Lucas Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Szkoda ze tak sie przedluzylo i @january nie zdazyl wybrac, bo teraz mialbym chwilę tez, a tak pewnie troche sie przeciagnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 1 minutę temu, Lucas napisał: Szkoda ze tak sie przedluzylo i @january nie zdazyl wybrac, bo teraz mialbym chwilę tez, a tak pewnie troche sie przeciagnie Przepraszam ale negocjowałem Trade down jak zabrano mi kebaba I bym się przechytrzył bo myślałem ze Wagner będzie dostępny z #12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Teraz, ignazz napisał: Przepraszam ale negocjowałem Trade down jak zabrano mi kebaba Ja nie mam pretensji, bardziej mnie to bawilo, ze byles jednym z poganiajacych (rok temu chyba tez jesli mnie pamiec nie zawodzi), a teraz Ty zatrzymałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Teraz, Lucas napisał: Ja nie mam pretensji, bardziej mnie to bawilo, ze byles jednym z poganiajacych (rok temu chyba tez jesli mnie pamiec nie zawodzi), a teraz Ty zatrzymałeś Rok temu z Dallas wymieniłem 13 na 14 oraz z Portland 16 na 18. Taki mam styl on live. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Nikt nie ma numeru lub namiary do @january by wrzucić jego wybór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Teraz, Ashigaru napisał: Nikt nie ma numeru lub namiary do @january by wrzucić jego wybór? @MarcusCamby to byłby świetny moment aby wrócić na dobre. Byłyby oklaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Bezpieczny wybor Pels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Ah ten Moody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 1 minutę temu, MMM2121 napisał: Bezpieczny wybor Pels Myślałem, że pójdzie high risk jak to Pelicans mają w stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Moody świetnie pasuje jako trzecia opcja za Bagleyem i Wisemanem. Dobry wybór. Wagnera nie kupuję tak wysoko, trochę mi Saricia przypomina. Niby wszystko potrafi, ale nic zajebiście, nie wiem czy Franz podobnie nie skończy w NBA, czyli jako backup 5 za kilka lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 8 minut temu, ignazz napisał: Przepraszam ale negocjowałem Trade down jak zabrano mi kebaba I bym się przechytrzył bo myślałem ze Wagner będzie dostępny z #12 A ty wybrales tego drugiego, przy ktorym sie wahalem. On albo Sengun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 3 minuty temu, karpik napisał: Moody świetnie pasuje jako trzecia opcja za Bagleyem i Wisemanem. Dobry wybór. Wagnera nie kupuję tak wysoko, trochę mi Saricia przypomina. Niby wszystko potrafi, ale nic zajebiście, nie wiem czy Franz podobnie nie skończy w NBA, czyli jako backup 5 za kilka lat. imho on obroni się w lidze, ale w sytuacji SAS szukałbym większego potencjału, maja jeszcze czas na rozwój prospectow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Wagner, Sengun, Giddey to bylo moje top3 do wyboru z #10 i balem sie, ze nikt nie zostanie. Jaram sie troche Giddeyem, najbardziej przez "pewnosc" chcialem Wagnera, ale najwiecej milosci mialem do Josha i ciesze sie, ze trafil do Suns Zwlaszcza, ze mielismy w poprzednim sezonie przez kontuzje pewne problemy z rozgrywaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 9 minut temu, MMM2121 napisał: imho on obroni się w lidze, ale w sytuacji SAS szukałbym większego potencjału, maja jeszcze czas na rozwój prospectow. Dlatego Wagner jest dostępny w rozmowach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Fajny pick @Lucas. Bardzo intrygujący prospekt i jeszcze fajny fit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 44 minuty temu, ignazz napisał: San Antonio Spurs #8 Franz Maurer Wagner aus Deutchland @january Następna taka wstawka bez pełnego imienia i nazwiska gracza skończy się z konsekwencjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 5 minut temu, Braveheart22 napisał: Fajny pick @Lucas. Bardzo intrygujący prospekt i jeszcze fajny fit. Bede mial kogo na IO oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 2 minuty temu, january napisał: Pels to nie mój zespół, więc z 9 poszedlem bez szaleństw z high risk pickami, bo wskaznik bustability z Bagleyem Wisemanem i Whitem juz w NO jest zbyt wysoki. No cóż widać, ze nie szanujesz wizji swojego poprzednika, trzeba było wybrać atletycznego sk****syna bez rzutu, a nóż tym razem by się udało xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Ojp prawie giddey by został dla mnie. Szkoda, szkoda, rok pograłby u boku CP3 i wiele by się nauczył. Zaraz wybiore @Tecu jak coś się szykuj. @Lucas gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 OFICJALNIE: Z #21 i #34 wybierze w imieniu Cavs @Szulim gdyż ja nie będę miał czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi