SlaKB Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Co za roznice jak i tak w 1 rundzie Cie wyjasni.. Na kogo tam trafisz, Hawks czy inni Bucks Na wschodzie będzie jeszcze tyle przetasowań, że Pistons mogą wylecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Na kogo tam trafisz, Hawks No chyba nie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Po wielkim meczu Szewczyka kolejny Polak szaleje - Maciej Lampe 32/11. Najlepszy sezon Polaków w historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 @eMeS rozwala system, chyba ma jakiegoś cracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Dzięki Panowie, szczęście początkującego. Musiało się wyrównać niestety kontuzją Isiaha Thomasa, wiec najbliższe mecze będą raczej do tylu : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 1 minutę temu, eMeS napisał: Dzięki Panowie, szczęście początkującego. Musiało się wyrównać niestety kontuzją Isiaha Thomasa, wiec najbliższe mecze będą raczej do tylu : / Bez Thomasa zagrasz tylko z Mavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 45 minut temu, SlaKB napisał: Bez Thomasa zagrasz tylko z Mavs Ze heat już wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Jakoś tak mi mignęło na komórce i wydawało się więcej Z random faktów - Raja Bell dzisiaj pierwszy raz w karierze został wybrany zawodnikiem spotkania, mam wrażenie że po prostu kiepsko fituje z Thomasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 @Ice23 gratuluję legit wygranej nad Suns. Siedmiu twoich graczy miało podwójne zdobycze punktowe, a Theo Ratliff został MVP. Będą premie dla chłopaków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 6 minut temu, eMeS napisał: Jakoś tak mi mignęło na komórce i wydawało się więcej Z random faktów - Raja Bell dzisiaj pierwszy raz w karierze został wybrany zawodnikiem spotkania, mam wrażenie że po prostu kiepsko fituje z Thomasem Były 3 wpisane ale w zakładce masz 2. Chyba kontuzja była w trakcie meczu wiec pomeczowe 3 zaliczyło tez ten dzień. mnie to akurat zainteresowało Chyba ze wylosowane 3 obejmuje tez 3 dzień czyli grę z Heat. wtedy trzeba koniecznie ;)))) poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 23 minuty temu, MarcusCamby napisał: @Ice23 gratuluję legit wygranej nad Suns. Siedmiu twoich graczy miało podwójne zdobycze punktowe, a Theo Ratliff został MVP. Będą premie dla chłopaków? Taka, dwie albo i trzy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: Pamietam że jak rok temu bylem w walce o Po to mocno Chcialem.trgo Paytona ale on zdaje sie byl w Wizards czy jakims innym zespole bota Proszę Cię... jak ten bot składał Wizards do kupy to Drummond jeszcze był nietykalny 2 godziny temu, SlaKB napisał: Wizards to od dawna prowadzi @Principe a nie bot jakiś co do Wizards to Mashburn po ASG back2back 40+ pts No Mashburn nie wystąpił w ASG, ale jeszcze będzie w All-NBA na koniec sezonu. 2 godziny temu, julekstep napisał: nie bot to raz a dwa to Payton ich tam do PO poprowadził robiąc 21/8/2,5 - a to wszystko na takim kontrakcie jaki ma teraz u mnie ale w sumie mam zagwozdkę teraz - czy nie wrzucić go na stałę do 1st unitu Payton był spoko w RS ale wynik zrobił raczej Francis i Wallace rok temu. W ogóle najlepszy run to zrobiłem chyba jak Payton był kontuzjowany i Prigioni wskoczył do S5. Generalnie bardzo dobrze wspominam Pablo z czasów Wizards, teraz widzę jako starter w Mavs też daje radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Dzień 63 (na pierwszym miejscu goscie) Sonics 104 - Bucks 105 play-by-play Celtics 84 - Rockets 144 play-by-play Spurs 78 - Grizzlies 101 play-by-play Pistons 116 - Bulls 122 play-by-play Mavericks 79 - 76ers 129 play-by-play Magic 114 - Pacers 132 play-by-play Trailblazers 116 - Clippers 122 play-by-play Timberwolves 112 - Hornets 96 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: - ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu 40 punktów Iversona nie pomogło.. dobrze, że zaraz Malone wraca. Nowitzki próbował kryć Shaqa, efekt - 6 fauli w 8 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) kurcze tak czekam i czekam na tą pierwszą porażkę gram z wami z tydzień już mam prawie więcej wygranych niż @Qcin_69 w całym sezonie wiem że pycha kroczy przed upadkiem ale czekam na tych osławionych sixers w finale konfy PS chyba wyszło ekipie na zdrowie ograniczenie Huntera i danie minut Deronowi, Jerry mogłby się uczyć Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 3 minuty temu, elwariato napisał: kurcze tak czekam i czekam na tą pierwszą porażkę gram z wami z tydzień już mam prawie więcej wygranych niż @Qcin_69 w całym sezonie wiem że pycha kroczy przed upadkiem ale czekam na tych osławionych sixers w finale PS chyba wyszło ekipie na zdrowie ograniczenie Huntera i danie minut Deronowi, Jerry mogłby się uczyć Trudny terminarz za mna, chłopaki jeszcze się docierają, brak ASG dla Bynuma i Andrei odbił się na morale zespołu. wrocimy silniejsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 8 minut temu, elwariato napisał: kurcze tak czekam i czekam na tą pierwszą porażkę gram z wami z tydzień już mam prawie więcej wygranych niż @Qcin_69 w całym sezonie wiem że pycha kroczy przed upadkiem ale czekam na tych osławionych sixers w finale konfy PS chyba wyszło ekipie na zdrowie ograniczenie Huntera i danie minut Deronowi, Jerry mogłby się uczyć Jak zdobędziesz mistrzostwo, to połowa pucharu idzie do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 17 minut temu, Ice23 napisał: Jak zdobędziesz mistrzostwo, to połowa pucharu idzie do mnie Był taki GM menago w beGM co spijał śmietankę... wiec tu gwarantuje ze docenimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 27 minut temu, elwariato napisał: kurcze tak czekam i czekam na tą pierwszą porażkę gram z wami z tydzień już mam prawie więcej wygranych niż @Qcin_69 w całym sezonie wiem że pycha kroczy przed upadkiem ale czekam na tych osławionych sixers w finale konfy PS chyba wyszło ekipie na zdrowie ograniczenie Huntera i danie minut Deronowi, Jerry mogłby się uczyć Deron w ataku powinien być fajny, pytanie czy rozwinie się w obronie bo to na razie u niego leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Rzucone 132 punkty. Daj spokój. I to nie ogorkom tylko mocnej ekipie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 4 minuty temu, ignazz napisał: Rzucone 132 punkty. Daj spokój. I to nie ogorkom tylko mocnej ekipie. Z tym drugim bym polemizował mowie przyszłościowo czego potrzeba, żeby Deron wszedł na półkę allstara, w tym sezonie to wynik robią jednak Allen-Al-Tyson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi