airmax Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 1 minutę temu, RappaR napisał: Nope. Takich graczy zostało mnóstwo. To zależy kogo masz konkretnie na myśli, bo tych których jeszcze miałem na liście albo mi nie pasowali do Ewinga albo średnio widziałem ich grających na centrze, albo mój risercz był słaby (co w sumie jest bardziej prawdopodobne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 3 minuty temu, airmax napisał: To zależy kogo masz konkretnie na myśli, bo tych których jeszcze miałem na liście albo mi nie pasowali do Ewinga albo średnio widziałem ich grających na centrze, albo mój risercz był słaby (co w sumie jest bardziej prawdopodobne) Najlepiej do Twojego teamu by pasował [spojler]. Ale [spojler] albo [spojler] także by byli niczego sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 @RappaR możemy wybrać gracza grającego tylko w europie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 2 minuty temu, Gregorius napisał: @RappaR możemy wybrać gracza grającego tylko w europie? pewnie. Życzę jednak powodzenia w udowadnianiu jego przydatności na poziomie all-time NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) 6 minut temu, rw30 napisał: pewnie. Życzę jednak powodzenia w udowadnianiu jego przydatności na poziomie all-time NBA. To mało wiesz o europejskim baskecie. jest co najmniej jeden gracz który grał tylko w europie a idealnie pasowałby do obecnej NBA Myslałem o Bodiroga Edytowane 27 Maja 2020 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Jeden z moich zapasowych picków, byłem pewien, że się ostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) nie żeby mnie te lajki jakoś strasznie obchodziły, ale już wiadomo w jakim kierunku pójdzie ta gra wybrany 5 minut temu Gordon Hayward (który lubi mieć piłkę w łapach, USG - 28%) dostał już cztery lajki Trevor Ariza, który w tym okresie w PO rzucał na 45% za trzy, a w sezonie miał choćby takie mecze jak ten z Rockets (32p/11r/3s, 10/14 za trzy) - 0 lajków Edytowane 27 Maja 2020 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Kminiłem Divaca, że jak on nie pójdzie to będzie bak, gdy Jokic w top20. Znaczy wiadomo czemu Jokic w top20, ale ogółem Divac za AI3, Colemanem, Wallacem czy Lowrym to lekkie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 1 minutę temu, eF. napisał: nie żeby mnie te lajki jakoś strasznie obchodziły, ale już wiadomo w jakim kierunku pójdzie ta gra wybrany 5 minut temu Gordon Hayward (który lubi mieć piłkę w łapach, USG - 28%) dostał już cztery lajki Trevor Ariza, który w tym okresie w PO rzucał na 48% za trzy, a w sezonie miał choćby takie mecze jak ten z Rockets (32p/11r/3s, 10/14 za trzy) - 0 lajków https://www.basketball-reference.com/boxscores/201703200IND.html https://www.basketball-reference.com/boxscores/201702090DAL.html https://www.basketball-reference.com/boxscores/201704070UTA.html Ogółem możliwe, że Twój najlepszy pick, Ariza to bestia w CY, ale bez przesady - poszedł na początku 7 rundy, nothing special. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) 6 minut temu, RappaR napisał: Kminiłem Divaca, że jak on nie pójdzie to będzie bak, gdy Jokic w top20. Znaczy wiadomo czemu Jokic w top20, ale ogółem Divac za AI3, Colemanem, Wallacem czy Lowrym to lekkie XD Ben Wallace ma najlepsze drtg w PO w skali All-Time, nie wiem czy pisanie przy nim XD to dobre posunięcie poza tym trzeba wziąć pod uwagę, że każdy dobiera ludzi pod swój team, a to już coś innego niż typowe TOP100, gdzie pozycje nie mają znaczenia 3 minuty temu, RappaR napisał: Ogółem możliwe, że Twój najlepszy pick, Ariza to bestia w CY, ale bez przesady - poszedł na początku 7 rundy, nothing special. po prostu pasuje mi do drużyny, choć mogłem wziąć MVP 2011 Aha, bo zapomniałem dopisać - Hayward był zajebisty w 2017 roku, tylko tutaj dostanie pewnie rolę rolesa na 15 minut Edytowane 27 Maja 2020 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 8 minut temu, RappaR napisał: Znaczy wiadomo czemu Jokic w top20 no wiadomo bo jest top20 grajkiem w tej puli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Teraz, julekstep napisał: no wiadomo bo jest top20 grajkiem w tej puli nie, on jest top5 w tej puli, top20 to obelga dla Coli / a Nowitzki z 'jedynką' to też powinien być no brainer, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 w sumie to Jok poszedł z 21szym pickiem więc jednak steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) Jednak niesamowite ze Rose dopiero teraz absolutny steal. przed nim np. Jrue holiday czy tony Parker czy juz w ogole hit mike conley. niesamowite. Jednyny argument to 'ach zapomnialem o Rosie' innych brak. A tych boiskowych nie ma żadnych. Swietny pick w atf gratki. Edytowane 27 Maja 2020 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Rose, zawsze chodził w tych okolicach w każdym atfie jako 6th man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 16 minut temu, marzec napisał: Jednak niesamowite ze Rose dopiero teraz absolutny steal. przed nim np. Jrue holiday czy tony Parker czy juz w ogole hit mike conley. niesamowite. Jednyny argument to 'ach zapomnialem o Rosie' innych brak. A tych boiskowych nie ma żadnych. Swietny pick w atf gratki. Słaby w PO ballhog z kiepskim rzutem i obroną. Tony Parker to przy nim GOAT, wystarczy porównać ich w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 19 minut temu, marzec napisał: Jednak niesamowite ze Rose dopiero teraz absolutny steal. przed nim np. Jrue holiday czy tony Parker czy juz w ogole hit mike conley. niesamowite. Jednyny argument to 'ach zapomnialem o Rosie' innych brak. A tych boiskowych nie ma żadnych. Swietny pick w atf gratki. Rose był od zawsze nieco przeceniany przez to MVP, ale to żaden steal. Nikt nie postawi na niego jako lidera w ATF, bądźmy poważni. Może liczyć jedynie na ławkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Potrzebowałem kogoś z pierwszym krokiem- Rose to -chyba- najlepszy slasher jaki się ostał - jak na 7 rundę nie ma co narzekać- dla wielu Rose byłby mało użyteczny, dla mnie na 12 minut z ławki to super rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 23 minuty temu, Qcin_69 napisał: Potrzebowałem kogoś z pierwszym krokiem- Rose to -chyba- najlepszy slasher jaki się ostał - jak na 7 rundę nie ma co narzekać- dla wielu Rose byłby mało użyteczny, dla mnie na 12 minut z ławki to super rozwiązanie No to jeszcze co najmniej jeden lepszy gracz o takiej charakterystyce jest dalej do wzięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 1 minutę temu, karpik napisał: No to jeszcze co najmniej jeden lepszy gracz o takiej charakterystyce jest dalej do wzięcia. No jeśli myślimy o tej samej osobie to wolałem jednak Rosa, bo ilu można mieć graczy poprzedniego wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi