Pablo81 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2 minuty temu, julekstep napisał: nie wiem ja nie oceniam występów 'na żywo' przez pryzmat telewizora Czyli mecze tylko na zywo? Bo pisalem o piosence, ze fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Czyli mecze tylko na zywo? Bo pisalem o piosence, ze fajna. mecze nigdy na zywo dlatego tez nie wypowiadam sie o jakosci meczow na zywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 1 godzinę temu, fluber napisał: Kilka postów wyżej nad tymi o tym, że ma lepszego korniszona niż Dziadosław. Znowu manipulujesz.,Nigdzie nie napisałem że mam lepszego, tylko że Dziadosław nienawidzi kobiet i chyba mu usechł (czyli hipotetycznie).,To że nienawidzi lub boi się kobiet to fakt, któremu ciężko zaprzeczyć ,wystarczy posłuchać jego publicznych wypowiedzi o kobietach, szczególnie kiedy mówi to 73 letni prawiczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 3 minuty temu, mayor napisał: Znowu manipulujesz.,Nigdzie nie napisałem że mam lepszego, tylko że Dziadosław nienawidzi kobiet i chyba mu usechł (czyli hipotetycznie).,To że nienawidzi lub boi się kobiet to fakt, któremu ciężko zaprzeczyć ,wystarczy posłuchać jego publicznych wypowiedzi o kobietach, szczególnie kiedy mówi to 73 letni prawiczek raczej gej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 4 minuty temu, Koelner napisał: raczej gej To był by duży plus, gdyż miłość jest lepsza od nienawiści ., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Godzinę temu, mayor napisał: Znowu manipulujesz.,Nigdzie nie napisałem że mam lepszego, tylko że Dziadosław nienawidzi kobiet i chyba mu usechł (czyli hipotetycznie).,To że nienawidzi lub boi się kobiet to fakt, któremu ciężko zaprzeczyć ,wystarczy posłuchać jego publicznych wypowiedzi o kobietach, szczególnie kiedy mówi to 73 letni prawiczek W takim razie przepraszam ze napisałem że masz lepszego korniszona niż dziadoslaw. 5 godzin temu, Sebastian napisał: Monopol jest wtedy gdy robi go firma prywatna. Gdy robi to Orlen to jest konsolidacja i umacnianie Pamiętacie co pisaliście tutaj jak Orlen się łączył z Lotosem a później z PGNiG ? A przecież wiadomo było, że tak to się skończy. W Polsce gaz pochodzi w 99,8% z magazynów PGNiG, nie wiem jak jest z paliwami płynnymi ale myślę, że bardzo podobnie. Gdyby rzadzili nami ludzie przyzwoici to do takich sytuacji by nie dochodziło. Ale pamiętajcie, że teraz mamy PiS a w kolejce czeka PO z Lewicą. Zobaczymy co na to sądy, bo we wrocku już szykują kroki prawne, a pewnie będzie tego więcej; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 3 godziny temu, fluber napisał: W takim razie przepraszam ze napisałem że masz lepszego korniszona niż dziadoslaw. Zobaczymy co na to sądy, bo we wrocku już szykują kroki prawne, a pewnie będzie tego więcej; To nic nie da tak jak wszystkie kontrole NIK. Albo się okaże, że dadzą karę w wysokości 5 mld i to pójdzie do budżetu państwa - czyli tam gdzie pójść miało. Kierowcom i samorządom nikt tej kasy nie odda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Oni chyba myślą, że wszyscy ludzie to ich zelazny elektorat który łyknie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 1 minutę temu, Reikai napisał: Oni chyba myślą, że wszyscy ludzie to ich zelazny elektorat który łyknie wszystko. Przecież widzowe dziennika to ich elektorat, skoro do tej pory oglądają to znaczy, że łykną wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Mam nadzieję, że doczekam dnia gdy ten facet będzie siedział. https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/cud-cenowyna-orlenie-daniel-obajtek-wydal-oswiadczenie/q5jfhdl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia ) Symulacja od 2020 dalej zepsuta, tym razem TVP jest nazywana przez SP ''lewicowej linii'''. Stawiam 100 zl, ze Janusz Kowalski to kryptogej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 1 minutę temu, Reikai napisał: ) Symulacja od 2020 dalej zepsuta, tym razem TVP jest nazywana przez SP ''lewicowej linii'''. Stawiam 100 zl, ze Janusz Kowalski to kryptogej. to oczywiste - Ziobro jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 26 minut temu, Reikai napisał: ) Pierwsze zdanie Ziobry właściwie idealnie pasuje do Kościoła katolickiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 32 minuty temu, Reikai napisał: Stawiam 100 zl, ze Janusz Kowalski to kryptogej. A co jeśli Janusz Kowalski będzie naszym Juliuszem Cezarem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Z cyklu państwo PiS Będzie bezpieczniej https://www.rp.pl/policja/art37713261-policjanci-przejda-cwiczenia-z-obslugi-granatnikow Boli Was dupa jeszcze po tym jak Was Obajtek ruchał ? Czy ważniejsze jest to, że Kowalski jest domniemanym pederastą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 5 minut temu, Sebastian napisał: Boli Was dupa jeszcze po tym jak Was Obajtek ruchał ? Czy ważniejsze jest to, że Kowalski jest domniemanym pederastą ? Od 6 lat piszę że PO/PSL to byli frajerzy, pewnie teraz mają niezły ból dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) https://tvn24.pl/polska/orlen-lotos-fuzja-najwyzsza-izba-kontroli-pismo-marian-banasia-w-sprawie-orlenu-6589669 Godzinę temu, Koelner napisał: Od 6 lat piszę że PO/PSL to byli frajerzy, pewnie teraz mają niezły ból dupy. Edytowane 3 Stycznia przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Związki zawodowe w kopalni Bodganka zarządały 25% podwyżki płac To Ci sami co brali 3 razy dodatki antyinflacyjne i Ci sami, którzy naciskali zarząd spółki do podniesienia cen sprzedaży węgla do "światowego poziomu" Mam nadzieję, że jak koniunktura się skończy to już ani złotówka z naszych podatków nie zostanie wydana na pomoc górnikom. I kolejna dobra wiadomość z państwa PiS. Polska armia kupuje GROTy dla wojska. Z ilości zamówionych sztuk i kwoty jaką zdecydowano się zapłacić wynika, że wojsko kupuje karabinek po preferencyjnej cenie 11 800 zł/szt Na rynku cywilnym ten karabinek kosztuje w okolicach 8700 zł/szt Oczywiście, są różnice - brak selektora ognia. Nie ma to jak zakupy hurtowe dokonywane przez państwo PiS Można liczyć na niższą cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 25 minut temu, Sebastian napisał: Związki zawodowe w kopalni Bodganka zarządały 25% podwyżki płac To Ci sami co brali 3 razy dodatki antyinflacyjne i Ci sami, którzy naciskali zarząd spółki do podniesienia cen sprzedaży węgla do "światowego poziomu" Mam nadzieję, że jak koniunktura się skończy to już ani złotówka z naszych podatków nie zostanie wydana na pomoc górnikom. I kolejna dobra wiadomość z państwa PiS. Polska armia kupuje GROTy dla wojska. Z ilości zamówionych sztuk i kwoty jaką zdecydowano się zapłacić wynika, że wojsko kupuje karabinek po preferencyjnej cenie 11 800 zł/szt Na rynku cywilnym ten karabinek kosztuje w okolicach 8700 zł/szt Oczywiście, są różnice - brak selektora ognia. Nie ma to jak zakupy hurtowe dokonywane przez państwo PiS Można liczyć na niższą cenę To teraz porównaj oba karabinki. Bo ten na rynek cywilny ma chyba inny kaliber. Nie wiem jaki to ma wpływ na cenę ale różnic jest więcej niż brak selektora ognia. Nie wiem czy akurat Bogdanka nie jest jedną z niewielu w miarę rentownych kopalń. To nie śląskie ryle którym ciągle mało Edytowane 3 Stycznia przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi