Koelner Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: Garnett uczynił go lepszym lepszy to był w cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 20 minut temu, julekstep napisał: to jest dalej ~ten sam gracz (ofc w 97 miał chory TS, ale wtedy była krótsza linia, więc irrelevant) a na pewno więcej sensu ma pisanie że to 'ten sam gracz' niż że w 97 był 'dużo lepszy' Nope, jak grasz ~20% mniejsze minuty (jak Stockton w regularze) niż kiedyś, to jesteś co najmniej ~20% słabszy niż kiedyś, bo Twoje minuty przejmuje Howard Eisley. W playoffach grał większe minuty, ale pewnie dlatego post '98 miał gorsze statsy niż w prime nawet per36 (14.4-10.9 na 57.4 TS% w 88-97 vs 11.5-10.6 na 54.8 TS% w '00), więc same shit. To tak jakby Chris Paul zaczął grać 27mpg za rok (obecny odpowiednik 30mpg przy pace 90), a Ty byś pisał, że w sumie dalej jest w prime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 (edytowane) 11 minut temu, BMF napisał: Nope, jak grasz ~20% mniejsze minuty (jak Stockton w regularze) niż kiedyś, to jesteś co najmniej ~20% słabszy niż kiedyś, bo Twoje minuty przejmuje Howard Eisley. serio 15,86% zaokrąglasz do 20 a nie do 15? 11 minut temu, BMF napisał: W playoffach grał większe minuty, ale pewnie dlatego post '98 miał gorsze statsy niż w prime nawet per36 (14.4-10.9 na 57.4 TS% w 88-97 vs 11.5-10.6 na 54.8 TS% w '00), więc same shit. różnica w TSie to bullshit - odejmij okres 88-91 (o którym sam przecież pisałem że to ten jego minimalny 'peak' - i to w takiej wersji powinno się go brać, mając do wyboru całą karierę) i outlier z 97 przy krótszej linii to wyjdzie ci że TS z 00 to standardowy stocktonowy TS z lat 92+ (czyli prime) 11 minut temu, BMF napisał: To tak jakby Chris Paul zaczął grać 27mpg za rok (obecny odpowiednik 30mpg przy pace 90), a Ty byś pisał, że w sumie dalej jest w prime. no przecież CP grał w tym roku ~15% mniejsze minuty niż w swoich 'najlepszych' latach 13 minut temu, Koelner napisał: lepszy to był w cavs ale tam musiał podawać jakimś gamoniom a nie najlepszemu graczowi tego atfa to i asyst nie było Edytowane 2 Czerwca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Teraz, julekstep napisał: serio 15,86% zaokrąglasz do 20 a nie do 15? 18% (a tak naprawdę więcej, bo te 36.2 mpg w 88-97 było przy wyższym pace), to wyjdzie 20%. 1 minutę temu, julekstep napisał: różnica w TSie to bullshit - odejmij okres 88-91 (o którym sam przecież pisałem że to ten jego minimalny 'peak' - i to w takiej wersji powinno się go brać, mając do wyboru całą karierę) i outlier z 97 przy krótszej linii to w wyjdzie ci że TS z 00 to standardowy stocktonowy TS z lat 92+ (czyli prime) Nope, krótsza trójka względem średnich z kariery dała mu z 1,5% boosta do TS w tym okresie zakładając jego średnie z kariery (bo nie rzucał zbyt wiele za 3), wciąż to będzie below average dla jego nie-peakowego prime produkcja w '00, ale jako, że sprawdzam takie bezsensowne rzeczy, to mówię pas, zobaczymy kogo przekonasz. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 3 minuty temu, BMF napisał: 18% (a tak naprawdę więcej, bo te 36.2 mpg w 88-97 było przy wyższym pace), to wyjdzie 20%. no ja porównałem do 97 - czyli dalej wersji gdzie był 'dużo lepszy' 3 minuty temu, BMF napisał: Nope, krótsza trójka względem średnich z kariery dała mu z 1,5% boosta do TS w tym okresie zakładając jego średnie z kariery (bo nie rzucał zbyt wiele za 3), wciąż to będzie below average dla jego nie-peakowego prime produkcja w '00, ale jako, że sprawdzam takie bezsensowne rzeczy, to mówię pas, zobaczymy kogo przekonasz. ;] TYCH CO SIĘ ZNAJĄ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 @P_M w końcu. Jermaine powinien iść z rundę wcześniej, @RappaRskoro jesteś organizatorem, a niedawno byłeś za tą opcją, może skupimy się i zrobimy dwie grupy po 5 drużyn a później finał i mecz o 3 miejsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 @blackmagic jedziesz z koksem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 36 minut temu, Reikai napisał: @blackmagic jedziesz z koksem Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Laf wybrał 05-06 (flop z dallas) ponad finals mvp bo Parker robił 1ppg więcej w PO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 @RonnieArtestics zaktalizujesz 1 post? Ciezko sie dokopac do postu @julekstep na ktorejs stronie, ulatwi to wybieranie bo niewiadomo kto co i gdzie bral, kto zostal a kto nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Teraz, Reikai napisał: @RonnieArtestics zaktalizujesz 1 post? Ciezko sie dokopac do postu @julekstep na ktorejs stronie, ulatwi to wybieranie bo niewiadomo kto co i gdzie bral, kto zostal a kto nie. ciężko? przecież jest na górze drugiej podstrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: ciężko? przecież jest na górze drugiej podstrony Mozesz rzucic linka? Od tygodnia jestem czlowiek ketanol i nie bardzo kleje, kompletnie tego nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Teraz, Reikai napisał: Mozesz rzucic linka? Od tygodnia jestem czlowiek ketanol i nie bardzo kleje, kompletnie tego nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: Omg, szukalem w temacie komentarze, a nie draft :] dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Wkleiłem tez w pierwszy post już jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 (edytowane) tony parker iverson artest dhoward, ladnie LAF tu jedzie z januszkami. tylko jako Peja mi nie pasuje rzutowo Rozumim że gracie roto gdzie można tankowac jakąś kategorię. Edytowane 3 Czerwca 2022 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 @RappaR to co robimy dwie grupy i finał i mecz o 3cie? nie ma z nami pablo, jestem ja i Laf czyli o aktywność się nie trzeba obawiać. Co na to inni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 14 minut temu, RonnieArtestics napisał: @RappaR to co robimy dwie grupy i finał i mecz o 3cie? nie ma z nami pablo, jestem ja i Laf czyli o aktywność się nie trzeba obawiać. Co na to inni? Ja jestem za, łatwiej wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 pochwalam zapał ale poprzedni atf udało się zakończyć ponieważ był ranking i elo ( chociaż dwie osoby i tak miały wyjebane w opis ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 11 minut temu, Koelner napisał: pochwalam zapał ale poprzedni atf udało się zakończyć ponieważ był ranking i elo ( chociaż dwie osoby i tak miały wyjebane w opis ) No ale mowie, teraz są sami maniacy! I tak nie wejdziesz do finału ani meczu o 3 miejsce wiec tobie to różnicy nie zrobi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi