Eld Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 A i jak by co to można wybierać już minutę po północy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 2 minuty temu, Eld napisał: od 7 rano będę sprawdzał co 10 minut co @BMF wymyślił/zrobił. Nie wiem czy coś wymyślę, Ozzy napisał, że może oddać #4, ale ma pełną skrzynkę i uciekł z forum. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 1 minutę temu, january napisał: Ty sprzedajesz tych młodych i #3 pick tak jak ja kupuję picki za hajs Długo i bezowocnie xd Draft day rządzi się swoimi prawami. Frajerzy lubią wtedy przepłacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 4 minuty temu, BMF napisał: Nie wiem czy coś wymyślę, Ozzy napisał, że może oddać #4, ale ma pełną skrzynkę i uciekł z forum. :] @MarcusCamby ma chyba jakiś kontakt z nim, bo ostatnio go wygrzebał z jakiejś nory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 9 minut temu, Eld napisał: A i jak by co to można wybierać już minutę po północy. Można już teraz wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 2 minuty temu, Eld napisał: @MarcusCamby ma chyba jakiś kontakt z nim, bo ostatnio go wygrzebał z jakiejś nory. Dementi. Mi też ozzy przeważnie odpowiada po tygodniu czekania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 1 minutę temu, karpik napisał: Można już teraz wybierać. @BMF tak tylko zacytuje na wypadek gdyby się okazało, że masz Karpika na ignore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 23 minuty temu, MarcusCamby napisał: Dementi. Mi też ozzy przeważnie odpowiada po tygodniu czekania No tak, ja jakiegoś propsa podesłałem, to przy odpowiedzi musiałem sprawdzać o co mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Godzinę temu, BMF napisał: Nie wiem czy coś wymyślę, Ozzy napisał, że może oddać #4, ale ma pełną skrzynkę i uciekł z forum. :] Jestem, ale zapomniałem wyczyścić skrzynki Skrzynka zwolniona. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 3 minuty temu, ozzy110 napisał: Jestem, ale zapomniałem wyczyścić skrzynki Skrzynka zwolniona. Zapraszam To tak wytrzymaj przy forum do swojego picku, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Lecimy za godzinę czy dealujemy nadal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Nie sadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 5 godzin temu, Eld napisał: To tak wytrzymaj przy forum do swojego picku, ok? Dogrywam fut champions, więc do 1.00 będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 A więc czekamy na @BMF, później na @kolader i następnie @MarcusCamby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Stawiam, że pierwszy pick to nie pójdzie nawet przed 15, także ten pierwszy dzień draftowy to będzie się cholernie ciągnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 39 minut temu, MarcusCamby napisał: Stawiam, że pierwszy pick to nie pójdzie nawet przed 15, także ten pierwszy dzień draftowy to będzie się cholernie ciągnął. E może nie. BMF właśnie siedzi w temacie "Draft 2020". Może właśnie coś wrzuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 6 minut temu, Eld napisał: BMF właśnie siedzi w temacie "Draft 2020". Może właśnie coś wrzuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) 18 minut temu, BMF napisał: Myszka sama mi się najechała! Jak Boga kocham. @kolader nie ma jeszcze 1:00 więc wiem że tam jesteś! Dajesz! ------ Edit: powaliło mi się. Pora spać. Ozzy to napisał. ------ Edit 2: Niech ktoś obudzi @MarcusCamby. Draft jest - to nie czas na spanie. Edytowane 8 Listopada 2020 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 @MarcusCamby bierz tego Balla i lecimy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Nie śpię, ale niestety muszę chwilę wstrzymać draft i poczekać na końcówe oferty tak, wiem że mnie teraz nienawidzicie, ale tu idzie gra o przyszłość wielkich Pels! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi