Maciek9020 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Findek. Znajdź mi w tej lidze 4, która broni, zbiera, i nie jest lamą w ataku, taki uniwersalny PF. Taj Gibson :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 taj jeśli w danym dniu nie ma mid range to to jest tylko finisher. Chodzi mi o zawodnika z "górnej pólki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 jesli taka wymiana z Piston by przeszla to jest dla Bulls nie do odrzucenia. A Bogans pewnie wrocilby do Bulls po zwolnieniu bo w Detroit bylby kompletnie zbedny. Z 8 mozna cos ciekawego wybrac, nawet w slabym drafcie. ten Burks moze przypasuj, Biyombo, moze ostalby sie Leonard jak nie wezma go Raps albo slabo wypadnie przed draftem (zniennik dla Denga w sam raz chyba?). Jeszcze moze byc sporo przetasowan. I co do draftu to moze do Bulls trafic Faried? Beda go wogole testowac? Atleta z wybitna zbiorka mimo ze maly to chcialbym zobaczyc go u Toma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 wiesz co matek, ja już podziękuje za mega atletów alla around, "potrafie wszystko a w konsekwencji nic nazywam się james johnson". Pistons mają problem z kasą i numerek który mogą oddać. Podejrzewam że mogliby pójśc na taki deal. Chociaż hamilton+pick za iggego ? aha bogans miał operacje kolana, termin jego TO mija 10 czerwca. Ale na pewno zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 wiesz co matek, ja już podziękuje za mega atletów alla around, "potrafie wszystko a w konsekwencji nic nazywam się james johnson".Jaki z Farieda all around atleta?? To jest właśnie idealny gość do drużyny, która ma zamiar walczyć o mistrza, bo jest energizerem, świetnie zbiera i broni. Tacy zawodnicy są najlepsi, bo nie muszą się przestawiać, zmieniać swojego stylu gry. Mogą poprostu robić dokładnie to samo co robili w NCAA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 tak, może. ale w bulls potrzeba talentu a nie energii, bo energie już mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 ale w bulls potrzeba talentu a nie energii, bo energie już mamy.GO BOOZER! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Kilka dni do draftu. okolo tydzen temu jerry zabrał głos po wpierdolu od miami. Mówił że to jest niedopuszczalne zeby przegrac mecz majac +12 na 3 min przed koncem itp, czyli standard. Powiedział również że zespół przegrał bo nie było drugiego gracza (2) który razem z rosem pociągneli by atak. I że przewidywane są zmiany na tej pozycji. Dziś Forman wypowiedział się o CB, doszukiwał się jego słabszej gry w kontuzjach, powiedział że okczekuje od niego dobrej gry blablabla. Powiedział również że zespół będzie 'ulepszany' tak by pokonać miami. W sumie jest nadzieja, że jakiekolwiek ruchy będą podejmowane. Najpierw właściciel potem GM mówią o tym, więc coś będzie na rzeczy. Szkoda że dziś pietrus zaakceptował umowę suns, szkoda. bardzo bardzo nieoficjalnie bulls podobno przez weekend kontaktowali się z pistons,nix, nets i houston. z pistons pewnie w sprawie ripa (choć może i gordona +pick) z nix zapewne w sprawie numerka, scauci podobno podjarani są thompsonem, nie wiem czy on coś wniesie, mając pick ~20 to ja w nocy o północy biorę marszona. z houston zapewne w sprawie lee. Z nets nie wiem po co, może w sprawie morrowa. Szczytem marzeń byłby igoudala, nawet kosztem joakima, nie nie żartuje. Asik pokazał że może być kimś (w obronie) jest większy, ma lepsze warunki i będzie można go rozwinąć w ataku. Myślę że lepszym fitem dla druzyny w serii z heat jest iggy króry daje ellite D, razem z dengiem a w offensywie jest pewną opcją na końcówki. Ogólnie widać że jerry gotowy jest na przekroczenie luxury, choć nie wiadomo co nas czeka w nowym CBA. Bulls workoutują. Ostatnio zaprosili brada wanemekera, ligginsa, malcolma lee, jj johnsona, singlera, jimmego butlera, austina freemana i paula cartera Jeśli podtankujemy w góre to warto brać marszona, thompson może i fajny ale mamy już korvera, burks poza zasięgiem. Jesli nie zrobimy nic i będziemy miec te 2 numerki na koniec rundy to trzeba brać przedewszystkim jakiegoś niskiego, a ostatnio jaram się charlsem jenkisem i wysokiego najlepiej harper albo właśnie JJJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajezid Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Z Nets podobno rozmowa była o : Morrow +27 pick za CJ + 28 i 30 a Nyk to ponoć do nas zagadali o Taja za ich 17 pick , ale to tylko ploty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteroo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Z Nets podobno rozmowa była o : Morrow +27 pick za CJ + 28 i 30 a Nyk to ponoć do nas zagadali o Taja za ich 17 pick , ale to tylko ploty no no liczą na to ze oddamy już ogranego świetnego rolersa za 17 pick w tak słabym drafcie :shock: A co do pierwszego to już bardziej ale nie wiem czy nam się to opłaca. Właściwie mógł by ktoś napisać jak Morrow broni bo szczerze nie za wiele meczy z nim widziałem a tym bardziej nie skupiałem się konkretnie na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 no słabo broni. ForPax z gruba ma ciężką sytuacje. Człowiek którego będą/poszukują musi. a) przede wszystkim nie być dziurą w obronie. musi sam sobie kreować pozycje i to jest nawet ważniejsze od c) c) musi umieć rzucać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 no no liczą na to ze oddamy już ogranego świetnego rolersa za 17 pick w tak słabym drafcie :shock: Draft jest słaby jeśli chodzi o TOP5 w sensie, że nie ma pewnych materiałów na all star. Ogólnie jest "głęboki" i można wyłowić sporo fajnych graczy. PS. Morrow broni słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk#1 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Pistons mają problem z kasą i numerek który mogą oddać. Podejrzewam że mogliby pójśc na taki deal. Chociaż hamilton+pick za iggego ? aha bogans miał operacje kolana, termin jego TO mija 10 czerwca. Ale na pewno zostanie. Jaki problem z kasa? Dopiero co zmienil sie wlasciciel. Jesli Pistons maja problem z kasa to moga puscic Prince'a, Stuckeya i beda mieli kilka milionow pod salary. Kazdy chcialby Pistons okrasc z 8 picku, ale prawda jest taka, ze przed trade deadline Cavs chcieli wziac Ripa za lottery protected pick 2012. Nie wyobrazam sobie zeby Dumars oddal Gordona bez dania mu szansy pogrania jako glowny SG (a takiej sytuacji przez dlugi okres czasu nie mial) - nawet jesli z zamiarem 'podkrecenia' jego cyferem przed wymienieniem do innego klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 w wymianie Stuckey'a i Prince'a zycze powodzenia i to zycze bez jakiejkolwiek ironii, podobnie rzecz sie na z CharliemV i Gordonem (a juz pomysł powrotu tego ...do Bulls z grzecznosci przemilczę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk#1 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 w wymianie Stuckey'a i Prince'a zycze powodzenia i to zycze bez jakiejkolwiek ironii, podobnie rzecz sie na z CharliemV i Gordonem (a juz pomysł powrotu tego ...do Bulls z grzecznosci przemilczę) Stuckey i Prince sa wolnymi agentami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Prince to będzie jeden z najbardziej łakomych kąsków na rynku FA. Tacy Clippers czy Kings mogą mu zaoferować pare ładnych baniek ze sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 doświadczony zawodnik jak on do Clippersów by się nadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Clippers na to nie wpadna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Może nie każdy czyta relagm. Ralph, chyba najbardziej wiarygodny tam człowiek pisze o tym że: 1) Rockets offer Bulls Lee, Hill and Future 1st for Asik, Korver , 28 and 30 (Bulls thinking is Lee, Chase, Hill, Future 1st for Asik, Korver, Lucas and 30) 2) Bulls offer Nets Watson, 28 and 30 for Morrow and 27 3) Bulls offer Thunder Watson, 28 and 30 for Nate Robinson and 24 4) Bulls and Pistons talk Boozer: No details as of yet 5) Bulls and Wizards talk Boozer: No details as of yet jak dla mnie. 1) lee dla bulls jest >>> od korvera. Asik za hilla ? w sumie ok. chociaż nasza opcja w huj lepsza ;p . 2) było, ale nie jestem przekonany czy to byłoby dla nas dobre, korver+morrow ? 3) bardzo pozytywne choć nate to nie to co watson w D. 4) kurde, ten boozer to jest ? . Kilka ładnych lat czekaliśmy na scorera z pomalowanego, w końcu go mamy i rozczarowanie, po części nie jego wina, ale rezygnujemy z teoretycznie 20-10 na rzecz czego? 8 picku+hamiltona+jerebko. 5) również, co możemy dostać od wizz. Blatche? to chyba jeszcze większy kołek w obronie. już lepszy pakiet mogą nam zaoferować zdesperowani magic bass+reddick+duhon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ja pi****le na miejscu Bulls nie zastanawialbym sie nad ta wymiana z Rockets. Jebac Asika, Hill nie jest zly a dodatkowo jest czarny :wink: dostaliby Lee bez straty Gibsona to jest najwazniejsze. ja sie targuja (bo tak wypada) to powinni zapytac o Williamsa zamiast o Chase (to moze by przeszlo) i sa zajebiscie do przodu juz na starcie offseason. jeszcze dodatkowo future 1st (co bedzie napewno w okolicach 15 picku jak nie bedzie protected), w polaczeniu z pickiem od Charlotte daje Bulls szanse na wybranie dobrego rolesa w przyszlosci do uzupelnienia skladu lub dobra karte przetargowa w przyszlych transferach. rose watson lee brewer deng williams booz gibson noah hill czego tu brakuje poza zdrowiem i 20-10 booza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi