LONGER01 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Jak w pierwszej rundzie są takie problemy z wybieraniem, to co będzie w drugiej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 @LAF nie rób syfu, Murray nie został wybrany przez Nets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 7 godzin temu, LAF napisał: 24. Nets - Kris Murray @ernie9005 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Lafowi chodzi o to, ze Nets wybierajac po czasie dostali autopickiem Krisa Murraya. Dajcie dac w wiazacy sposob jaka decyzja i kto zostal wybrany, zebym wiedzial na czym stoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Godzinę temu, ernie9005 napisał: Lafowi chodzi o to, ze Nets wybierajac po czasie dostali autopickiem Krisa Murraya. Dajcie dac w wiazacy sposob jaka decyzja i kto zostal wybrany, zebym wiedzial na czym stoje. Nikt nie wybierał po nim, była noc, @kolader był najebany, co jest dla mnie wystarczającym powodem opóźnienia. Dariq Whitehead w Nets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Myślę, że to dwa różne przypadki, te deadline w drafcie jest po prostu po to, żeby sprawnie szło i @ernie9005 miał prawo wyboru już minutę po północy kogokolwiek poza Murrayem. Nie wybrał nikogo, więc @kolader wziął Dariqa. To tylko zabawa, nie mam pojęcia czemu tak bijesz o to pianę. Ja się upierał i tracił czas na kłótnie o to nie mam zamiaru, po prostu proponuję więcej luzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 3 minuty temu, LAF napisał: Twoje rozwiązanie jest krzywdzące dla innych, którzy chcieli wziąć Dariq a czekali po trade up w zależności od tego kogo wybierze @kolader. Mieli oni 20 m na dogadanie się z @ernie9005 zamiast spokojnie poczekać do rana. Jak na moje idzie autopick , ale skoro 20 m wystarczy na wybór i w sumie termin nie jest ważny to nie wiem co napisać. Ok, Kris Murray w Nets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Ale kolader zdążył, zanim wleciał post z autopick, wiec nie wiem o co afera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 11 minut temu, RonnieArtestics napisał: Ale kolader zdążył, zanim wleciał post z autopick, wiec nie wiem o co afera ? Zdążył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 gość pisze, że w końcu mógł się wyluzować po ciężkiej kontuzji a tu oczywiście @LAF samozwańczy krul draftu wylicza mu minuty, bo się spóźnił kilka minut lodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Ja nie wybiore dopoki nie bedzie ostatecznej informacji kto w Nets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Dobra, wprawdzie dopiero ogarniam życie ale - wybór @kolader był w czasie założonego dnia - Ok, nie był zbyt wcześnie ale zmieścił się w czasie - @LAF wpisał po wyborze koladera wiec zupełnie nie rozumiem po co było to napisane - @ernie9005 kontynuuj proszę draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 28 minut temu, LAF napisał: Nie No Karpik serio ? Nie zdążył i jest autopick , czekałem aż Ty wstawisz szczerze mówiąc , ale Ciebie nie było więc wstawiłem tuż po poście aby rozwiązać wątpliwości , że jest po czasie. Zreszta można spojrzeć , że jest grubo po. Odpowiedziałem na pytanie Ronniego. Biorąc pod uwagę, że masz #26 i jako jedyny walczysz tu "o sprawiedliwość", to wszystko mi wygląda na to, że masz po prostu w tym swój interes. Tylko ptaszki ćwierkają, że Cavs byli zainteresowani bliźniakiem i teraz draft stoi z tego powodu. Jak odezwie się kolader, to pójdzie wymiana i tyle będzie z tej "sprawiedliwości". De facto jesteś w tej chwili osobą, która wstrzymuje draft, a dostępni jesteśmy aktualnie wszyscy i można nadgonić. We wszystkich zabawach typu ATF była zasada, że jeśli nie wybierzesz w czasie, to kolej na następną osobę, a ty możesz sobie wybrać w dowolnej chwili, po prostu z niższym pickiem. Ernie nie wybrał nikogo przed pickiem Nets, więc proponuję skończyć z tą farsą i wybierać dalej. Widzę, że @Szulim i @RonnieArtestics są podobnego zdania, także ostateczna decyzja to Dariq w Nets i wybiera @ernie9005. Będzie po prostu szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 XD LAF i Wendell widze reunion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Przepraszam za zamieszanie. Nie to było moja intencją. Jak mi literki na klawiaturze zaczęły spierdalac to poczekałem aż się ciut uspokoi. PS Polecam "Wolni Ludzie" na mariackiej w Katowicach. Kubańskie klimaty. Chciałem se tam wyrobić kartę stałego klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 @MarcusCamby masz listę Hawks na pick #31? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 20 minut temu, karpik napisał: @MarcusCamby masz listę Hawks na pick #31? Ja wybiorę osobiście. Do kiedy mam czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 6 minut temu, MMM2121 napisał: Ja wybiorę osobiście. Do kiedy mam czas? Formalnie jutro mozesz wybrac, ale mile widziane jest szybsze wybieranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 ehhh Alonzo mi ukradł pick kurde, zajebalem się i negocjowałem nie z tym co go miał haha, brawo Alonzo, to mój prospekt ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Jaquez fajny kolo, prawie tak fajny jak Sidy. Teraz chyba @LAF, w pierwszym poście tematu o drafcie staram się aktualizować na bieżąco kolejność, ale dużo się wymieniacie i mogłem coś pominąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi