Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 (edytowane) Jeśli się okaże,że zamachu pod Moskwą dokonali banderowcy,to Ukraina spłonie sprzed 2 tyg: Cytat Ambasada USA w Moskwie ostrzega amerykańskich obywateli, by w najbliższych 48h unikali tłumów w związku z doniesieniami, że ekstremiści mają plany zaatakować duże zgromadzenia w stolicy Rosji. Edytowane 22 Marca 2024 przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Przeciez to pachnie robota FSB jak w Czeczenii Trzeba miec jakis powod, zeby oglosic mobilzacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 podobno min 40 ofiar już ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 (edytowane) 14 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): Jeśli się okaże,że zamachu pod Moskwą dokonali banderowcy,to Ukraina spłonie sprzed 2 tyg: Wyszło, że Biden lepiej od Putina wie co się dzieje w Moskwie. 19 marca Putin w zarządzie FSB wspomniał o „niedawnych prowokacyjnych oświadczeniach szeregu oficjalnych zachodnich struktur na temat możliwości ataków terrorystycznych w Rosji”, które jego zdaniem „przypominają jawny szantaż oraz zamiar zastraszenia i destabilizacji naszego społeczeństwa .” A zamachowcy postrzelali, podpalili i uciekli Edytowane 22 Marca 2024 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 ale im się k**** spieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Ruskie piszą, że ofiar jest ponad 100. Zamachowców przynajmniej 20. Część spokojnie wyszła ale cześć zabarykadowała się w centrum. Trwają walki a zaczął się walić dach. Trwa ewakuacja centrów w Moskwie i Sankt Petersburgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Piękne widoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Nie zdziwie się jak przy zamachowcach znajdą ukrainskie paszporty, polską walutę i torebki z biedronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 (edytowane) Godzinę temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): Jeśli się okaże,że zamachu pod Moskwą dokonali banderowcy,to Ukraina spłonie Pewnie taka będzie narracja, choć de fato wszystkich zamachów na terenie Rosji dokonywało FSB, albo były one przez służby inspirowane, Bisłąn, Dubrovka, wysadzanie bloków .... Edytowane 22 Marca 2024 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Lata mijaja, metody sie nie zmieniaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 dziwię się Wam, że potraficie sobie żartować, ja tam jestem rozje***y w "najlepszym" wypadku zrównają Kijów z ziemią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): dziwię się Wam, że potraficie sobie żartować, ja tam jestem rozje***y w "najlepszym" wypadku zrównają Kijów z ziemią Byl czas sie przyzwyczaic, ze jest syf na swiecie. Co zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 ale ten teatr elegancki budynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Służby szukają Inguszy więc chyba tylko szczują na Ukraińców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 47 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): dziwię się Wam, że potraficie sobie żartować, ja tam jestem rozje***y w "najlepszym" wypadku zrównają Kijów z ziemią Kijów z ziemią mieli zrównać już dwa lata temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Cytat Tzw. Państwo Islamskie (IS) przyznało się do zamachu pod Moskwą. czyli CIA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 18 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): czyli CIA. Lol jak polaczyles to? XD Isis to przyznaje sie nawet do zabojstwa Papaly dla atencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Na rosyjskich stronach piszą że to o ISIS to fejk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 52 minuty temu, karpik napisał(a): Kijów z ziemią mieli zrównać już dwa lata temu. wiadomo jak było, fatalnie przeprowadzona ofensywa + dobrze przygotowani Ukraińcy teraz Putin chce zmobilizować milion ludzi, a UA jest zdziesiątkowana a przy okazji rozkradana że wszelkiej pomocy nie wiem jak będzie, wiem natomiast po co to się dzieje 5 minut temu, DRK napisał(a): Na rosyjskich stronach piszą że to o ISIS to fejk. nie wiem czy to dobre źródło, ale od razu podejrzane było, że mają konkretne zdjęcia typków w brodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi