dannygd Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Conley to traci minuty na rzecz Clarksona Btw. Rudy AllStar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Rudy i Donovan w ASG w końcu docenieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Godzinę temu, dannygd napisał: Conley to traci minuty na rzecz Clarksona Btw. Rudy AllStar Wschód jest piękny. Bardzo mnie cieszy docenienie Adebayo, Sabonisa i Middletona, bo Ci gracze rozgrywają naprawdę świetny sezon. Trochę szkoda Beala, bo ten gra lepszy sezon od Ingrama, a się nie załapał, ale i tak jest spoko. No i w końcu Gobert został doceniony. Zasłużył jak żaden inny gracz. To taki większy i skuteczniejszy Ben Wallace. Szanuję bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 troszkę bekunia, że z trójki Conley, Ed, Clarkson najwięcej daje ten ostatni niesamowity był dzisiaj ale sam nie mógł tego wygrać, to nie Jokić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 12 godzin temu, Qcin_69 napisał: Rudy i Donovan w ASG w końcu docenieni też się cieszę szczególnie z Dona tak ślicznie to dzisiaj uczcił Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: troszkę bekunia, że z trójki Conley, Ed, Clarkson najwięcej daje ten ostatni niesamowity był dzisiaj ale sam nie mógł tego wygrać, to nie Jokić Jakby Jok musiał grać z takim supportem to byś inaczej gadał PS Cofam zarzuty co do Mika C. koleś jest typem stricte pro zespołowym, ponoć jak widzi swoją grę to mu tak samo niedobrze jak fanom w SLC i teraz humanitarnie będzie inkasował resztę kasy za siedzenie na ławie, i okazjonalne charytatywne turnieje golfowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 30 minut temu, elwariato napisał: Jakby Jok musiał grać z takim supportem to byś inaczej gadał Wiem, ze jest " ", więc trochę żartobliwie, ale no Nuggets to aktualnie grają prawie bez połowy rotacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Ely wracaj już z tego urlopu, bo bez Strażnika Jazz temu zespołowi nie idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał: Ely wracaj już z tego urlopu, bo bez Strażnika Jazz temu zespołowi nie idzie. akurat z tym się zgodzić mogę, zawsze mi najłatwiej przychodziło zwalanie winny za niefart Jazz na @ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 18 godzin temu, Qcin_69 napisał: Ely wracaj już z tego urlopu, bo bez Strażnika Jazz temu zespołowi nie idzie. Człowiek jedzie z rodziną na 9 dni ferii a tu Jazz robi 1-4. I z tego co sobie fragmentami widziałem to nadal obrona na obwodzie nie istnieje. Niemniej jak widzę 27-1 z Denver na przełomie 3/4 kwarty czy kończenie kwart z Blazers 0-12 pierwszej 0-15 drugiej i 0-13 trzeciej to ręce opadają. Ale kompletnie nie rozumiem Snydera. S5 Jazz robi nieźle plusy a ten gra nimi 12 minut tylko bo szybko ściąga Mitchella choć ten od początku sezonu nie radzi sobie z liderowaniem rezerwom. Ta rotacja jest źle ułożona bo Jazz szybko traci moc i rozmienia na drobne. A plusów z tego brak. Tak jak nie wiem po co ściągał Conleya pod koniec pierwszej połowy skoro jedyny coś grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Ely ostatni raz Cię puściłem na wakacje w trakcie sezonu, lipcu sobie urządzają takie wycieczki a nie jak Cię Snyder najbardziej potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 12 minut temu, Qcin_69 napisał: Ely ostatni raz Cię puściłem na wakacje w trakcie sezonu, lipcu sobie urządzają takie wycieczki a nie jak Cię Snyder najbardziej potrzebuje. ciekawe w takim razie, gdzie nasz Nestor w czasie PO przebywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 32 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: ciekawe w takim razie, gdzie nasz Nestor w czasie PO przebywa? Siedzę w pubie z Lucasem i polishlamą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Zagadka porazki Denver w G7 wyjasniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) 16 minut temu, Lucas napisał: Zagadka porazki Denver w G7 wyjasniona. No ba w końcu to Lillard kończył uczelnie w Utah i jest fanem Jazz Edytowane 3 Lutego 2020 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 1 minutę temu, ely3 napisał: No ba w końcu to Lillard kończył uczelnie w Ustach i jest fanem Jazz W Ustce może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 3 minuty temu, Lucas napisał: W Ustce może? Nowy telefon jeszcze nie wie że istnieje coś takiego jak Utah. Najpierw mi zmienił na utajnione a potem na ustach.. Brawo za refleks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 5 godzin temu, ely3 napisał: to nadal obrona na obwodzie nie istnieje oglądałem ten mecz z Blazers, i wyglądali jakby nie wiedzieli przeciw komu grają, raz że ich obwodowi faktycznie nienajlepiej bronią , to jeszcze Gobert po picku zostawiał Lillardowi metry miejsca.... dopiero jak Lillard nastukał z 30pkt i PTB było +15 to zaczął agresywniej wychodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) W dniu 16.01.2020 o 19:57, Qcin_69 napisał: No i lecimy, 13stka prawdy, jak wyjdziemy z tego 9-4 lub lepiej to jesteśmy na serio - -- - xD Edytowane 6 Lutego 2020 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) Jazz w tej chwili to cięzko nazwać zespołem. To co dziś odwalili to przeszło ludzkie pojmowanie. Są plus 15 w połowie 3 kwarty i znowu kolejny raz pozwalają na dziki run rywalom ktorzy są druga noc z rzędu i to jeszcze grają w 5. Robią serię 3 straty z rzędu albo tak jak w końcówce 4 z rzędu. Mitchell gra najgorszy kosz w karierze tak jakby mu sodówka odbiła po nominacji do ASG. Dziś sam w 4 kwarcie załatwił Jazz. Jego straty to nieporozumienie. Obrona gorzej niź źle. Nie wiem co się dzieje z tym zespołem ale nawet Snyder wygląda ostatnio na amatora. 13 sekund do końca a ten rozpisuje ackje na cięzko kontestowany rzut Conleya????? Totalna implozja tego zespołu, Może to poskładają ale na razie to wygląda fatalnie. 5 porażka z rzędu z czego 4 w której tracą dużą przewagę praktycznie w prosty sposób. Zespół gra bez życia bez energii . Grają źle I to nie Mike Conley jest tego przyczyną. No chyba, że jest jakaś zła chemia ale wątpie. Edytowane 6 Lutego 2020 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi