ignazz Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Wiggins u nas gra za 15. I to jak gra ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) 4 minuty temu, ignazz napisał: Nie w naszej grze To ja już czegoś nie rozumiem. Jedni piszą o graczach - poczekajmy jak się wyceni w rl, Ty na fakt, że Collins w rl uważa, iż jest wart maxa odpowiadasz - nie w naszej grze. O co biega? Widzę każdy przyjmuje wygodną mu narrację i tyle XD Edytowane 15 Listopada 2020 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 7 minut temu, Braveheart22 napisał: To ja już czegoś nie rozumiem. Jedni piszą o graczach - poczekajmy jak się wyceni w rl, Ty na fakt, że Collins w rl uważa, iż jest wart maxa odpowiadasz - nie w naszej grze. O co biega? Widzę każdy przyjmuje wygodną mu narrację i tyle XD Tylko CambyGOATowi możesz ufać. Jedyny sprawiedliwy w tej grze. Reszta to zwykłe cwaniaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 49 minut temu, ignazz napisał: Może czas bardziej świadomie głosować. kto to mowi xdddddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) 20 minut temu, january napisał: Żaden problem, rynek wyceni za rok Isaaca, Zacha i Shameta. Bo Allena to na swoje szczęście z tego co kojarzę zamiast kontrolować wymiany nowych by nie byli dymani już nowemu GMowi zdążyłeś wcisnąć go dymając, supcio Na Allena byli chętni również doświadczeni GMowie, także to nie ja go wciskałem, tylko wybrałem jedną z ofert Jak tak strasznie Cię to boli, to trzeba było nie uciekać z rady, bo to nie ja akceptowałem tę wymianę, a pozostała trójka. Także kolejna szpileczka minęła cel, ale śmiało próbuj dalej, niedziela jeszcze długa, na pewno coś jeszcze wymyślisz. Niemniej jednak pochlebia mi, że aktualny miszcz właśnie zaczyna narrację mającą na celu utrudnić życie drużyny, która nawet u nas jeszcze nie awansowała jak dotąd do PO. Mam jednak nadzieję, że stać Cię na bardziej wyrafinowane zagrywki Edytowane 15 Listopada 2020 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 47 minut temu, january napisał: Nom po zeszłorocznym reject extension Ingrama to tu nikt z Isaaków, Collinsów czy innych poniżej maxa extension nie klepnie W 1R, która będzie przed czasem będzie ciekawy case Davisa (imo po rozczarowującym sezonie Knicks 1+1PO tu klepnie, ale nic dłuższego). Reszta (Siakam - 28%SC bo all-NBA, Ingram, Murray, Brown) raczej maxy z 8% year raise, chyba że w RL dadzą teraz jakąś zniżkę, tzn tylko 1 może to zrobić Nie wiem czy będzie jakieś 6 nazwisko w 1R, zobaczymy Jeszcze żyjesz w rzeczywistości, że Ingrama ktoś tu klepnie poniżej maxa? Daj już spokój szkoda klawiatury ...:) był James bo Lakers, był Butler bo 5 lat i wielka miłość i DAR za grosze, pora płacić w Lakers co do Davisa to u niego chyba 2+1 jest najlepszym wyjściem by za 2 lata podpisać maxa za 35% z wyższym salary, także wątpię by Davis klepał teraz jakieś 5 lat teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 21 minut temu, MarcusCamby napisał: A np. @cvbe pewnie żałuję, że przepłacił Buddy Hielda No nie przewidziałem pandemii i stojącego w miejscu SC a i tak ledwo to extension przeszło ale Buddy ma nadal mocne miejsce w moim planie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 12 minut temu, january napisał: Rok temu już napisałem przy braku klepnięcia 108/4 dla Ingrama z zakrzepicą, że za rok będę czuwał nad tym by jakiekolwiek zniżki nie przechodziły Gdybyś miał choć trochę rigczu i nie był takim cwaniakiem, to i bez tego byś to robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, january napisał: Nom po zeszłorocznym reject extension Ingrama to tu nikt z Isaaków, Collinsów czy innych poniżej maxa extension nie klepnie W 1R, która będzie przed czasem będzie ciekawy case Davisa (imo po rozczarowującym sezonie Knicks 1+1PO tu klepnie, ale nic dłuższego). Reszta (Siakam - 28%SC bo all-NBA, Ingram, Murray, Brown) raczej maxy z 8% year raise, chyba że w RL dadzą teraz jakąś zniżkę, tzn tylko 1 może to zrobić Nie wiem czy będzie jakieś 6 nazwisko w 1R, zobaczymy tak rozczarowujący, że jakby było zdrowie to byś dostał wpierdol w finale . zauwazylem od dluzszego czasu, ze budujesz narracje 1+1. nie wiem jaki to mialoby sens dla davisa, ale spoko, próbuj dalej wygrywać z konkurencją nieczystymi zagrywkami (via zeszłoroczne FA i Rubio), zamiast własnymi ruchami. Edytowane 15 Listopada 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 dlaczego nie ma downvot'eow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 @kolader zamiast wybierzesz, to sprawdź skrzynkę. Jak to możliwe, że koleś który właśnie w jednym z mocków wpadł do I rundy a w żadnym nie spada poniżej #40 ostaje mi się do 56 numeru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Szkoda, że @Eld nie widziałem, że taki napalony jesteś na te ostatnie picki w drafcie. W zębach bym Ci ten pick przyniósł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Szkoda, że @Eld nie widziałem, że taki napalony jesteś na te ostatnie picki w drafcie. W zębach bym Ci ten pick przyniósł Przecież ten koleś właśnie w jednym z mocków wylądował na #30, a w żadnym nie jest poniżej #40. Jak przy 38 widziałem że nikt go nie bierze, to chyba każdego do 56 picku męczyłem o oddanie + spam trading block. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Przecież ten koleś właśnie w jednym z mocków wylądował na #30, a w żadnym nie jest poniżej #40. Jak przy 38 widziałem że nikt go nie bierze, to chyba każdego do 56 picku męczyłem o oddanie + spam trading block. Do mnie nie pisałeś, a oddałbym Ci swój 55 pick z przyjemnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 1 godzinę temu, january napisał: Tia xd Pyskaty się zrobiłeś po minimalnym przejściu 1R w końcu Nieczyste to były umowy Kawhiego (ciesz się, że Ci to przeszło, bo uczciwie to miałbyś go UFA potencjalnie za rok) i próbki z Irvingiem. Finansowo dla Davisa najlepsze jest 1+1, za rok znowu z kimś (tu zależy jak podziałają Knicks) 1+1 i w 2022 wyższy max. To nie sytuacja z RL, gdzie żądał wymiany do konkretnej organizacji i machnął z nią tytuł I tak ode mnie masz bonus zaufania, bo ja tam zagłosuję na AD 1+1 Knicks, a nie dla wszystkich jest to oczywiste:) Jasiu ogarnij pls...za te akcje z Butlerem to powinieneś być ostatnią osobą która poucza innych jak obchodzić się ze swoimi gwiazdami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 8 minut temu, january napisał: A i tak wygrałem dzięki @MarcusCamby Butlera, za co mu serdecznie dziękuję:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Tak czytam i mam wtf. Jedni piszą że John Collins nie zasługuje na maxa a drugi że Zach poniżej maxa nie zejdzie. Czy po prostu niedziela nie dla mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 22 minuty temu, Eld napisał: Przecież ten koleś właśnie w jednym z mocków wylądował na #30, a w żadnym nie jest poniżej #40. Jak przy 38 widziałem że nikt go nie bierze, to chyba każdego do 56 picku męczyłem o oddanie + spam trading block. Cieszę się twoim szczęściem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 14 minut temu, kolader napisał: Cieszę się twoim szczęściem Dziękuję. Już straciłem nadzieję, ale trochę się niepokoję dlaczego on dotrwał aż do 56? Może wszyscy wiedzą o czymś, o czym ja nie wiedziałem? Że się coś połamał czy co. Catch and shot za 3 - check, niezły defender - check, chory atleta, bardzo dobry w transition, nie potrzebuje piłki w rękach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Stanley to na razie atleta, może będzie kiedyś z niego koszykarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi