Koelner Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 8 minut temu, Sebastian napisał: Jak czytam takie artykuły to mam wrażenie, że pisał je ten sam gość co miesiąc temu głosił, że deweloperom dalej wiedzie się dobrze. Dobrze, że nie obniżyli cen Grześków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 @ignazz @jack według szczerby Morawiecki kupił dwulatki. @starYfaN chyba morawiecki uwierzył w te deflacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 (edytowane) Jedno mi się w tej historii podoba. Mamy premiera który posiada znaczny majątek i nie jest gołodupcem którego 100.000$ przyprawia o zawrót głosy i się skusi na byle co. Im więcej miał tym lepiej. Moim wzorcem: Ambitni & aktywni z pasjami poza polityka. Ze znajomością języków obcych. Obeznani w towarzystwie. Podejrzewam ze po całym cyklu będzie miał wielokrotnie więcej ale alibi ze zarobił na obligacjach będzie ok. Wole aby w politykę bawili się najbogatsi wykształceni i eleganccy panowie nie za starzy. W tym przypadku Premier spełnia moje kryteria tylko fatalnych ma kolegów. Ma jakieś hobby oprócz bawienia się w Sycylijczyka? Edytowane 11 Czerwca 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Godzinę temu, fluber napisał: @ignazz @jack według szczerby Morawiecki kupił dwulatki. @starYfaN chyba morawiecki uwierzył w te deflacje Jprd w dobie galopującej inflacji, zazdrościć dwuletnich obligacji ze stałym oprocentowaniem. Robią z ludzi kretynów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 1 godzinę temu, ignazz napisał: Mamy premiera który posiada znaczny majątek i nie jest gołodupcem którego 100.000$ przyprawia o zawrót głosy Naiwnie myślisz, że jak ktoś jest zamożny, to nie będzie chciał się bardziej nachapać w polityce. Chciwość nie ma granic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 (edytowane) Mniejszy wstyd za granica. Jak stawki są europejskie. Gorzej jak jakiś bez wyobraźni dekiel bierze drobne i się ośmiesza podwójnie. Wole wykształconego i dobrze wyglądającego złodzieja niż wsiona i Buraka Edytowane 11 Czerwca 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 1 godzinę temu, ignazz napisał: Mniejszy wstyd za granica. Jak stawki są europejskie. Gorzej jak jakiś bez wyobraźni dekiel bierze drobne i się ośmiesza podwójnie. Wole wykształconego i dobrze wyglądającego złodzieja niż wsiona i Buraka Prywatnie, w większości przypadków dostaniesz i to, i to. Ale z Premierem masz rację. 3 godziny temu, ignazz napisał: Jedno mi się w tej historii podoba. Mamy premiera który posiada znaczny majątek i nie jest gołodupcem którego 100.000$ przyprawia o zawrót głosy i się skusi na byle co. Im więcej miał tym lepiej. Moim wzorcem: Ambitni & aktywni z pasjami poza polityka. Ze znajomością języków obcych. Obeznani w towarzystwie. Podejrzewam ze po całym cyklu będzie miał wielokrotnie więcej ale alibi ze zarobił na obligacjach będzie ok. Wole aby w politykę bawili się najbogatsi wykształceni i eleganccy panowie nie za starzy. W tym przypadku Premier spełnia moje kryteria tylko fatalnych ma kolegów. Ma jakieś hobby oprócz bawienia się w Sycylijczyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zostawiam fanom oficjalnych przekazów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Ciekawe co jeszcze obieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 (edytowane) 10 minut temu, fluber napisał: Ciekawe co jeszcze obieca Doprawdy nie wiem na kim mógł się wzorować Edytowane 15 Czerwca 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 5,26. kto dopłaci te 7 gr? Znowu ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 2 minuty temu, josephnba napisał: Doprawdy nie wiem na kim mógł się wzorować PiS uciął podatki na paliwo tyle ile UE pozwoliła. O PO nie mogę powiedzieć nic podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Teraz, fluber napisał: PiS uciął podatki na paliwo tyle ile UE pozwoliła. O PO nie mogę powiedzieć nic podobnego. Noooo a w radiu leci spot gdzie zadowoleni Polacy mówią że dzięki staraniom rządu i Orlenu wciąż mamy jedno z najtańszych paliw w Europie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Teraz, josephnba napisał: Noooo a w radiu leci spot gdzie zadowoleni Polacy mówią że dzięki staraniom rządu i Orlenu wciąż mamy jedno z najtańszych paliw w Europie! Nie wiem, nie słyszałem. Paliwo jest mocno drogie, a plusów tej sytuacji właściwie nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 @fluber rzucasz w Tuska gównem za farmazony jednocześnie nie pamiętając lub co gorsze ignorując fakt że dokładnie te same brednie mówił Kaczyński w 2013 Weź poszukaj jeszcze tego linka jak prędkość przekroczył, bo może ktoś zapomniał A najśmieszniejsze jest to, że nie kto inny jak ty grzejesz tu co chwilę Tuska jakbyś miał jakiś uraz z dzieciństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 4 minuty temu, josephnba napisał: @fluber rzucasz w Tuska gównem za farmazony jednocześnie nie pamiętając lub co gorsze ignorując fakt że dokładnie te same brednie mówił Kaczyński w 2013 Weź poszukaj jeszcze tego linka jak prędkość przekroczył, bo może ktoś zapomniał Akcyza jest aktualnie niższa niż wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 3 minuty temu, fluber napisał: Akcyza jest aktualnie niższa niż wtedy. A jak tam marża Orlenu i dojenie ludzi zasłaniając się wojną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: A jak tam marża Orlenu i dojenie ludzi zasłaniając się wojną? Wrzucałem tu artykuł, który wyjaśnia jak robią z was idiotów pisaniem o marży, która wcale nie jest marżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Wrzucałem tu artykuł, który wyjaśnia jak robią z was idiotów pisaniem o marży, która wcale nie jest marżą. No tak, pis nie podwyższa podatków, to tylko daniny, składki solidarnościowe i fundusz wsparcia jp2137. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zobaczymy przy premiach Zarządu Orlenu. O to akurat jestem spokojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi