Sebastian Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 9 minut temu, RappaR napisał: Twoje twierdzenie, że gramy w tej samej lidze, to jak moje twierdzenie, że z Hawkingiem jesteśmy równie uznanymi fizykami, bo mamy po tyle samo Nobli Ja pierdzielę RappaR, naprawdę musisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 1 minutę temu, Sebastian napisał: Ja pierdzielę RappaR, naprawdę musisz ? Nie muszę, nic nie muszę Ale bawi mnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 30 minut temu, Sebastian napisał: Pszenicy jest w pytę.. ale dobrej pszenicy jest bardzo mało. Wciąż im się nie udało dogonić Paulanera a tego cieżko kupić. Erdinger ostatnio w Lidlu kupowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 36 minut temu, Sebastian napisał: Pszenicy jest w pytę.. ale dobrej pszenicy jest bardzo mało. Wciąż im się nie udało dogonić Paulanera a tego cieżko kupić. Otóż to. Pisałem kilka razy na fejsie zapytanie do Browaru Polczyńskiego (polecam piwka od nich) czy kiedyś planują pszenicę uwarzyć to zero odzewu. Sam Paulaner też kiedyś był łatwiejszy do kupna a teraz to głównie jakieś szczochy jak książęce czy inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 A propos piwa. Ostatnio miałem cykl szkoleń w Sieradzu. Polecam Sieradzkie! Mały browar, a co za tym idzie świetna jakość. Mają kilka rodzajów, ale mi najbardziej podeszło jasne i pszeniczne właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 14 godzin temu, josephnba napisał: A propos piwa. Ostatnio miałem cykl szkoleń w Sieradzu. Polecam Sieradzkie! Mały browar, a co za tym idzie świetna jakość. Mają kilka rodzajów, ale mi najbardziej podeszło jasne i pszeniczne właśnie. A gdzie to można dostać? Przyznam, ze nigdzie nie widziałem, a szczerze w Sieradzu nie bywam regularnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 5 godzin temu, polskignom napisał: A gdzie to można dostać? Przyznam, ze nigdzie nie widziałem, a szczerze w Sieradzu nie bywam regularnie... W Sieradzu Tak jak pisałem. Natknąłem się na tę markę będąc właśnie w tym mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 W dniu 4.06.2021 o 17:19, Pepis21 napisał: Również mi się tak zdaje, że nie ma co za tym idzie wg jego własnych słów nie ma też żadnych zdolności ani tym bardziej ambicji a jedyne co potrafi to ujadać i szczekać. Szkoda, więc, że nie urodził się psem, ponieważ dla każdego (łącznie z nim samym) wyszyłoby to z korzyścią. 14 godzin temu, fluber napisał: Co tam w gminie, w każdej remizie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 1 minutę temu, starYfaN napisał: Co tam w gminie, w każdej remizie. Straż była, jest i będzie apolityczna Więc fakju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 (edytowane) 45 minut temu, josephnba napisał: Straż była, jest i będzie apolityczna Więc fakju Nie wszystko kręci się koło straży, a nie każda remiza (wbrew nazwie) służy celom przeciwpożarowym. Raczej szeroko pojętej gminnej eee kulturze. Więc się wyrażaj Cytat Ironia - εἰρωνεία eironeía Edytowane 6 Czerwca 2021 przez starYfaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 20 godzin temu, quevas napisał: Twoja polemika z tym dobitnym faktem wygląda samobójczo nie tylko Messim, ale nawet podstawowym graczem AS Roma, w swojej dziedzinie już nie zostaniesz choć, popraw mnie jeśli się mylę, nie miałeś takich planów ? ; chodziło Ci raczej o zdobycie dobrej pozycji wyjściowej do zarabiania ponad średnią krajową w bogatej Polsce Tym sposobem, temat Twoich ambicji "naukowych" mamy chyba z grubsza wyjaśniony Czyli mam dobrą pozycję wyjściową, nie tylko w Polsce, ale w całej UE. Czy Twoje wykształcenie daje Ci to samo? Jak nie, to nie ma żadnego znaku równa się 20 godzin temu, quevas napisał: Twoja polemika z tym dobitnym faktem wygląda samobójczo nie tylko Messim, ale nawet podstawowym graczem AS Roma, w swojej dziedzinie już nie zostaniesz choć, popraw mnie jeśli się mylę, nie miałeś takich planów ? ; chodziło Ci raczej o zdobycie dobrej pozycji wyjściowej do zarabiania ponad średnią krajową w bogatej Polsce Tym sposobem, temat Twoich ambicji "naukowych" mamy chyba z grubsza wyjaśniony Czyli mam dobrą pozycję wyjściową, nie tylko w Polsce, ale w całej UE. Czy Twoje wykształcenie daje Ci to samo? Jak nie, to nie ma żadnego znaku równa się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 2 godziny temu, starYfaN napisał: Zapomniałem o kotach, my bad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 "Prawica" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 40 minut temu, Kołczu33 napisał: "Prawica" kraje skandynawskie są zawsze w topce wszelkich rankingów szczęśliwości serio tak Was oburza że wyborcy PiS chcą żeby Polska była szczęśliwym krajem? (ofc pytania w sondażu opór tendencyjne, ale to ta druga opcja jest najbliższa temu modelowi gospodarczemu który charakteryzuje kraje szczęśliwe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 https://next.gazeta.pl/next/7,151003,27169593,zielona-wyspa-2-jak-patrze-na-dane-z-polski-to-mnie-wbija.html#do_w=57&do_v=67&do_st=RS&do_sid=330&do_a=330&s=BoxOpLink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 4 minuty temu, darkonza napisał: https://next.gazeta.pl/next/7,151003,27169593,zielona-wyspa-2-jak-patrze-na-dane-z-polski-to-mnie-wbija.html#do_w=57&do_v=67&do_st=RS&do_sid=330&do_a=330&s=BoxOpLink Z łatwością wyjaśniam, że moje przychody wzrosły o 15% w tym roku. Co nie oznacza, że wzrosły zyski. Po prostu ceny materiałów tak wywaliły w górę, że musiałem ceny podnieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 11 minut temu, Sebastian napisał: Z łatwością wyjaśniam, że moje przychody wzrosły o 15% w tym roku. Co nie oznacza, że wzrosły zyski. Po prostu ceny materiałów tak wywaliły w górę, że musiałem ceny podnieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 45 minut temu, julekstep napisał: kraje skandynawskie są zawsze w topce wszelkich rankingów szczęśliwości serio tak Was oburza że wyborcy PiS chcą żeby Polska była szczęśliwym krajem? (ofc pytania w sondażu opór tendencyjne, ale to ta druga opcja jest najbliższa temu modelowi gospodarczemu który charakteryzuje kraje szczęśliwe) Nie Mas mierzi że wyborcom PiSu wydaje się że jak ktoś zarabia więcej to powinien oddawać tym mniej zarabiającym żeby każdy miał po równo Ja rozumiem że komunizm tak powinien funkcjonować, ale ja jestem zdeklarowanym antykomunistą i wszystko socjalne co wymyśla PiS mnie wkurwia, bo to z moich pieniędzy zasilane są konta innych. Ja mam tylko jedno dziecko na utrzymaniu a PiS sobie moją kasa kupuje elektorat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi