SlaKB Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: No poprawiłem przecież wedle zaleceń Komisarza Juliana Słuchać Juliana to nie jest dobry pomysł UWAGA! Edytowany post w całości nie będzie brany pod uwagę! W takim wypadku komisarz weźmie pod uwagę wcześniejszy post, a w przypadku jego braku dana drużyna nie weźmie udziału w poszczególnym etapie Free Agency. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 1 minutę temu, january napisał: Nie mogłeś z Dale Davisem do 20:57 poczekać ? A po co? Żebym zapomniał złożyć oferty będąc pod wpływem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 A decyzje FAsów będą dzisiaj już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Teraz, cvbe napisał: A decyzje FAsów będą dzisiaj już? Prawdopodobnie jutro z rana, w zależności od ilości ofert to jest ok. 45 minut/godziny roboty, a dzisiaj mogę nie być w stanie Teraz, january napisał: Szachowałbyś ich z MLE, a ja bym swoje MLE o 20:54 wrzucił ;d Btw: jak ktoś ze mną MLE podpisze teraz, to za rok mogę mu z tego MLE zaoferować 3mln rocznie przez 5 lat, czy muszę jechać powyżej tych 4,5 mln na start? Za dużo razy się już przejechałem czekając do ostatniej chwili mozesz zacząć od 3 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Ciekawe co zrobi Davis, ma 32 lata, po kontakcie z Nets będzie miał 34 i jego max to może być MLE, ode mnie ma pewne ponad 32 mln i dobry kontrakt w wieku 36 lat. Max dla Bosha to chyba trochę za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 (edytowane) 5 godzin temu, Krzemo napisał: @elwariato wycofać można tylko ofert przebite i minimum. Nie możesz w tej chwili wycofać LLE dla Mobleya i oferować Hedo. Z tego co widzę Mobleya nikt jeszcze nie przebił. ok to szkoda, choć jako świeżak powinienem dostać jakieś fory plus teraz to już w ogóle nie wiem jak to robić, bo edytować nie, to jeszcze raz skreślać i na nowo pisać? Edytowane 6 Czerwca 2020 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 9 minut temu, elwariato napisał: ok to szkoda, choć jako świeżak powinienem dostać jakieś fory plus teraz to już w ogóle nie wiem jak to robić, bo edytować nie, to jeszcze raz skreślać i na nowo pisać? Najlepiej tak wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 8 minut temu, SlaKB napisał: Najlepiej tak wlasnie właśnie tak najlepiej, znaczy raz przymknijta oko a ja już więcej nie skrewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 26 minut temu, elwariato napisał: właśnie tak najlepiej, znaczy raz przymknijta oko a ja już więcej nie skrewie Nie takiej ma opcji. Cała oferta z LLE dla Hedo jest po prostu nieważna. Napisz nowa poprawna ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 A @Qcin_69 jaki spryciarz, nieważną ofertę dla kidda jako podpuche umieścił, a potem tą ważną juz niższą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 14 minut temu, eMeS napisał: A @Qcin_69 jaki spryciarz, nieważną ofertę dla kidda jako podpuche umieścił, a potem tą ważną juz niższą wiesz jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Kidd i tak czeka na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Mało ofert dla Kobasa ... Melo ma więcej :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Kidd i tak czeka na maxa Kidd się nie może doczekać gry z Nashem i akcji pnr z Kanadyjczykiem wiec pewnie zgodzi się na mniejszy hajs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 (edytowane) 6 minut temu, Krzemo napisał: Mało ofert dla Kobasa ... Melo ma więcej :? W sumie jedynie Sonics i Mavs mogą mu coś rzucić jeszcze, więc rzeczywiście dziwne Edytowane 6 Czerwca 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: W sumie jedynie Sonics i Mavs mogą mu coś rzucić jeszcze, więc rzeczywiście dziwne Rockets rzucili maxa birdowego + max niebirdowy poszedł o 76ers z najwyższym win rating z czym tu walczyć tak szczerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Teraz, julekstep napisał: Rockets rzucili maxa birdowego + max niebirdowy poszedł o 76ers z najwyższym win rating z czym tu walczyć tak szczerze? Zawsze można mieć jakąś nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Teraz, SlaKB napisał: Zawsze można mieć jakąś nadzieję i dla 2% nadziei stracić całą rundę FA? meh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: i dla 2% nadziei stracić całą rundę FA? meh Jakbym mógł to bym Kobasowi rzucał hajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Teraz, SlaKB napisał: Jakbym mógł to bym Kobasowi rzucał hajs bylo pisac przed etapem to bym wzial ten balast Iverka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi