Filipowski Duke Big Sophomore 11 Omaha Biliew Iowa State Forward Freshman 12 Alexandre Sarr Perth Wildcats (NBL) Forward/Big Born 2005 13 Bronny James USC Guard Freshman 14 Elliot Cadeau North Carolina Guard Freshman 15 Kel'el Ware Indiana Big Sophomore 16 Kwame Evans Oregon Forward Freshman 17 Donovan Clingan UConn Big Sophomore 18 Dillon Mitchell Texas Forward Sophomore 19 Elmarko Jackson Kansas Guard Freshman 20 Ja'Kobe Walter Baylor Wing Freshman 21 Bobi Klintman Cairns Taipans (NBL) Forward Born 2003 22 Thierry Darlan G League Ignite Guard Born 2004 23 Tyese Proctor Duke Guard Sophomore 24 Baba Miller Florida State Forward Sophomore 25 Riley Kugel Florida Guard Sophomore 26 JJ Starling Syracuse Guard Sophomore 27 Adem Bona UCLA Big Sophomore 28 Aaron Bradshaw Kentucky Big Freshman 29 Scotty Middleton Ohio State Wing Freshman 30 Nikola Djurisic Serbia Wing Born 2004 2024 Oby 13 nie w LAL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Mara i Collier tak nisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 3 godziny temu, blackmagic napisał: 2001 dobry rocznik dla wina i kobiet Chyba jestem za stary ale czy ludzie urodzeni po 1999 nie mają 4 lat? Tak ładny miała dekolt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 1 godzinę temu, Mich@lik napisał: Chyba jestem za stary ale czy ludzie urodzeni po 1999 nie mają 4 lat? Tak ładny miała dekolt Ludzie urodzenie w 99 roku maja często dzieci w wieku 4 lat jestesmy starzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 On na serio ma takie paluchy czy to fake? Wygląda jak ET. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Ma ksywę Alien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Khawi czuje sie zawstydzony Jaka ręka omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 (edytowane) 11 godzin temu, allen napisał: Khawi czuje sie zawstydzony Jaka ręka omg Nie tylko ręka Edytowane 24 Czerwca 2023 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi