RonnieArtestics Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 @Koelner nie ma opierdalania sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 2 godziny temu, julekstep napisał: (chyba że chodziło ci tutaj o głupotę autora, który skreślił LeBrona jako alpha doga przez pryzmat jego pierwszych lat gry w gówno-organizacji, to wtedy pełna zgoda ) No w końcu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 8 godzin temu, RonnieArtestics napisał: I bibbyego i Geralda miałem na liście teraz jako pierwszych nice chłopaki PG o charakterystyce podobnej do Bibbyego jest jeszcze sporo, natomiast co do Sf'ow to już jak pisałem wcześniej ta dekada na tej pozycji jest bardzo uboga, więc dziwię się, że nie poszedł wcześniej, zwłaszcza że jest w stanie w small balu na 4. pograć a daje elite D i hustle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, P_M napisał: PG o charakterystyce podobnej do Bibbyego jest jeszcze sporo, natomiast co do Sf'ow to już jak pisałem wcześniej ta dekada na tej pozycji jest bardzo uboga, więc dziwię się, że nie poszedł wcześniej, zwłaszcza że jest w stanie w small balu na 4. pograć a daje elite D i hustle. Ja tam nie wiem gdzie widzisz tych jeszcze kilku rozgrywajacych proven na poziomie CF robiacych ok 20 pkt na skutecznosci kolo 40% za 3, nie bedacych dziurami w ataku, potrafiacymi kreowac I konczyc pnr a takze odnajdujacych sie w grze bez pilki. o Wallacie sam myslalem ale on jest taka dziura w ataku na tym poziomie, ze uznalem ze to dla mnie za duzo Edytowane 6 Czerwca 2022 przez blackmagic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 (edytowane) @Koelner bierz juz tego …. I jedziemy dalej Edytowane 6 Czerwca 2022 przez blackmagic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 27 minut temu, blackmagic napisał: @Koelner bierz juz tego Divaca I jedziemy dalej Powiedział człowiek, który najbardziej lagował do tej pory xD W dniu 5.06.2022 o 16:49, RonnieArtestics napisał: Błąd. No i Koelner zgarnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 (edytowane) 42 minuty temu, P_M napisał: Powiedział człowiek, który najbardziej lagował do tej pory xD No i Koelner zgarnął Najciemniej pod latarnia Czyli Jednak poszedl steve. Sam sie mocno nad nim zastanawialem ale mysle ze na forum ma latke jak ….. i odbior tego picku bedzie negatywny Edytowane 6 Czerwca 2022 przez blackmagic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Godzinę temu, blackmagic napisał: @Koelner 6 minut temu, blackmagic napisał: Kasuj spojlery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 @Koelner widzę filtruje sobie bbref po ppg i na tej podstawie pickuje ostatnio xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 (edytowane) Amare steal, a Reikai imo sporym faworytem żeby się ze mną spotkać na podium @BMF amare by może mniej pasował do Shaqa ale tak bez supportów Yo wziąłbym przed brandem amare lekko Edytowane 6 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: Amare steal, a Reikai imo sporym faworytem żeby się ze mną spotkać na podium gracie jakiś prywatny turniej dla miejsc 6-10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 11 minut temu, julekstep napisał: @Koelner widzę filtruje sobie bbref po ppg i na tej podstawie pickuje ostatnio xD W koszykówkę wygrywa ten co więcej rzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 5 minut temu, Koelner napisał: W koszykówkę wygrywa ten co więcej rzuci a jakimś cudem w erze w której wybieramy mistrzostwo zdobył chociażby Ben Wallace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 37 minut temu, RonnieArtestics napisał: @BMF amare by może mniej pasował do Shaqa ale tak bez supportów Yo wziąłbym przed brandem amare lekko Chciałem Amare jako energizera z ławki, ale mam lepszy fit do Shaqa i ciekawe, czy go weźmiesz. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Ja mam listę 6 picków z których bym chciał by się 2 ostały, to nie spierdolcie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 57 minut temu, RappaR napisał: Ja mam listę 6 picków z których bym chciał by się 2 ostały, to nie spierdolcie tego Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 @RonnieArtestics Zostałem wybrany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: @RonnieArtestics Zostałem wybrany! Najsłabszy pick w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 1 minutę temu, P_M napisał: Najsłabszy pick w grze Marcus Camby jak zawsze niedoceniany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 (edytowane) 2 minuty temu, P_M napisał: Najsłabszy pick w grze Dpoty, najlepiej blokujący i zbierający w lidze. taki nene o wiele gorszy pick a poszedł dwie czy trzy rundy temu. Edytowane 6 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi