P_M Opublikowano Niedziela o 17:48 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:48 Teraz, RappaR napisał(a): „Jointy” "L" Ci zjadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Niedziela o 21:05 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:05 3 godziny temu, fluber napisał(a): Say thank you Thank you Amerykanim zrobi wszystko, zeby bylo mu wygodnie, Europejczyk poswieci wszystko, zeby “miec racje”. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano Niedziela o 21:53 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:53 (edytowane) Fiuber, jesteś tak jednostronny, że to jest aż przerażające. I to jako wykształcony człowiek... Napisz dziękuję i ktoś dziękuję. Przecież takie dziękuje to ma znaczenie jak wiosenny deszcz. Nie ma żadnego powodu się czepiać, chyba, że za to, że w ogóle Muskowi odpowiedział. PS. Chyba będę żałował, że się wpisałem, spierdalam stąd. Edytowane Niedziela o 21:54 przez Dunk Fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 06:17 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:17 8 godzin temu, Dunk Fan napisał(a): Fiuber, jesteś tak jednostronny, że to jest aż przerażające. I to jako wykształcony człowiek... Ale w która stronę jestem jednostronny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 06:21 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:21 hahahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 06:43 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:43 8 godzin temu, Dunk Fan napisał(a): Napisz dziękuję i ktoś dziękuję. Przecież takie dziękuje to ma znaczenie jak wiosenny deszcz. Nie ma żadnego powodu się czepiać, chyba, że za to, że w ogóle Muskowi odpowiedział. Żeby było jasne, Sikorski zachował się świetnie. W porównaniu do muska widać różnicę 5 klas. PiS to dzbany, bo zamiast się skonsolidować jak le pen z Macronem np w tej sprawie to pierdoli jak potłuczony. Dwa tygodnie temu pisałem tu że Sikorski powinien być prezydentem i zdanie podtrzymuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano wczoraj o 07:13 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:13 Znaczy że trzeba zrobić kolejny owsiakowy spęd?. Na gorąco zwołać pospolite ruszenie?, wszyscy politycy murem mają stanąć za ministrem ? Wiece poparcia, kwiaty i śpiewy od narodu? Zrywać amerykańskie flagi i zbojkotować rozgrywki NBA z powodu kilku wpisów na twiterze??? Serio? Przecież grzanie tego tematu to dziecinada? Kiedyś podobnie zachwycałes się Holownią. Skończył się już geniusz Szynka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano wczoraj o 07:29 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:29 Nihil Novi Korwin wcześniej lubił pogadać, Lepper przyciągnął tłumy, Giertych taki prawy, Palikot taki niezależny finansowo bo z biznesu, potem Kukiz był pięknym westchnieniem wiosny przecież rockmen, telewizyjny Hołownia pięknie malowany a taki elokwentny, teraz Sławek tiktokowy którego sam Trump chwali i wyskakuje z pudełka jak Diabełek na jarmarku. Błyszczą zabaweczki duopolu od dekad. Jak sobie Gierek robił na dzień kobiet zdjęcia z paniami to nic się nie zmieniło. Poza tym ile można ukraść. Bo tu oj zmianyyyyyy Politycy są niepotrzebni a mam wrażenie że ich coraz więcej. I coraz bardziej zachłanni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano wczoraj o 07:46 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:46 (edytowane) 18 minut temu, ignazz napisał(a): Nihil Novi Korwin wcześniej lubił pogadać, Lepper przyciągnął tłumy, Giertych taki prawy, Palikot taki niezależny finansowo bo z biznesu, potem Kukiz był pięknym westchnieniem wiosny przecież rockmen, telewizyjny Hołownia pięknie malowany a taki elokwentny, teraz Sławek tiktokowy którego sam Trump chwali i wyskakuje z pudełka jak Diabełek na jarmarku. Błyszczą zabaweczki duopolu od dekad. Jak sobie Gierek robił na dzień kobiet zdjęcia z paniami to nic się nie zmieniło. Poza tym ile można ukraść. Bo tu oj zmianyyyyyy Politycy są niepotrzebni a mam wrażenie że ich coraz więcej. I coraz bardziej zachłanni. Jeszcze Rysiu Petru miał swoje 5 minut xD Te barany znowu wybiorą kogoś z popisu.. Oni sie wymieniają od 25 lat przecież i to nie działa, to czemu nagle by się coś miało zmienić? Jak mawia p. Stanisław Michalkiewicz - nieważne kto wygra wybory, ważne żeby wybory zostały wygrane.. Edytowane wczoraj o 07:48 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 08:06 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:06 19 minut temu, Alonzo napisał(a): p. Stanisław Michalkiewicz - nieważne kto wygra wybory, ważne żeby wybory zostały wygrane.. lubię Stasia ale typ który zbierał na chatę w której mieszkał bo nie wiedział, że nie jego to grubszy temat do beki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano wczoraj o 08:15 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:15 20 minut temu, Alonzo napisał(a): Jeszcze Rysiu Petru miał swoje 5 minut xD Te barany znowu wybiorą kogoś z popisu.. Oni sie wymieniają od 25 lat przecież i to nie działa, to czemu nagle by się coś miało zmienić? Jak mawia p. Stanisław Michalkiewicz - nieważne kto wygra wybory, ważne żeby wybory zostały wygrane.. Polacy chcę złamania duopolu ale nie mają cierpliwości. Przecież kiedyś też była lewica i AWS. A jednak PIS i PO, nowe twory weszły z buta i przejęły władzę. I od tego czasu kolejne nowe twory nie mogą się przebić a nawet jak im się uda to ich wyborcy samo je wygaszają odwracając się od nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 15 godzin temu, jack napisał(a): A jednak PIS i PO, nowe twory Jebłem, może i twory nowe, ale gęby te same ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Mam pomysła. Zróbmy nowy twór. Dobra. Mów mi Bolek od dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi