Reikai Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Noworoczne cuda by Orlen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 15 minut temu, Reikai napisał: Noworoczne cuda by Orlen. Czyżby jutro kończyła się promocja na VAT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Czyżby jutro kończyła się promocja na VAT? Tak właśnie, takze kończy się sztuczne zawyżanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 2 minuty temu, Reikai napisał: Tak właśnie, takze kończy się sztuczne zawyżanie. A miesiąc przed wyborami będzie jeden grosz marży pewnie jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Cuda na Orlenie są obrazem całych rządów PiSu. Wszystko na kredyt i wszędzie oszukiwanie ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 (edytowane) Ale ból dupyXD Edytowane 31 Grudnia 2022 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Janusz Kowalski jest botem, nie ma innej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 28 minut temu, Reikai napisał: Janusz Kowalski jest botem, nie ma innej opcji. Cała solidarna Polska jest botem, tylko zaskakująco prawdziwym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 3 minuty temu, fluber napisał: Cała solidarna Polska jest botem, tylko zaskakująco prawdziwym Czekaj, czekaj, to PIS tak walczy o głosy fajnopolaków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 6 minut temu, jack napisał: Czekaj, czekaj, to PIS tak walczy o głosy fajnopolaków? Myślę że nie tylko totalna opozycja, ale i sp uwierzyła w te bajkę że PiS tępi osoby o innej orientacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 4 minuty temu, fluber napisał: Myślę że nie tylko totalna opozycja, ale i sp uwierzyła w te bajkę że PiS tępi osoby o innej orientacji. Samuel, to ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 4 minuty temu, jack napisał: Samuel, to ty? Przejrzałeś mnie, nic się przed Tobą nie ukryje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 29 minut temu, fluber napisał: Przejrzałeś mnie, nic się przed Tobą nie ukryje. Muszę się teraz zastanowić poważnie czy oddać głos na PiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Prawda to, że ten słynny zespół wczoraj ogłosił apel w stylu "fajnie, że Polska pomaga Ukraińcom, modlimy się za Ukrainę, ale następną piosenkę dedykujemy prawdziwym prześladowanym : Żydom, czarnym i lgbt" I to za pieniądze polskich podatników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Dokładnie tak było, a później ten czarny wykonał akt seksu oralnego na białym jak chcesz obejrzeć to napisz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Dziadosław w szpitalu ,a tu takie sprośne rzeczy TVPiS pokazuje, jeszcze za miliony zabrane chorym na raka.,Podobno pielęgniarka zasłoniła mu oczy, żeby tych tęczowych opasek nie widział , a nauczyciele od angielskiego celowo postawili mu pałe ,żeby tej potwornej dedykacji piosenki dla LGBTQ nie zrozumiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 24 minuty temu, mayor napisał: Dziadosław w szpitalu ,a tu takie sprośne rzeczy TVPiS pokazuje, jeszcze za miliony zabrane chorym na raka.,Podobno pielęgniarka zasłoniła mu oczy, żeby tych tęczowych opasek nie widział , a nauczyciele od angielskiego celowo postawili mu pałe ,żeby tej potwornej dedykacji piosenki dla LGBTQ nie zrozumiał USA jest piękne, rozumiem Twoją gorycz, że nie dałeś sobie tutaj rady i zostałeś zmuszony do powrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 37 minut temu, RappaR napisał: USA jest piękne, rozumiem Twoją gorycz, że nie dałeś sobie tutaj rady i zostałeś zmuszony do powrotu. Dziękuję za troskę, ale w US dałem sobie radę doskonale pod każdym względem., Miałem super ciekawą i dobrze płatną pracę , świetne czteropokojowe mieszkanie w bardzo dobrej lokalizacji ze stabilizowanym rentem- za $1200 miałem lokal za który na wolnym rynku trzeba by płacić ponad $2000,a na dzisiaj prawie 3K, dlatego mieszkałem sam bez współlokatorów.,Oprócz tego nie pracowałem na etacie ani na godziny ,tylko za commission dzięki temu nie musiałem spędzać w robocie po 40 ani nawet 30 godzin tygodniowo , zasadniczo przez 2-3 godziny w tygodniu mogłem zarobić na przyzwoite utrzymanie.,I to dla mnie był największy bonus , gdyż miałem mnóstwo wolnego czasu ,a w NY można ten czas spędzić bardzo ciekawie , bo naprawdę jest nieskończona ilość opcji.,Ale i tak to wszystko nie jest zbyt ważne, najważniejsze było to że kiedy potrzebowałem interwecji medycznej, to w NY miałem medycynę na najwyższym poziomie , Polska pod tym względem jest zacofana kilkadziesiąt lat.,Pomijając to że w US lekarz nie może być chamem, to wiedzą zawodową wyprzedza polskich medyków o lata świetlne.I to jest dla mnie zagadka, bo tam studia medyczne trwają 4 lata , a u nas 6 lat ., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 3 minuty temu, mayor napisał: Dziękuję za troskę, ale w US dałem sobie radę doskonale pod każdym względem., Miałem super ciekawą i dobrze płatną pracę , świetne czteropokojowe mieszkanie w bardzo dobrej lokalizacji ze stabilizowanym rentem- za $1200 miałem lokal za który na wolnym rynku trzeba by płacić ponad $2000,a na dzisiaj prawie 3K, dlatego mieszkałem sam bez współlokatorów.,Oprócz tego nie pracowałem na etacie ani na godziny ,tylko za commission dzięki temu nie musiałem spędzać w robocie po 40 ani nawet 30 godzin tygodniowo , zasadniczo przez 2-3 godziny w tygodniu mogłem zarobić na przyzwoite utrzymanie.,I to dla mnie był największy bonus , gdyż miałem mnóstwo wolnego czasu ,a w NY można ten czas spędzić bardzo ciekawie , bo naprawdę jest nieskończona ilość opcji.,Ale i tak to wszystko nie jest zbyt ważne, najważniejsze było to że kiedy potrzebowałem interwecji medycznej, to w NY miałem medycynę na najwyższym poziomie , Polska pod tym względem jest zacofana kilkadziesiąt lat.,Pomijając to że w US lekarz nie może być chamem, to wiedzą zawodową wyprzedza polskich medyków o lata świetlne.I to jest dla mnie zagadka, bo tam studia medyczne trwają 4 lata , a u nas 6 lat ., Serio nie rozumiesz jak to zabawnie wygląda gdy po wyprowadzce z USA do Polski opowiadasz jak zajebiste jest USA i jak c***owa jest Polska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 17 minut temu, mayor napisał: Dziękuję za troskę, ale w US dałem sobie radę doskonale pod każdym względem., Miałem super ciekawą i dobrze płatną pracę , świetne czteropokojowe mieszkanie w bardzo dobrej lokalizacji ze stabilizowanym rentem- za $1200 miałem lokal za który na wolnym rynku trzeba by płacić ponad $2000,a na dzisiaj prawie 3K, dlatego mieszkałem sam bez współlokatorów.,Oprócz tego nie pracowałem na etacie ani na godziny ,tylko za commission dzięki temu nie musiałem spędzać w robocie po 40 ani nawet 30 godzin tygodniowo , zasadniczo przez 2-3 godziny w tygodniu mogłem zarobić na przyzwoite utrzymanie.,I to dla mnie był największy bonus , gdyż miałem mnóstwo wolnego czasu ,a w NY można ten czas spędzić bardzo ciekawie , bo naprawdę jest nieskończona ilość opcji.,Ale i tak to wszystko nie jest zbyt ważne, najważniejsze było to że kiedy potrzebowałem interwecji medycznej, to w NY miałem medycynę na najwyższym poziomie , Polska pod tym względem jest zacofana kilkadziesiąt lat.,Pomijając to że w US lekarz nie może być chamem, to wiedzą zawodową wyprzedza polskich medyków o lata świetlne.I to jest dla mnie zagadka, bo tam studia medyczne trwają 4 lata , a u nas 6 lat ., zazdro 13 minut temu, fluber napisał: Serio nie rozumiesz jak to zabawnie wygląda gdy po wyprowadzce z USA do Polski opowiadasz jak zajebiste jest USA i jak c***owa jest Polska? dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi