Skocz do zawartości

wojna na ukrainie

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem kogo sypnął i kto ma przez niego kłopoty. Ale szydera z ciężkiej choroby czy śmierci najbliższej rodziny, to jest sk****syństwo i tyle. 

A ze szczerymi wyrazami współczucia, jakie normalny człowiek złożyłby i zamilknął zawstydzony potem, nie miało to nic wspólnego. Nawet z samymi wyra,ami współczucia.

1 godzinę temu, Szabla napisał(a):

Nie wiem kogo sypnął i kto ma przez niego kłopoty. Ale szydera z ciężkiej choroby czy śmierci najbliższej rodziny, to jest sk****syństwo i tyle. 

A ze szczerymi wyrazami współczucia, jakie normalny człowiek złożyłby i zamilknął zawstydzony potem, nie miało to nic wspólnego. Nawet z samymi wyra,ami współczucia.

Daj sobie spokój, jakiś patus nazywający mnie konfidentem to jak komplement 

Przegrywy i ich "kodeks" to śmiech na sali 

Kto ma kłopoty przez niego? Z resztą Twój świat gangusów i przestępców, którzy są dla Ciebie jak rodzina i omerta jest świętością (do pewnego momentu, co znakomicie widać w tym swiatku) nie musi być i zapewne nie jest jego światem jak i zdecydowanej większości.

Nawet jak jest chamski, to takie słowa "współczucia" nie powinny paść. A jeśli poszłyby w eter bo mi mozg zaczadziło, to po ochłonięciu przeprosiłbym i byłoby mi wstyd. 

Czasami lepiej zamilknąć. 

5 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

Dlatego zaznaczyłem czy to prawda.

jak będziesz wrzucał informacje od prorosyjskich stron to tylko zaśmiecasz nam temat bo szczerze gówno nas obchodzi ruskich zdanie i ich propaganda a powielanie newsow od tych sk****synow nikomu nie pomaga 

4 minuty temu, Koelner napisał(a):

jak będziesz wrzucał informacje od prorosyjskich stron to tylko zaśmiecasz nam temat bo szczerze gówno nas obchodzi ruskich zdanie i ich propaganda a powielanie newsow od tych sk****synow nikomu nie pomaga 

Bójmy się. Czuwaj na forum, ruscy wszędzie. Jak darkonza jechał z sowiecką narracją przez lata to byli tacy na.tym forum co mu lajkowali ( a teraz udają wielce antyrosyjskich - bo taka chwilowa moda)

14 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

Bójmy się. Czuwaj na forum, ruscy wszędzie. Jak darkonza jechał z sowiecką narracją przez lata to byli tacy na.tym forum co mu lajkowali ( a teraz udają wielce antyrosyjskich - bo taka chwilowa moda)

jak się boisz to mogę Cię przytulić i dać Ci buziaka 😘 🏳️‍🌈

W dniu 28.02.2024 o 10:32, RappaR napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Dowiedziałem sIę, że znajomy rusek został zmobilizowany, więc z ciekawości czy żyje zapytałem, co tam u niego. Odpisał, że żyje jakoś się trzyma, ale jest kiepsko... Siedzi przemarznięty w ziemiance pokrytej strzechą z najebnymi patusami ćpunami, sra w krzakach, wszędzie dokoła tylko brud, błoto walające się śmieci. Najlepsze jedzenie na jakie może liczyć to zimne gotowane kartofle, problem też jest z czystą wodÄ, więc piją jakiś syf z bajora, nie mył się od miesiąca. Spytałem ak długo jest na froncie. Powiedział że dopiero jutro opuszcza dom...”

To jak z tą wrzutką ely3 o zamarzających klatkach w Rosji. Taki polski wkład w tym przyszłym zwycięstwie nad Rosją. Chociaż tyle można zrobić - na forum.

Tak sobie porównuję. Liczba polskich turystów na Malediwach to tak 23 tys rocznie. Rosyjskich turystów w 2019 roku przed covid było 19 tys. W 2023 roku po sankcjach, siedemnastokrotnym rozpadzie Rosji i ciągle zamarzających klatkach, tych ruskich z lepianek było juz 66 tysięcy. Na Sr i Lance liczba turystów z Rosji skoczyła z 43 tysięcy do 95 tysięcy.

Tajlandia też ma spory napływ Rosjan. 

Żaden to wyznacznik, ale jak na kraj który miał przestań istnieć całkiem spoko. Chyba lepiej od przeciętnego polskiego turysty, który co roku jeździ do Chorwacji, Kołobrzegu albo na Zachyntos.

Edytowane przez DLT_Braddock

11 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

To jak z tą wrzutką ely3 o zamarzających klatkach w Rosji. Taki polski wkład w tym przyszłym zwycięstwie nad Rosją. Chociaż tyle można zrobić - na forum.

Tak sobie porównuję. Liczba polskich turystów na Malediwach to tak 23 tys rocznie. Rosyjskich turystów w 2019 roku przed covid było 19 tys. W 2023 roku po sankcjach, siedemnastokrotnym rozpadzie Rosji i ciągle zamarzających klatkach, tych ruskich z lepianek było juz 66 tysięcy. Na Sr i Lance liczba turystów z Rosji skoczyła z 43 tysięcy do 95 tysięcy.

Tajlandia też ma spory napływ Rosjan. 

Żaden to wyznacznik, ale jak na kraj który miał przestań istnieć całkiem spoko. Chyba lepiej od przeciętnego polskiego turysty, który co roku jeździ do Chorwacji, Kołobrzegu albo na Zachyntos.

66+95 tysięcy=151 tysięcy

Daje to prawie dokładnie promil. Jeden na tysiąc Rosjan. To porównujesz do przeciętnego polskiego turysty.

20 godzin temu, josephnba napisał(a):

Ładnie to tak oczekiwać równości płciowej a jednocześnie się naśmiewać z innych narodów? ;)

Nie spodziewałem się, że zaczniesz bronić Delty

1 godzinę temu, DLT_Braddock napisał(a):

Od kiedy Sowieci są równoważni z Rosjanami? 

4 godziny temu, DLT_Braddock napisał(a):

Liczba polskich turystów na Malediwach to tak 23 tys rocznie. Rosyjskich turystów w 2019 roku przed covid było 19 tys. W 2023 roku po sankcjach, siedemnastokrotnym rozpadzie Rosji i ciągle zamarzających klatkach, tych ruskich z lepianek było juz 66 tysięcy. Na Sr i Lance liczba turystów z Rosji skoczyła z 43 tysięcy do 95 tysięcy.

Hmm przecież gdzieś muszą latać ruscy, którzy wcześniej latali po Europie a teraz nie są mile widziani w europejskich krajach, albo nawet maja zakaz (nie wiem, nie śledzę tego).