starYfaN Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 8 minut temu, jack napisał: Chyba musisz się mocno lękać o swoje miejsce, że takie farmazony piszesz Niestety nigdy nie miałem swojego miejsca przy korycie. Nie ten charakter. I nigdy mieć nie chcę. 9 minut temu, jack napisał: Jprd przecież to jest żart Ja wiem, że Kaczyński serio mówił, że chce być emerytowanym zbawcą narodu polskiego ale uwierz, niektórzy mają dystans do siebie Ja zwykle Twoja własna konfabulacja, wsparta obroną własnej linii. Nie sądzę by był tu ktoś, kto nie ogarnia dowcipów leszka. Lepszy żart, to 4 profesury i 100 doktoratów za współpracę z sb. I to jest clue wypowiedzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Ogolnie cała ta wypowiedz @człowiekasukcesutyśąclecia byla taka o sobie, dziwne że mu nikt nie przerwał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 40 minut temu, jack napisał: Jprd przecież to jest żart Ja wiem, że Kaczyński serio mówił, że chce być emerytowanym zbawcą narodu polskiego ale uwierz, niektórzy mają dystans do siebie Wałęsa zartujacy ze swojej wielkości? Pierwszy raz oglądałeś jego przemówienie? 7 minut temu, agresywnychomik napisał: Ogolnie cała ta wypowiedz @człowiekasukcesutyśąclecia byla taka o sobie, dziwne że mu nikt nie przerwał. https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-06-04/tlum-przerwal-wystapienie-walesy-jak-nie-chcecie-sluchac-to-dziekuje-bardzo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Leszke po prostu żartuje od 30 lat a Wy gamonie daliście się wkręcić! PHI! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 8 minut temu, julekstep napisał: Leszke po prostu żartuje od 30 lat a Wy gamonie daliście się wkręcić! PHI! xD Wyprowadził nas w pole jak całe sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 20 minut temu, fluber napisał: Wyprowadził nas w pole jak całe sb i wtedy ja żem im rzekł, żartowałem z tą megalomanią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 1 godzinę temu, jack napisał: Jedna starczy Dzięki. Jeszcze poprosiłbym o link do filmu jak Budka i tłum śpiewają hymn Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 1 minutę temu, DLT_Braddock napisał: Dzięki. Jeszcze poprosiłbym o link do filmu jak Budka i tłum śpiewają hymn Polski. Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Niby Tu Jest Polska ale jak przychodzi co do czego to i tak śpiewają "póki" zamiast "kiedy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Wczoraj maszerował tłum w obronie mojej wolności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 33 minuty temu, DLT_Braddock napisał: Wczoraj maszerował tłum w obronie mojej wolności. Wyobraź sobie, że oni popierają ograniczenia prędkości na drogach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 44 minuty temu, jack napisał: Wyobraź sobie, że oni popierają ograniczenia prędkości na drogach! Mnie bawi jak na marszu szli politycy z hasłami ze walczą o demokrację, o wolność, godność i są uśmiechnieci, a tak naprawdę ci sami namawiali do szykan, dyskryminacji i zamordyzmu. Nic nie poradzę, że Ty jak zawsze pokornie ugiąłeś kark i popierałeś takie faszystowskie postulaty. Hipokryzje trzeba tępić. Ograniczenie prędkości najlepiej do 30 km/h i zbiorkom. Tak, wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 42 minuty temu, DLT_Braddock napisał: Mnie bawi jak na marszu szli politycy z hasłami ze walczą o demokrację, o wolność, godność i są uśmiechnieci, a tak naprawdę ci sami namawiali do szykan, dyskryminacji i zamordyzmu. Nic nie poradzę, że Ty jak zawsze pokornie ugiąłeś kark i popierałeś takie faszystowskie postulaty. Hipokryzje trzeba tępić. Ograniczenie prędkości najlepiej do 30 km/h i zbiorkom. Tak, wiem. Jesteś anarchistą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 40 minut temu, DLT_Braddock napisał: Mnie bawi jak na marszu szli politycy z hasłami ze walczą o demokrację, o wolność, godność i są uśmiechnieci, a tak naprawdę ci sami namawiali do szykan, dyskryminacji i zamordyzmu. Nic nie poradzę, że Ty jak zawsze pokornie ugiąłeś kark i popierałeś takie faszystowskie postulaty. Hipokryzje trzeba tępić. Tu nie chodzi wolność i godność. Jak się zmienia opcja w Polsce gminnej/powiatowej/miejskiej, to poprzednia jest wywalana od góry po sprzątaczkę. Najważniejsi zostają prezesami od ch...j wie czego u nieprzegrywających kolesi z partii. Ci których nie dało się upchać i reszta musi iść do normalnej roboty. I tu jest ciężko, bo nie potrafisz nic, a dodatkowo nie płacą za wysiadywanie krzesła. Chyba nie sądzisz, że ludzie z normalnej roboty tłuką się autobusami, żeby posłuchać rudego i leszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 1 minutę temu, starYfaN napisał: Tu nie chodzi wolność i godność. Jak się zmienia opcja w Polsce gminnej/powiatowej/miejskiej, to poprzednia jest wywalana od góry po sprzątaczkę Kłamczuszek z ciebie a nie ważniak. Znam tylko jeden przypadek, że po zmianie władzy poza samą górą zwolniono też poziom kierowniczy - zakłady azotowe we Włocławku - i potem nie mogli uruchomić zakładu po przestoju. Ale to akurat nie w twoich ulubionych samorządach tylko w spółce skarbu państwa i nie PO a PIS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 5 minut temu, jack napisał: Kłamczuszek z ciebie a nie ważniak. Znam tylko jeden przypadek, że po zmianie władzy poza samą górą zwolniono też poziom kierowniczy - zakłady azotowe we Włocławku - i potem nie mogli uruchomić zakładu po przestoju. Ale to akurat nie w twoich ulubionych samorządach tylko w spółce skarbu państwa i nie PO a PIS. Nic nie pisałem o pis. Raczej o wszystkich opcjach. Jesteś wyjątkowo naiwnym użytkownikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Teraz, starYfaN napisał: Nic nie pisałem o pis. No to jest wręcz oczywiste 1 minutę temu, starYfaN napisał: Jesteś wyjątkowo naiwnym użytkownikiem. A ty wyjątkowo często kłamiesz, gdy jest ci to potrzebne do poparcia swoich antysamorządowych tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 18 minut temu, starYfaN napisał: Chyba nie sądzisz, że ludzie z normalnej roboty tłuką się autobusami, żeby posłuchać rudego i leszka. Lol ale syndrom wyparcia. Zdziwiłbyś się ile było wkurwionych ludzi na władze z tych 500k obecnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 26 minut temu, starYfaN napisał: Chyba nie sądzisz, że ludzie z normalnej roboty tłuką się autobusami, żeby posłuchać rudego i leszka A masz dowód na poparcue swojej tezy? Bo ja moge powiedzieć ,że się mocno zdziwiłem dziś rano jak dużo osób było w niedzielę z mojej pracy na marszu. Zresztą widać jak Pis prowadzi samobójcza taktykę. Od wprowadzenie komisji do wpływów rosyjskich pozycja Tuska i platformy rośnie kosztem zarówno Pisu jaki Hołowni. Na razie ratuje ich klincz bo ani opozycja ani Pis nie stworzy większosci bez Konfederacji Ale z chęcia przeczytam jaki masz dowód na to ,że nikt ze zwykłej pracy nie był na marszu. To Twój wymysł czy jednak potrafisz to udowodnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 41 minut temu, jack napisał: Jesteś anarchistą? w koszulce z logo Stow. Nigdy Więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi