P_M Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 (edytowane) Jedziemy Grażyna, ATEEFY Gramy, kolejki pijemy, ten rok jest nasz! A poważnie najlepszego w nowym roku:) Edytowane 31 Grudnia 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Najebany wydałem na pokera 2 koła w Mombaskim kasynie 10/10 Dzisiaj wracam Wyjebałbym więcej ale polubił mnie jakiś lokalny boss i potem dawał mi żetony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 hakuna matata dziambo dziambo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 20 godzin temu, RappaR napisał(a): Można też kłamać, wiesz? 15 minut temu, RappaR napisał(a): Najebany wydałem na pokera 2 koła w Mombaskim kasynie 10/10 Dzisiaj wracam Wyjebałbym więcej ale polubił mnie jakiś lokalny boss i potem dawał mi żetony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 25 minut temu, RappaR napisał(a): Najebany wydałem na pokera 2 koła w Mombaskim kasynie 10/10 Dzisiaj wracam Wyjebałbym więcej ale polubił mnie jakiś lokalny boss i potem dawał mi żetony 2 koła czego? Nowy rok a i rapcio jakiś ostrożniejszy, szkoda xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): 2 koła czego? Nowy rok a i rapcio jakiś ostrożniejszy, szkoda xD Skoro w mumbaskim to szylingów kenijskich, czyli jakieś 50 złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 1 minutę temu, fluber napisał(a): Skoro w mumbaskim to szylingów kenijskich, czyli jakieś 50 złotych Liczę w polskich Wkuone na wjazd 20 koła tutejszych 6 minut temu, agresywnychomik napisał(a): 2 koła czego? Nowy rok a i rapcio jakiś ostrożniejszy, szkoda xD I tak mnie nie lubisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 34 minuty temu, RappaR napisał(a): Wyjebałbym więcej ale polubił mnie jakiś lokalny boss i potem dawał mi żetony Mam nadzieję, że tym razem nie skończyło się klaskaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 13 minut temu, fluber napisał(a): Mam nadzieję, że tym razem nie skończyło się klaskaniem Jestem tolerancyjny, ale nie jestem gejem Dla Ciebie bym zrobił wyjątek, ale nazwałeś mnie pierdolnietym i się skończyła miłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 41 minut temu, RappaR napisał(a): Liczę w polskich Wkuone na wjazd 20 koła tutejszych I tak mnie nie lubisz Bo sie Ciebie nie da lubieć xD nie dajesz sobie szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Bo sie Ciebie nie da lubieć xD nie dajesz sobie szans. Przeżyje Trzymaj się w UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Ale @agresywnychomik ma rację że mnie ciężko lubic Gadałem z jednym murzynem, powiedziałem że go lubię i go kupię, nie dał ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 10 minut temu, RappaR napisał(a): Ale @agresywnychomik ma rację że mnie ciężko lubic Gadałem z jednym murzynem, powiedziałem że go lubię i go kupię, nie dał ceny Kup klub NBA najpierw, będzie łatwiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 @Pablo81 i @jack mają rację Wypierdoliłem przez balkon feministkę I tak,bili mi brawo Jakby co parter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 11 godzin temu, RappaR napisał(a): @Pablo81 i @jack mają rację Wypierdoliłem przez balkon feministkę I tak,bili mi brawo Jakby co parter Pewnie wysoki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 6 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Nad klifem, kanionem, czy tam inna przepaścią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Parter niski ale pod balkonem slumsy. Lasia już z tego nie wyszła. Widok z parteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 W dniu 5.01.2024 o 23:42, RappaR napisał(a): @Pablo81 i @jack mają rację Wypierdoliłem przez balkon feministkę I tak,bili mi brawo Jakby co parter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Niech ktoś mi poleje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Proszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi